- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
-
- Konu Sahibi LadyMarmelad
- #1.721
yerleştim şöyle tekli koltuğa.. bir de kahve ohh tamamdır.. eee sizle hiç karşılaşmadık. dertlilere takılmıyor musunuz bakem?
bende çalışıyorumm taam cumartesi çalışmaya alışmıştım kiii işten ayrılıyorumm
gızlarrr gızlar naparsınız slm :)
günaydın sudenaz ,
yanlış hatırlamıyorsam seninde düğğünün vardı değil mi ?
nasıl gidiyor hazırlıklar ?
evet canm , bugun kına alışverişini yapmaya geçiçez eminönüne onun listesini hazırladım şimdi öyle işte gün sayıyoruz bakalım :)
Sudişim hoşgeldinn. Müstakbel kocanın durumu nasıl? Görebildin mi?gızlarrr gızlar naparsınız slm :)
hihihihihihihhiseniii yeğriiimm beeen amaaa
yerleştim şöyle tekli koltuğa.. bir de kahve ohh tamamdır.. eee sizle hiç karşılaşmadık. dertlilere takılmıyor musunuz bakem?
Şekerim şekerim şekerim hoşgeldin naber
ctsi çalışmaktan muzdaripim
sizin şu an ki derdiniz erkeklerle kavga mı?
yok biz gnelde burdayız
derd de laklağı da burdan devam
niye kııısss ne zmn ayrılcaksın sninki artk çalışma mı diyor
bende bişi sandım evet bizim dertler daha zooorrr senin akşam olck bitck bizim geçmiyo bitmiyo
psi psi kopatıııızzzzzzz
:18::18::18: tırstııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyiilik bacım senden nbar :) kızlar bugün gelinliğimi de teslim alıyorum inşalah :)
Evet evet kesinlikle öyle. İçimi okudun resmen. Kaderimse çekerim ne yapayımDirek damara bağladım ben Amaaan neyse kapatıyorum bu tatsız konuyu kafa dağıtalım biraz
anammm belli belli herkes 4 kalp olmuş baksana :)
Sudişim hoşgeldinn. Müstakbel kocanın durumu nasıl? Görebildin mi?
saol canım , yok ya göremedim akşam o evine gitti yattı bende kendi evime geçtim. saat 1 de almaya gelecek benii.
serum u yiyincre toplamış kendini ama iyi oldu şimdi .
bu güncel dert canım, en taze olan yani
bunun dışında dertsiz kul var mı? ooo dert çok da es geçebilmeyi öğrenmek gerekiyor. yoksa psikopata bağlanır hayat..
sizin dertler erkek arkadaşlar mı? çok mu genç bu topik bana mı öyle geldi.
hihihihihihihhi:78::78::78::78:
Nııccc. takıldığım 2 topic var. bazende oyunlara bi göz atarım. BDV ile işim olmaz pek
saol canım , yok ya göremedim akşam o evine gitti yattı bende kendi evime geçtim. saat 1 de almaya gelecek benii.
serum u yiyincre toplamış kendini ama iyi oldu şimdi .
Çok geçmiş olsun balım ne oldu ki
Hemmmmmmen fotoğraf istiyorum
günaydın sudenaz ,
yanlış hatırlamıyorsam seninde düğğünün vardı değil mi ?
nasıl gidiyor hazırlıklar ?
evet canm , bugun kına alışverişini yapmaya geçiçez eminönüne onun listesini hazırladım şimdi öyle işte gün sayıyoruz bakalım :)
ayy en sevdiğim kısımmm ben gün sayıyorum resmen zamanı gelse de kına alışverişi yapsam diyee cok severim dee öhöm
hangi sehirdeydin sen ?
düğün ne zaman ?
gelinliği alıyormuşsun gile güle giy inşallah var mı fotosu hazli hazırda:26:
ay ne cok soru sordum kızaaa ilgi alanı olunca işte
eveeet evimin kadını cocuklarımın anası ol diyor oyş
kızım düğün hazırlıklarım var calısırken yetişemiyorum daha hiçbişey yok ortada agrılık vermem gerek o sebebten n
bu güncel dert canım, en taze olan yani
bunun dışında dertsiz kul var mı? ooo dert çok da es geçebilmeyi öğrenmek gerekiyor. yoksa psikopata bağlanır hayat..
sizin dertler erkek arkadaşlar mı? çok mu genç bu topik bana mı öyle geldi.
no problem kuzum
derdimiz de bir olsun sevincimizde
eee artık evlenince snde gelirsin o zmn pek işlerin olmaz
senin 4 kalbin oluuuurrrrrrrrrrrr
Tmm yavrum zaten şurda ne kaldı ki ayy çok heyecanlısaçım başım yapılı olmadan gelinliğin büyüsü bozulmasın :) düğün fotolarını gösteririm :)
oooooo ben sizden 10 yaş büyüğüm.