• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlarım bir fikir verin

aysenazz0606

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
48
1
6
29
Arkadaşlarım 10 ekimde nişanlımla sürtünme ile ilişki yaşamıştık ve gayet masum bişeydi, (sperm yoktu ama prostat sıvısı bulaştı) sanırım 10 saniye bile sürmemiştir. hatta ondan 1 gün sonrada adet olmam gerekiyordu. en son adetimi 13 eylülde oldum ve o günden bugüne hiç adet olmadım. Evleneceğiz tamam ama ben şimdiden hamile kalmak istemem tahmin edersiniz ki. ilişkiden 12 gün sonra sadece 2 damla kop koyu kırmızı kan gördüm başkada kanamam olmadı. ilişkiden 15 gün ve 25 gün sonra idrar testi yaptım ama ikiside negatifti son 1 ayda cidden hayatımda yaşamadığım korkuyu ve stresi yaşadım o sürtünmeden beri adetim bu yüzden de gecikmiş olabilir mi ? hamile olabilir miyim siz ihtimal veriyor musunuz
Roccautane kullanıyorum doktoruma gittim kullandığım dönemde adet düzensizliğimin olacağını söyledi fakat 2 ay adet olamam çok uzun değil mi ?

cevaplarınız için çok teşekkür ederim, inşallah istediklerinizin olması dileği ile...

Arkadaşlarım 10 ekimde nişanlımla sürtünme ile ilişki yaşamıştık ve gayet masum bişeydi, (sperm yoktu ama prostat sıvısı bulaştı) sanırım 10 saniye bile sürmemiştir. hatta ondan 1 gün sonrada adet olmam gerekiyordu. en son adetimi 13 eylülde oldum ve o günden bugüne hiç adet olmadım. Evleneceğiz tamam ama ben şimdiden hamile kalmak istemem tahmin edersiniz ki. ilişkiden 12 gün sonra sadece 2 damla kop koyu kırmızı kan gördüm başkada kanamam olmadı. ilişkiden 15 gün ve 25 gün sonra idrar testi yaptım ama ikiside negatifti sizce hamile kalmış olabilir miyim siz ihtimal veriyor musunuz ?

cevaplarınız için çok teşekkür ederim, inşallah istediklerinizin olması dileği ile...
Ayyy kıyamam sana ya tarihte ilk olacaksın face kardeşim:işsiz:

Sürtünme yoluyla hamile kalma ihtimali Yok denecek kadar az
Ama imkansız değil
Bir daha önleminizi alın korkuya kapılmayın
İdrar test negatifse hamile değilsinizdir büyük ihtimal ama kan testi yapmakta fayda var

Adet olmamanız konusunda doktora görünün

canım internette araştırdım hatta doktorumlada görüştüm 15 kasıma randevu verdi öyle bişeyin olabileceğini zevk suyu ilede hamile kalabileceğimi söyledi
kalınabilir o sıvı sperm içerebilir. hatta bu yüzden geri çekilme çok güvensizdir ama siz ilişkiye girmemişsiniz ki

canım internette araştırdım hatta doktorumlada görüştüm 15 kasıma randevu verdi öyle bişeyin olabileceğini zevk suyu ilede hamile kalabileceğimi söyledi
Sürtünmeyle ilişkiye giriyorsun 10sn sürüyor hamile olabilirmişsin öyle mi anam ben 2 çocuğa boşuna o kadar uğraşmışım:deli:

Gebelik olusabilecegini düşünmüyorum .
O kadar kolay birşey değil hamile kalmak ..
Uygun günleriniz olmalı gibi gibi ..
Kullandiginiz sivilce ilacı çok etkili bir ilaç onun ve stresin etkisi ile gecikmiş olması muhtemel ...
Lakin şu var ki siz yinede bir test yaptırıp stresten kurtulur iseniz kısa vadede regl olursunuz.

stres yaptığınız için olacağı varsa da olmuyorsunuzdur serbest bırakın kendinizi.

canım sana komik gelebilir ama benim cidden uykularım kaçıyor gerçekten cevabın içinde teşekkür ederim ayrıca
Komik gelmiyor zaten içler acısı nasıl korunacağını bilmeyip 10sn sürtünmeyle çocuk olacak diye korkuya kapılan genç kızlarımız var çok acı

Spermsiz olmaz o iş canım, düğün üzeri stres yaptığın için veya yazdığın ilaçtan ötürü olabilir.

Yanlis anlamayin ama madem boyle bir seyden korkuyorsunuz neden korkularinizi arttiracak davranislar sergiliyorsunuz ki? Bazen anlayamiyorum cidden. Hamile oldugunuzu sanmiyorum, o ilacin da adet duzensizligi yaptigini bilmiyordum, ben kullandim bir sey olmamisti. Madem bu kadar korkuyorsunuz bi de bu ilaci kullaniyorsunuz biraz daha dikkatli olun, su donemde (ilactan dolayi) hamile kalmaniz buyuk risk.

Back