Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bısı sorcam ben yarına ınternetten devlet hastanesıne randevu aldım.ama ıkı tane bolum vardı bı tanesı kadın hastalıkları ve dogum dıgerı kadın hastalıkları ve dogum (gebe polıkınlıgı) ben gebe polıkınlıgı olana aldım orası benı kan tahlıne gonderırmı.normalde dıgerının alınması gerek dedıler de bende almıs bulundum.mesajı goren varsa acıl cvp beklıyorum.
arkadaşlar bende dün test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm.sevincten napcamı bilemiyorum ıcım ıcıme sıgmıyo buyuk ıhtımalle bir aylık hamileyım.yarın doktora gıtcem ınsallah hersey yolundadır.kızlar bana dua edın nolur hersey ıyı cıksın.Allah olmayan herkese verır ınsallah.optum hepınızı...:ecrin_bebek:
canım senınkıdemı ılk bebek olcak senınkısıde hayırlı olsun.guzel gunlerde buyutursun ınsallah.:ecrin_bebek:
arkadaslar ikinizide cok tebrik ediyorum Allah saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallahopuyorumnanaktan
ya kizlar bide bisi sorucam, bende yaklasik 3aydir korunmuyorum :kedi:
iki aydir bisey cikmadi..bu ay daha gunum gelmedi..bu ayda olmassa acaba bi hastalik falanmi vardirkimafoldumben dr danistim daha korunmayi birakmadan once..hersey yolunda dedi..naapsamkii?mafoldumben