• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlarım Acillll….! Hamile miyim ??

aysegul ozgun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
13
2
1
27
IMG_0421.webp
merhaba kızlar acil bana cevap verebilir misiniz?? bu testleri iki gün aralıklarla yaptım sizce gebe miyim değil miyim bu konu hakkında yorum yaparsınız çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum🥰

Bence hamilesin benimde boyleydi hamile degilim sandim hamileydim.. ama ben adetim gecmeden daha yapmistim senin gecikmen varmi kacinci gun

Seni test yapmaya iten sey neydi 6 gun once bitmis belki daha yumurtlamadin bile ustune gorme oldugunu mu dusundun yoksa

Seni test yapmaya iten sey neydi 6 gun once bitmis belki daha yumurtlamadin bile ustune gorme oldugunu mu dusundun yoksa
Yani öyle test yapmak istedim sadece bir de dediğiniz gibi üstüne görme olayı diye bir şey var pek bilmiyorum daha önce hiç gebe kalmadım bir şey anlamadığım için buraya fotoğraf paylaşmak istedim belki yumurtlama olacağı için hormonlar yükselmiştir yani bu gebelik hakkında da pek bilgim yoktu öyle diyorlar hormonlar yüksek olunca çift çıkıyormuş çizgi diye söyleyenler oluyor çevremde pek hakimim değilim yani yanlışım varsa düzeltin

Başım ağrıdığında gebelik testi yapmal herhalde aklıma gelecek en son şey. Bir de adet biteli 6 gün olmuş. Sen hamilelik hakkında bilgin olduğuna emin misin

Canim adetin duzenli ise ne zaman yumurtlayacagini bilirsin yumurtan dollenmediyse 14. Gun adet olursun yani yumurtlamadan en az 2 hafta sonra test yapilir .. adetin 28 gunde bir ise olasi yumurtlaman 14. Gundur 12. 13.14. gunlerinj degerlendirmen gerekir adet basladigi gunu bir sayicaksin

Aciliyeti ne tam olarak?
Merhaba canım hayırlı sabahlar hemen hemen bir seneye yakın çocuk sahibi olmak istiyorum ve bunun verdiği heyecana dayanaraktan acil olarak buradaki hemcinslerimden fikir almak istediğim için acil yazdım belki sana göre bir aciliyet söz konusu olmayabilir fakat bu benim için çok önemli bir konu olduğu için öyle belirtmek istedim..

Başım ağrıdığında gebelik testi yapmal herhalde aklıma gelecek en son şey. Bir de adet biteli 6 gün olmuş. Sen hamilelik hakkında bilgin olduğuna emin misin
Zaten belirttim canım pek bir bilgim yok diye herkes bir şey söylüyor yani burada neden linçleniyorum onu da anlamadım :/

Merhaba canım hayırlı sabahlar hemen hemen bir seneye yakın çocuk sahibi olmak istiyorum ve bunun verdiği heyecana dayanaraktan acil olarak buradaki hemcinslerimden fikir almak istediğim için acil yazdım belki sana göre bir aciliyet söz konusu olmayabilir fakat bu benim için çok önemli bir konu olduğu için öyle belirtmek istedim..
Rabbim gönlüne göre versin adetin bittikten 6 gün sonra normalde hiçbir testte çıkmaz eğer gördüğün şey adet değil de yerleşme vs ise bilemem ama normal değil bu durum kan vermeye gitsen iyi olur bu bilgiyle hamilesin demek çok doğru olmaz.

Canim adetin duzenli ise ne zaman yumurtlayacagini bilirsin yumurtan dollenmediyse 14. Gun adet olursun yani yumurtlamadan en az 2 hafta sonra test yapilir .. adetin 28 gunde bir ise olasi yumurtlaman 14. Gundur 12. 13.14. gunlerinj degerlendirmen gerekir adet basladigi gunu bir sayicaksin
Adet döngüm 29 ile 32 arası değişiyor

Rabbim gönlüne göre versin adetin bittikten 6 gün sonra normalde hiçbir testte çıkmaz eğer gördüğün şey adet değil de yerleşme vs ise bilemem ama normal değil bu durum kan vermeye gitsen iyi olur bu bilgiyle hamilesin demek çok doğru olmaz.
Anladım canım benim açıklayıcı anlattığın için beni aydınlattığın için çok teşekkür ediyorum Allah’a emanet ol hakkını helal et 🙏🏼

Ayni ben 😂 ozaman 12. Den 18. Gune kadar iki gunde bir degerlendirmen lazim birde ne olur nolmaz doktora gittinmi hormanlarin normalmi normalse esindede bi sıkınti yoksa olur insallah sadece hamilelige cok odaklanmak malesf gebeligi geciktriyo yasanmis tecrube ile sabit

Ayni ben 😂 ozaman 12. Den 18. Gune kadar iki gunde bir degerlendirmen lazim birde ne olur nolmaz doktora gittinmi hormanlarin normalmi normalse esindede bi sıkınti yoksa olur insallah sadece hamilelige cok odaklanmak malesf gebeligi geciktriyo yasanmis tecrube ile sabit
Hastaneye gidip muayene olduk Hiçbir sorun yok çok şükür 🙏🏼 fakat dediğiniz gibi çok kafaya takmaktan olmuyor olabilir 😊

Adet sandığınız kanama yumurtlama kanaması olabilir mi? Öyleyse ihtimal vardır

Adet sandığınız kanama yumurtlama kanaması olabilir mi? Öyleyse ihtimal vardır
Onu bilemiyorum normal 4 gün adet kanaması yaşadım. Yani canım yumurtlama kanaması 4 gün sürer mi ki ben o kadar süreceğini sanmıyorum da bu kişiden kişiye değişen bişey olada bilir belki en iyisi bta hcg testi yaptırmam gerekiyor ama o psikolojiye de girmek istemiyorum

Back