- 2 Mayıs 2019
- 522
- 588
- 33
- Konu Sahibi Canparcamm
CANLAR KİMYASAL GEBELİK YASADIKTAN SONRA HEMEN HAMILE KALAN VAR MI O AY TEKRAR SANKİ BEN 25 GÜN GECTI KIMYASALLA SONUCLANDI TEKRAR HAMILE GIBIYIM BELIRTILER VAR

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hayırlısı ile sağlıklı nasip etsin inşallah arkadaşım. Umarım bu ay güzel haberini alırsın.Ettim canim ya sıfırlandı doktor surekli cagirip durdu zaten 25 den 7 ye dusdu sonra sifirlandi 23 nisanda yasadim kimyasali ama 23 mayisda yeni reglim ozaman 1 hafta var ama yine ayni belirtileri yasiyorum akintim beyaz fazlalasdi her tuvalete oturmamda akintim geliyo normalde olmaz kasiklarim arada agriyo batiyo ama sık sık
Amin ins kuzum sen kac aylik hamişsin ama erken deilmi mesala hamile kalinirmi ki daha birkere adet bile olmadan nebilim ya olurmu olur kun fe yekun kasiklarim bugun daha cok batti sanki orda bi tas var gibi goguslerim arada zonkluyo nebilim canim ya bi umut isde rabbim senide saglicakla hayirlisiyla kucaina almak nasip etsin insAllah hayırlısı ile sağlıklı nasip etsin inşallah arkadaşım. Umarım bu ay güzel haberini alırsın.
Sabırla dua ile adet gününe kadar bekle bakalım ne olacak![]()
5aylik hamileyim Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah.Amin ins kuzum sen kac aylik hamişsin ama erken deilmi mesala hamile kalinirmi ki daha birkere adet bile olmadan nebilim ya olurmu olur kun fe yekun kasiklarim bugun daha cok batti sanki orda bi tas var gibi goguslerim arada zonkluyo nebilim canim ya bi umut isde rabbim senide saglicakla hayirlisiyla kucaina almak nasip etsin ins![]()
Amin inslh sende meleğini sağlicakla kucagina almak nasip olsun hayirlisiyla ay inslh canim ya 2 senedir deniyoruz yoruldum artik ins darisi basima dua et bana hamislerin duasi kabul olurmus dur bakalim beklemedeyim bende 23 mayis belli olur❤5aylik hamileyim Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah.
Adet olmadab zor gibi ama dediğin gibi ^kûn fe yekûn^ değerinin sıfırlandığı o kanama adet kanaması zaten olabilir canim neden olmasın ki.
Ama olmazsa da üzülüp umutsuzluğa kapılmak yok inşallah bir sonra ki aya nasip olur![]()
Canm benimde gebeligim 10 nisanda kimyasalla sonuclandi 17 nisanda kanamam bitti 10 mahista adet olmam gerekiyordu ama su an hamileyim hic adet gormeden hamile kaldm yani insallah arkasi gelir bu seferCANLAR KİMYASAL GEBELİK YASADIKTAN SONRA HEMEN HAMILE KALAN VAR MI O AY TEKRAR SANKİ BEN 25 GÜN GECTI KIMYASALLA SONUCLANDI TEKRAR HAMILE GIBIYIM BELIRTILER VAR![]()
Sağol canım Allah razı olsun. Rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah.Amin inslh sende meleğini sağlicakla kucagina almak nasip olsun hayirlisiyla ay inslh canim ya 2 senedir deniyoruz yoruldum artik ins darisi basima dua et bana hamislerin duasi kabul olurmus dur bakalim beklemedeyim bende 23 mayis belli olur❤
Amin ins canim rabbim.busefer saglicakla kucagini doldursun bemde beklemedeyim bakalim 2 gun sonra regl olmam lazim ama hamilelik belirtileri var bende hic adet olmadim daha acaba senin gibimi olcam simdi test yapmak istemiyorum korkuyorum cunki 1 hafta gecmesini beklicem ya yine kimyasal olursa diye offf düşünmek bile istemiyorumCanm benimde gebeligim 10 nisanda kimyasalla sonuclandi 17 nisanda kanamam bitti 10 mahista adet olmam gerekiyordu ama su an hamileyim hic adet gormeden hamile kaldm yani insallah arkasi gelir bu sefer
Yani olmaz diye bisey yok bende cok dusunuyodum ama ardindan hemen hamile kaldm Rabbim umarm bu sefer hayrlisiyla ilerlemesini nasip eder tabi
Aminnnn kuzum amin ins rabbim hayirli evladlar versin 2 gun sonra regl olmam gerekiyo bekliyorum ama hamilelik belirtileri var yine kimyasal yasicam diye korkuyorumSağol canım Allah razı olsun. Rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah.
Kalbini ferah tut inşallah vakti zamani gelince nasip olacak Allah'ın izni ile insallah canım.
Bende de ayni korku vardi canm 8 gun gecince yaptm insallah hakkmzda hayrlisi olsun Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun insallahAmin ins canim rabbim.busefer saglicakla kucagini doldursun bemde beklemedeyim bakalim 2 gun sonra regl olmam lazim ama hamilelik belirtileri var bende hic adet olmadim daha acaba senin gibimi olcam simdi test yapmak istemiyorum korkuyorum cunki 1 hafta gecmesini beklicem ya yine kimyasal olursa diye offf düşünmek bile istemiyorum
O korku maalesef hepimizde oluyor canim.Aminnnn kuzum amin ins rabbim hayirli evladlar versin 2 gun sonra regl olmam gerekiyo bekliyorum ama hamilelik belirtileri var yine kimyasal yasicam diye korkuyorum
O korku maalesef hepimizde oluyor canim.
Ben öyle bir sstres yapmıştım ki 5 ya da 6 haftaliktim sanırım bademciklerim şişti ve mecburen antibiyotik kullanmıştım. Sakin ol bacım sabırla ve dua ile bekle ve ne olursa olsun iyisini düşün iyi olsun inşallah.
Benim kimyasaldan 2 ay sonra olduCANLAR KİMYASAL GEBELİK YASADIKTAN SONRA HEMEN HAMILE KALAN VAR MI O AY TEKRAR SANKİ BEN 25 GÜN GECTI KIMYASALLA SONUCLANDI TEKRAR HAMILE GIBIYIM BELIRTILER VAR![]()
Senbbetana baktirdinmi sifirlanmis mi düsdügune doktorlar kesin baktimi beni 2 hafta cairdilar iki gune betaya bakildiBende bu ay kimyasal gebelik yaşadım ilk kez olduğu için biliyorum yarin Dr gideceğim o zaman çağırdı ama benim ilaçları bıraktığımız ertesi günü sadece leke tarzında siyah leke geldi sonra hiç gelmedi ve 3 gün oldu hala vücudumda belirtileri gitmedi ne kadar sürede hamilelkk belirtisi gidecek bilgisi tecrübesi olan var mı?
Allah saglicakla.kucagini doldursun canim darisi bizlere ins iki keremi adet oldun bana bir ay oldu daha adet olmadim ama sanki yine hamileyim belirtiler ayniBenim kimyasaldan 2 ay sonra oldu
1 adet oldum 2. Ayda hamile oldugumu ogrendim yani bu ayAllah saglicakla.kucagini doldursun canim darisi bizlere ins iki keremi adet oldun bana bir ay oldu daha adet olmadim ama sanki yine hamileyim belirtiler ayni