Cankırı///18

Z

Zeynepsude

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Zeynepsude
arkadaşlar çankırı ılgazlıyım benim hiç hemşerim yok mu burda

• Konu Sahibi Zeynepsude
zeynepsude seni yalnız bırakmak istemedim.Ben de geldim hemşerim.Ben Çankırı'lıyım merkez köyünden ünürlüyüm gururluyum.

• Konu Sahibi Zeynepsude
Ben de sonradan olma çankırılıyım. eşim çankırılı old. için nüfusta çankırı yazıyor

• Konu Sahibi Zeynepsude
benim annem ılgazlı bende kayseri ılgaz çok güzel ama kayseri bambaşka

• Konu Sahibi Zeynepsude
ben de sonradan olma çankırılıyım :))) çerkeş/örenköy efeeenim....

• Konu Sahibi Zeynepsude
:teytey::teytey:bende baba tarafından çankırılıyım şu an izmirdeyim 15 yaşında gelmiştim çankırının korgun köyüne babamların lakabı topuz ali sülalesidir ve yangiller vardır akraba bende hemşerinizim a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

• Konu Sahibi Zeynepsude
arkadaşlar çankırı ılgazlıyım benim hiç hemşerim yok mu burda

merhaba zeynep cim.biz de çankırılıyız. biz de diyorum , çünkü eşim de bende aynı memleketliyiz. Elmalık köyünden.Orta kazasına bağlı.

• Konu Sahibi Zeynepsude
canım mrb korgun köyü topuz osman diye lakabıdır dedemin belki büyükleriniz tanır

• Konu Sahibi Zeynepsude
arkadaşlar "lokum" tarifi biliyor musunuzzzz...çankırı'laaaarrr....

• Konu Sahibi Zeynepsude
bende bende bende çankırılıyım çerkeşten.eşim kayserili.

• Konu Sahibi Zeynepsude
Hehe bende çankırı ılgaz köyündeyim:)

• Konu Sahibi Zeynepsude
Canım bnde çankırı ılgaz yalnız deilsin yaniii:))

• Konu Sahibi Zeynepsude
merhaba arkadaşlar bende çankırılıyım babam bayramörenin kavak köyünden,annem çerkeş dağlı köyü veeee eşimde bayramören dereköyünden anlıyacağınız has çankırılıyım köyümüz gerçekten çok güzel:teytey:

• Konu Sahibi Zeynepsude
:enbuyukkk:bende çankırılıyım bayramören ilçesi göynükörenliyim birazcik uzun ama:))suan ist burda hemserilerimin olmasi çok güsel ya bayanlar çankırılıyızz Şeniz :)))

• Konu Sahibi Zeynepsude
merhaba kızlar bende sonradan olma çankırılı oldum eşim çankırı orta'dan 3 kere gittim ben aslen karadenizliyim bizim yerlere göre yeşili az ama havası güzel bu bölüme 3 koldan girmiş durumdayım babadan trabzon anneden sakarya,eşimden çankırı ben ist doğma büyüme :bbo:
benide alın aranıza bende çankırılı sayılırım :))

• Konu Sahibi Zeynepsude
vay be canım hemşerilerim..jeyyar

has muhlis ÇANKIRILIYIMsengözlerimebaksanab

ana baba çankırı ben istanbul doğumluyum ama severim köyümü:1hug:

18-:asigim:

• Konu Sahibi Zeynepsude
Hemşerilerimi buldum bende çankırı ılgazlıyım :))

• Konu Sahibi Zeynepsude
vay be canım hemşerilerim..jeyyar

has muhlis ÇANKIRILIYIMsengözlerimebaksanab

ana baba çankırı ben istanbul doğumluyum ama severim köyümü:1hug:

18-:asigim:

Şekerim benm annem de babam da çankırılı bende doğma büyüme ankara :1hug:

• Konu Sahibi Zeynepsude
Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…