Burda çok yeniyim konuyu doğru yere açtım mi bilmiyorum o yüzden kusura bakmayin kızlar :)
Benim abimin düğünü var saçım çok az ve omzumun 3-4 parmak altında.
Bildiginiz yaptirabilecegim bi saç modeli var mii ya da akliniza gelen başka şeyler çabuk saç uzatma saç çıkarma falan :s lutfeeeenn çok yardıma ihtiyacım var ve 3-4 haftalık bi zamanım var
Burda çok yeniyim konuyu doğru yere açtım mi bilmiyorum o yüzden kusura bakmayin kızlar :)
Bildiginiz yaptirabilecegim bi saç modeli var mii ya da akliniza gelen başka şeyler çabuk saç uzatma saç çıkarma falan :s lutfeeeenn çok yardıma ihtiyacım var ve 3-4 haftalık bi zamanım var
canım 3-4 haftada ne yaparsan yap çok fazla uzayacağını zannetmiyorum yöntemler var sayfada da istersen bi bak http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri-f683/ . ama yine de bu boy için şimdiden bikarar verbence.çok güzel dağınık topuz modelleri var senin saçına da olu sanırım bakben bunları buldum mesela Eki Görüntüle 760983
yada böyle bol maşa yaptırım yana attırıp tokalatabilirsin.naçizane benim fikirlerim bunlar
3-4 haftada saç uzatan ya da gürleştiren bir formül bulursan bize de söyle arkadaşım valla popüler olursun buralarda
Yapacağın şey belli arkadaşlarında dediği gibi dağının bir salaş topuz.
Hem gür gösterecektir hem de boyu ile sorun yaşamayacaksındır.
Her türlü senin için biçilmiş kaftan yani sıkma canını bi yolu bulunur