- 8 Kasım 2016
- 48
- 1
- 6
- 29
- Konu Sahibi aysenazz0606
Arkadaşlarım 10 ekimde nişanlımla sürtünme ile ilişki yaşamıştık ve gayet masum bişeydi, (sperm yoktu ama prostat sıvısı bulaştı) sanırım 10 saniye bile sürmemiştir. hatta ondan 1 gün sonrada adet olmam gerekiyordu. en son adetimi 13 eylülde oldum ve o günden bugüne hiç adet olmadım. Evleneceğiz tamam ama ben şimdiden hamile kalmak istemem tahmin edersiniz ki. ilişkiden 12 gün sonra sadece 2 damla kop koyu kırmızı kan gördüm başkada kanamam olmadı. ilişkiden 15 gün ve 25 gün sonra idrar testi yaptım ama ikiside negatifti son 1 ayda cidden hayatımda yaşamadığım korkuyu ve stresi yaşadım o sürtünmeden beri adetim bu yüzden de gecikmiş olabilir mi ? hamile olabilir miyim siz ihtimal veriyor musunuz
Roccautane kullanıyorum doktoruma gittim kullandığım dönemde adet düzensizliğimin olacağını söyledi fakat 2 ay adet olamam çok uzun değil mi ?
cevaplarınız için çok teşekkür ederim, inşallah istediklerinizin olması dileği ile...
Roccautane kullanıyorum doktoruma gittim kullandığım dönemde adet düzensizliğimin olacağını söyledi fakat 2 ay adet olamam çok uzun değil mi ?
cevaplarınız için çok teşekkür ederim, inşallah istediklerinizin olması dileği ile...