canlarım 29 ocak'a kadar nişan kıyafeti acil yardım !!!!

greeneyes86

29.05.2011 beraberliğe...
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
240
0
316
İstanbul
günaydın bacılarım :16:
şubat 5 te nişanım var ve bu hafta cumartesi günü yani ayın 29 unda bohça ve kıyafet alışverisine çıkılacak.
nişanımı evde yapacagım abiye tarzında açık veya kapalı farketmez (normalde türbanlıyım) kıayafet alacağım.boyum 1.67 ve kilomda 55.
cuma günü akşamına kadar bu konuda yardımlarınızı bekliyorum..:69::69:

Eminönünde bi kıyafet beğenmiştim canım kapalı olsam hemen alırdım beyaz uzundu yakası kareydi siyah boncukluydu kollarıda öyleydi ama şıkır şıkır çok güzeldi hem sade hem şık tam kapalı bi kıza gidecek bi elbise fatih ve eminönünü gez hemen tüm bohça yapan yerlerde abiye elbiseler var ben bayılmıştım kabarıkta istersen fatihte bulursun boleroyla tamamlarsın bigün yetmez ama sen keşke önceden gezip baksaydın nişanlınla nişanlık bohçayla alınır diye bişey yok ben elbisemle ayakkabımı çok önceden halletmiştim.

internetten bakma orda gördüğünü gezerken bulamıyorsun sonra illa sade olsun diyede tutturma evdede olsa senin nişanın resim çektireceksin kabarıklardanda dene ben 400 tl ye kiraladım bide kendi beğendiğin olsun kimseyi dinleme ben nişanlığımda annemin gazına geldim o beğendi belki başka bi model kiralıycaktım daha güzel olacaktı kendin seç kendi zevkin olsun karışan çok olur arkadaşım senin gibi bohçayla nişan kıyafetine bir gitti kabarık abiye diye gitti takım aldırdılar:(

Eminönünde bi kıyafet beğenmiştim canım kapalı olsam hemen alırdım beyaz uzundu yakası kareydi siyah boncukluydu kollarıda öyleydi ama şıkır şıkır çok güzeldi hem sade hem şık tam kapalı bi kıza gidecek bi elbise fatih ve eminönünü gez hemen tüm bohça yapan yerlerde abiye elbiseler var ben bayılmıştım kabarıkta istersen fatihte bulursun boleroyla tamamlarsın bigün yetmez ama sen keşke önceden gezip baksaydın nişanlınla nişanlık bohçayla alınır diye bişey yok ben elbisemle ayakkabımı çok önceden halletmiştim.

cnm hersey bi anda gelişti bizim.pazar tanısma ve isteme oldu nişan tarihide dün belli oldu. cumarteside alışveriş yapılacak işte.
yetiştirmeye çalısacaz artık.kıyafet ve bohça için eminönü veya beyazıta kadar gidemeyiz. hepsi yıldırım ve 500 evler çevresinden alınacak.bu çevrede tavsiye edeceğin yerler varmı.eğer kıyafet alamazsam fatihe gidebiliriz belki.
daha pasta falanda ayarlanacak hepsi nasıl yetisecek yaaa :84:

bak sıkıntı yapma tamammı:)
pasta siparişi 10 dk o senin işin değil zaten düşünme
bohçada sorun değil heryerde var gireceksin seçeceksin çamaşırlarını çok uzun sürmez
elbise ve ayakkabı sorun 500 evlerde çok güzel abiye elbiseler var biliyorum bende ordan aldım sözdeki takımımı carla diye bi mağaza vardı ordan gezersen bulursun sabahtan çıkın erkendenki yetişsin

bak sıkıntı yapma tamammı:)
pasta siparişi 10 dk o senin işin değil zaten düşünme
bohçada sorun değil heryerde var gireceksin seçeceksin çamaşırlarını çok uzun sürmez
elbise ve ayakkabı sorun 500 evlerde çok güzel abiye elbiseler var biliyorum bende ordan aldım sözdeki takımımı carla diye bi mağaza vardı ordan gezersen bulursun sabahtan çıkın erkendenki yetişsin

nişanı kız tarafı yapıyor ya pastayıda biz yaptıracaz o yuzden ben ilgilenecem o işle.
bohcayı dediğin gibi ali fuat başgil cad. biliyorsundur ordan alırız büyük ihtimalle.
işte tek sorun elbise çok kararsızım normalde. onu alırken nasıl karar verecem bilmiyorum. annem kapalı olsun diyo erkek tarafıda acık olsanda olur farketmez diyo. yani açık istiyorlar. açık alırsam saçımı da boyatmam lazım.offf offff ağlamak istiyorum :84: streste yapmak istemiyorum yaa sivilce cıkıyo sonra.
carla mağazası tam olarak nerde tatlım tarıh edermısın rica etsem :16:

carlada abiye yok 500 evlerde tam durağı bilmiyorum ben söz takımımı ordan almıştım gayet güzeldi ama ali fuat başgildede görüyorum çok abiyeler var servisim ordan geçiyo akşamlarıda geçerken bakarım mağaza ismi söylerim

carlada abiye yok 500 evlerde tam durağı bilmiyorum ben söz takımımı ordan almıştım gayet güzeldi ama ali fuat başgildede görüyorum çok abiyeler var servisim ordan geçiyo akşamlarıda geçerken bakarım mağaza ismi söylerim

tamam cnm çok saol beliyorum :69:

bence hepsi fasaa fiso cok takılma bir çıkarsın carsıya neler vaar sen sadece mutlulugu ve güzel günlerı düşünstres yapcak bişey yokkı zaten aile arasıymış bence kabarık alma benım yolleydı hıç rahat olmuyo ve evde cok komık oluyo gorıl gıbı bencok pışmanım ama sadece mutluluga odaklan gerısı gelır gecer cokkk mutlu ol inaşlllah:20:

