• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlarım bir fikir verin

Adet olmamasını 10 sn ilişkiye bağlamış hamilesiniz hayırlı olsun hep hormonlar işte:KK66:

internette bi arastirin isterseniz. zevk suyundan hamile kalan o kadar bayan var ki. ustelik kiz olan kadin olmamis. surtunmede olsa kalinabiliyor. ki oglumdan sonraki gebeligimi esim korundugu ve bosalmadigi halde yasadim. istenmeyen gebelikti aldirmadim ama dusuk yaptim.
kk arama bolumune yazin okuyun cok ornek var anlayacaginiz. sizin cahilliginizi benim hormonlarıma baglamayin lutfen:KK49: sevgiler

internette bi arastirin isterseniz. zevk suyundan hamile kalan o kadar bayan var ki. ustelik kiz olan kadin olmamis. surtunmede olsa kalinabiliyor. ki oglumdan sonraki gebeligimi esim korundugu ve bosalmadigi halde yasadim. istenmeyen gebelikti aldirmadim ama dusuk yaptim.
kk arama bolumune yazin okuyun cok ornek var anlayacaginiz. sizin cahilliginizi benim hormonlarıma baglamayin lutfen:KK49: sevgiler
Öyle diyorsanız öyledir sevgiler yerine saygıları tercih ederdim ki saygılı olnsun ZEVK Sz
Zevk suyı denilen şey prostt sıvısı zaten az olsa da 100 1 ihtimal var korunmadan hamile kaldım diyenler bunu anlatıyor sanırım...ban yememek için saygı duyuyorum size de

Back