- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
-
- Konu Sahibi LadyMarmelad
- #1.581
Reelde agzma surmem ama burda senin icin yakyim bi tanebende smly yapamıorum sen benim yerimede bi sigara iç:)) hiç böle yapmazdı yaaa tamda sözlencekken pfssssssssssss
Ben hemen derdimi anlatmaya geldim
Yazıyı görünce ismi değiştirin bence bugün çokmu mutlusun gelll yapın
inşallah öle olur.beklemek daha kötü yaptı baştan bişe hissetmedim-sinirde dolayı-şimdi ciddileşiyo olay galiba.öyleee valllaaaaa ya anında 2 yabancıya dönüşüveriyosun
sen üzülme ama elbet o da bliyodur söze az kaldığını sadece biraz kafa dnlemek istiyodur
marga nazar ben boğayız canımmm
boğa yuvası oldu burası
aslında sninde inatçı olman grek
inşallah öle olur.beklemek daha kötü yaptı baştan bişe hissetmedim-sinirde dolayı-şimdi ciddileşiyo olay galiba.
neyse hayırlısı artık..
Reelde agzma surmem ama burda senin icin yakyim bi tane27:
Naz yapiyordur. 1,2 fn bekle aramazsa cook ustune! Ara cingar cikar niye armysun lan sen decidden de bak saka yapmyrum
ohh tüttürrr:))
arar cıngar çıkarırımda inat ettim bende biraz:)
az dur dediğin gibi beklicem aramazsa ben arayıp üste çıkarım bide üstüne tlf kaparım yüzüne bakalım nolur sonu:)
beklemekkk her zmn için kötüdür bnde şuan beklemedeyim hemde 5 gün beklicemmm düşün artık
senin arar bnce yaaaaaaaa
iyi akşamlar hoşgeldnnnnnnnnn
Hoşgeldin sanada hayırlı akşamlar
beklemekkk her zmn için kötüdür bnde şuan beklemedeyim hemde 5 gün beklicemmm düşün artık
senin arar bnce yaaaaaaaa
Ben çok sinirliyim aksine hiç inatçı ve asla kıskanç değilim hırslıyım biri bana yanlış yaptımı bitti
İnat etmiyorum pek bana zararı oluyo inat etmenin.
Birgün Babmla küstüm ağlıyorum geldi para verdi bana al hadi alışveriş yapalım gidip dedi banane almam dedim.
Kızım safmısın inat et ama yararına olacak şeyde inat edilirmi sen zararlı çıkıcan dedi hakkattende öyle daha inat etmiyorum
Alıcağımı alıp sonra küsüyorum
HoşbuldukNasılsınız ???
Bende boğayım tek özelliğim sinirli olmammmmmmmmmmm
Ben çok sinirliyim aksine hiç inatçı ve asla kıskanç değilim hırslıyım biri bana yanlış yaptımı bitti
İnat etmiyorum pek bana zararı oluyo inat etmenin.
Birgün Babmla küstüm ağlıyorum geldi para verdi bana al hadi alışveriş yapalım gidip dedi banane almam dedim.
Kızım safmısın inat et ama yararına olacak şeyde inat edilirmi sen zararlı çıkıcan dedi hakkattende öyle daha inat etmiyorum
Alıcağımı alıp sonra küsüyorum
kendine 5 gün verdin demek:) ben 3. gündeyim bende 5 gün yapim bu bekleme süresini bakalım 5 uğur getirsin bize inş:)
Aynen ya sinirlenince gözüm bişey görmüyo o an ama sinirim geçtikten sonraki manzarayı görünce şoka giriyorum benmi yaptım die
HoşbuldukNasılsınız ???
O nickin bana yakıştığını düşünseydim ilk olarak benim dikkatimi çekerdi
Ama gel gör ki senin dikkatini çekmiş
Doğal olarak bi ilgin var yani
Demi zenci
kendine 5 gün verdin demek:) ben 3. gündeyim bende 5 gün yapim bu bekleme süresini bakalım 5 uğur getirsin bize inş:)
Şuan sırtım feci ağrıyor , senden naber ?
Bırakın kızlar şunları ya totolarını kadırmayın hiç
Ben eşimi hiç aramam o arar bir ara arıyodum baktım aramıyo triplere giriyo şimdi aramıyorum.
Gece çok geç olunca 3 filan ozaman arıyorum öldümü yaşıyomu diye sürekli kaza yapıyoda hastanelerden topluyorum no panikk
Bırakın kızlar şunları ya totolarını kadırmayın hiç
Ben eşimi hiç aramam o arar bir ara arıyodum baktım aramıyo triplere giriyo şimdi aramıyorum.
Gece çok geç olunca 3 filan ozaman arıyorum öldümü yaşıyomu diye sürekli kaza yapıyoda hastanelerden topluyorum no panikk