canlarım bende hamileyim!!!

kerry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
61
0
arkadaşlar bende dün test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm.sevincten napcamı bilemiyorum ıcım ıcıme sıgmıyo buyuk ıhtımalle bir aylık hamileyım.yarın doktora gıtcem ınsallah hersey yolundadır.kızlar bana dua edın nolur hersey ıyı cıksın.Allah olmayan herkese verır ınsallah.optum hepınızı...:ecrin_bebek:

inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucağınada alak nasip olur
tebrik ederim a.s.

tebrikler kerry.bende cuma günü test yaptım bende HAMıLEYıM. öyle güzel bir duygu ki, insan kelimelerle ifade edemiyor. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

arkadaşlar hepınıze cok tesekkur ederım mesajlarınız ıcın.Allah kımseyı bu guzel duygulardan mahrum bırakmasın.yarını ıple cekıyorum.insallah sorun olmaz.benım ılk oldugu ıcın cok heyecanlıyım.napcamı bılemiyorum.

tebrikler kerry.bende cuma günü test yaptım bende HAMİLEYİM. öyle güzel bir duygu ki, insan kelimelerle ifade edemiyor. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

canım senınkıdemı ılk bebek olcak senınkısıde hayırlı olsun.guzel gunlerde buyutursun ınsallah.:ecrin_bebek:

hayırlı olsun canım allahım ucağına almayıda nasip eder inşallah hadi git gel doktora hayırlı haberler getir bize sonrada nisan anneleri topiğimize katıl orda gün sayacaz hep beraberzemuszemus

opuyorumnanaktangözün aydin canimopuyorumnanaktan
:Saruboceq:rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:
:nazar:güzel bir hamilelik kolay dogum diliyorum:nazar:
:Saruboceq:darisi anne olmak isteyenlerin basina:Saruboceq:

CtNO-1or-1.gif

hayırlı olsun canım allahım ucağına almayıda nasip eder inşallah hadi git gel doktora hayırlı haberler getir bize sonrada nisan anneleri topiğimize katıl orda gün sayacaz hep beraberzemuszemus

tesekkurler canım.ınsallah canım.tamam katılırım nasip olursa banada annelik sayarız hep beraber.

opuyorumnanaktangözün aydin canimopuyorumnanaktan
:Saruboceq:rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:
:nazar:güzel bir hamilelik kolay dogum diliyorum:nazar:
:Saruboceq:darisi anne olmak isteyenlerin basina:Saruboceq:

CtNO-1or-1.gif

iyi dileklerin için tesekkurler canım.amın insallah.

kızlar bısı sorcam ben yarına ınternetten devlet hastanesıne randevu aldım.ama ıkı tane bolum vardı bı tanesı kadın hastalıkları ve dogum dıgerı kadın hastalıkları ve dogum (gebe polıkınlıgı) ben gebe polıkınlıgı olana aldım orası benı kan tahlıne gonderırmı.normalde dıgerının alınması gerek dedıler de bende almıs bulundum.mesajı goren varsa acıl cvp beklıyorum.

X