- Konu Sahibi greeneyes86
-
Eminönünde bi kıyafet beğenmiştim canım kapalı olsam hemen alırdım beyaz uzundu yakası kareydi siyah boncukluydu kollarıda öyleydi ama şıkır şıkır çok güzeldi hem sade hem şık tam kapalı bi kıza gidecek bi elbise fatih ve eminönünü gez hemen tüm bohça yapan yerlerde abiye elbiseler var ben bayılmıştım kabarıkta istersen fatihte bulursun boleroyla tamamlarsın bigün yetmez ama sen keşke önceden gezip baksaydın nişanlınla nişanlık bohçayla alınır diye bişey yok ben elbisemle ayakkabımı çok önceden halletmiştim.
bak sıkıntı yapma tamammı:)
pasta siparişi 10 dk o senin işin değil zaten düşünme
bohçada sorun değil heryerde var gireceksin seçeceksin çamaşırlarını çok uzun sürmez
elbise ve ayakkabı sorun 500 evlerde çok güzel abiye elbiseler var biliyorum bende ordan aldım sözdeki takımımı carla diye bi mağaza vardı ordan gezersen bulursun sabahtan çıkın erkendenki yetişsin
carlada abiye yok 500 evlerde tam durağı bilmiyorum ben söz takımımı ordan almıştım gayet güzeldi ama ali fuat başgildede görüyorum çok abiyeler var servisim ordan geçiyo akşamlarıda geçerken bakarım mağaza ismi söylerim
bence hepsi fasaa fiso cok takılma bir çıkarsın carsıya neler vaar sen sadece mutlulugu ve güzel günlerı düşünstres yapcak bişey yokkı zaten aile arasıymış bence kabarık alma benım yolleydı hıç rahat olmuyo ve evde cok komık oluyo gorıl gıbı bencok pışmanım ama sadece mutluluga odaklan gerısı gelır gecer cokkk mutlu ol inaşlllah
gönlüne göre al elbiseni, tabii müstakbel nişanlının da önerilerini dikkate al:) ben elbisemi kendim aldığım için ekonomik olsun diye çok gezdim. öyle bir sıkıntın yoksa zaten bi günde halledersin bence. hiç strese girme. aklında sabit bir model, renk takıntısı olmaması daha iyi. üzerinde beğendiğin bir elbiseyi alıverirsin
evet takıntım olmadıgı için seçmem kolay olabilir.c.tesi gelsede baksak yaa heyecanlandım şimdik
bu cumartesi benimde nişanlığımın son provası olacak bende heyecanlıyım bakalım nasıl olacak son hali en çokta nişan günü saç makyajla nasıl olacak salonda heyecandan bayılırım gibi geliyo allah bu tatlı heyecanları herkese yaşatsın inşallah
bende sevmiyorum nişanda heleki kınada kabarık abiyeyi
şöle biraz uzun kuyruklu şık ama kabarık olmayan modellerden bak bence....
ben salonda normal bir abiye giymiştim.
5 şubattamı olacak yine yetişmezki hazırlıkların çok sürüyo davetiye basıp dağıtmak 1 haftada ama salonda olmasıda süper olur iyi olmuş bence çok güzel elbiseler var balık model dizden aşağısı kabarık süper duruyo
Gögüsten aşağısı bol olan modellero begenıyorum bulursam deneyecem bakalım nasıl duracak üstümde
resim eklermısın cnm fikir olur banada
hızlandıracaz cnm bugun davetiye siparişi verilse pazar alınsa p.tesi dağıtılır.alışveriş zaten yarın yapılacak kısmet olursa.eğer onları halledersek sadece kuaför ve forgrafcı kalıyo.onalrıda p.tesi salı hallederiz inşallah.
yetişmez deyipte beni üzme yaaa :84::84:
yetisecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?