kabarık almayacam cnm. daha sonra yine özel günlerde giyebileceğim birsey istiyorum. kabarık sevmem zaten gelinliğimi çok kabarık istemiyorum ben.
hepimiz mutlu olalım inşallah cnm çok tskler :69::16:

gönlüne göre al elbiseni, tabii müstakbel nişanlının da önerilerini dikkate al:) ben elbisemi kendim aldığım için ekonomik olsun diye çok gezdim. öyle bir sıkıntın yoksa zaten bi günde halledersin bence. hiç strese girme. aklında sabit bir model, renk takıntısı olmaması daha iyi. üzerinde beğendiğin bir elbiseyi alıverirsin;)

gönlüne göre al elbiseni, tabii müstakbel nişanlının da önerilerini dikkate al:) ben elbisemi kendim aldığım için ekonomik olsun diye çok gezdim. öyle bir sıkıntın yoksa zaten bi günde halledersin bence. hiç strese girme. aklında sabit bir model, renk takıntısı olmaması daha iyi. üzerinde beğendiğin bir elbiseyi alıverirsin;)

evet takıntım olmadıgı için seçmem kolay olabilir.c.tesi gelsede baksak yaa heyecanlandım şimdik :52:

evet takıntım olmadıgı için seçmem kolay olabilir.c.tesi gelsede baksak yaa heyecanlandım şimdik :52:

bu cumartesi benimde nişanlığımın son provası olacak bende heyecanlıyım bakalım nasıl olacak son hali en çokta nişan günü saç makyajla nasıl olacak salonda heyecandan bayılırım gibi geliyo allah bu tatlı heyecanları herkese yaşatsın inşallah

bu cumartesi benimde nişanlığımın son provası olacak bende heyecanlıyım bakalım nasıl olacak son hali en çokta nişan günü saç makyajla nasıl olacak salonda heyecandan bayılırım gibi geliyo allah bu tatlı heyecanları herkese yaşatsın inşallah

aminnn inşallahhhh
cnm nişanlığının resmini eklermisin ?

Günaydın arkadaslar

çok ani bir kararla nişanımı salonda yapmaya karar verdım. :66:
ama şimdi kıyafet konusunda dahada bi kararsız kaldım.
arkadaslar nişan salonda olunca illa tarlatanlı nişan kıyafetimi giyilir? ben tarlatan giymeyi sevmiyorum kabarık niaşnlık istemiyorum.
normal güzel bi abiye elbise olmazmı ?
fikirlerinizi bekliyorum..:16::16:

bende sevmiyorum nişanda heleki kınada kabarık abiyeyi:19:

şöle biraz uzun kuyruklu şık ama kabarık olmayan modellerden bak bence....

5 şubattamı olacak yine yetişmezki hazırlıkların çok sürüyo davetiye basıp dağıtmak 1 haftada ama salonda olmasıda süper olur iyi olmuş bence çok güzel elbiseler var balık model dizden aşağısı kabarık süper duruyo

bende sevmiyorum nişanda heleki kınada kabarık abiyeyi:19:

şöle biraz uzun kuyruklu şık ama kabarık olmayan modellerden bak bence....

Gögüsten aşağısı bol olan modellero begenıyorum bulursam deneyecem bakalım nasıl duracak üstümde :69:

ben salonda normal bir abiye giymiştim.

resim eklermısın cnm fikir olur banada :16:

5 şubattamı olacak yine yetişmezki hazırlıkların çok sürüyo davetiye basıp dağıtmak 1 haftada ama salonda olmasıda süper olur iyi olmuş bence çok güzel elbiseler var balık model dizden aşağısı kabarık süper duruyo

hızlandıracaz cnm bugun davetiye siparişi verilse pazar alınsa p.tesi dağıtılır.alışveriş zaten yarın yapılacak kısmet olursa.eğer onları halledersek sadece kuaför ve forgrafcı kalıyo.onalrıda p.tesi salı hallederiz inşallah.
yetişmez deyipte beni üzme yaaa :84::84:
yetisecek inşallah

Gögüsten aşağısı bol olan modellero begenıyorum bulursam deneyecem bakalım nasıl duracak üstümde :69:

resim eklermısın cnm fikir olur banada :16:

hızlandıracaz cnm bugun davetiye siparişi verilse pazar alınsa p.tesi dağıtılır.alışveriş zaten yarın yapılacak kısmet olursa.eğer onları halledersek sadece kuaför ve forgrafcı kalıyo.onalrıda p.tesi salı hallederiz inşallah.
yetişmez deyipte beni üzme yaaa :84::84:
yetisecek inşallah

Yetişir herkes bi koldan yardım ederse bildik kuaföründe varsa sorun kalmıyo zaten elbise seçmek kuaför seçmek ve davetiye dağıtmak zor elbisenle ayakkabın takıların halloldumu tamam ailende davetiyeleri dağıtır oldu bitti çok zevkli ve koşturmacalı bir hafta bizi bekliyo:)

slm canlarım
bohca elbise ve yüzük işlerimiz bitti şimdi geriye sadece ayakkabı almak sacımı boyatmak ve nşan için kuaförü bulmak kalmak kaldı.:66:

kızla sizce kırmızı bi elbisenin altına ne renk ayakkabı gider.
kırmızı gögüs kısmında incileri olan bi elbise aldım.
düz babet tarzında almam lazım.krem yada kırmızı olabılır. sizce nerde bulabılırım.
fikri olan varmı?

Back