Canlarım dr.Latif Küpelioglunda tedeavi olan varmı? Bu doktor için acil bilgi..

karamelli neskafe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
252
0
Kızlar geçenlerde kayınvalidem bu doktoru araştırmış bana gidip görüşelim demişti bu doktorda tedavi gören arkadaşlar tecrubelrinizi yazarsınız gerçekten bana çok yardım etmiş olursunuz..:1rolleyes:

bidefa süleymaniyede rapor için ona muayene olmuştum neskafecim çok iyi bir dr olduğunu duyuyorum sanırım bahçelievler medıcal park ta çalışıyor daha fazlasını bilemiyorum canım üzgünüm:1no2:

bidefa süleymaniyede rapor için ona muayene olmuştum neskafecim çok iyi bir dr olduğunu duyuyorum sanırım bahçelievler medıcal park ta çalışıyor daha fazlasını bilemiyorum canım üzgünüm:1no2:

Gerçekten ii bi doktormu acaba ben netde araştırdım ama hastasından duymak benim için daha ikna edici.. cvp yazdıgın için saol gerçekten..:1hug:

canım benim.
ben onun hastasıyım.insanla çok ilgileniyor ve rahatlatıyor.benim ilk denememde hamile kaldım.inşallah sanada uğurlu gelir.bence iyi bir seçim.bu arada bana % 35 lik şansın var dediğinde ben ağlamaktan harap olduğumda beni çok rahatlatmıştı. bu arada ne olursa olsun şans her zaman % 50 - % 50
başarılar

sAol cnm ya bu doktorla ben daha görüşmedim kayınvalidem görüşmüştü bu benim ikinci tüp bebek denemem o nun için ii bi karar vermek istiorum. aslında aklım alman hastanesinde bilmiorum önümde çok tercih var kafam karışıo sence ne yapmalıyım.benneyaptımki

arkadaşım bence üsküdar eurofertilide araştırmalısın çok güzel ve muhteşem bir ekip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…