Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

bende smly yapamıorum sen benim yerimede bi sigara iç:)) hiç böle yapmazdı yaaa tamda sözlencekken pfssssssssssss
Reelde agzma surmem ama burda senin icin yakyim bi tane 27:
Naz yapiyordur. 1,2 fn bekle aramazsa cook ustune! Ara cingar cikar niye armysun lan sen de cidden de bak saka yapmyrum
Ben hemen derdimi anlatmaya geldim
Yazıyı görünce ismi değiştirin bence bugün çokmu mutlusun gelll yapın

Sikinti yok be kardesim. Yeter ki muhabbet olsun :) her zaman gelin

marga nazar ben boğayız canımmm
boğa yuvası oldu burası
aslında sninde inatçı olman grek

Ben çok sinirliyim aksine hiç inatçı ve asla kıskanç değilim hırslıyım biri bana yanlış yaptımı bitti
İnat etmiyorum pek bana zararı oluyo inat etmenin.
Birgün Babmla küstüm ağlıyorum geldi para verdi bana al hadi alışveriş yapalım gidip dedi banane almam dedim.
Kızım safmısın inat et ama yararına olacak şeyde inat edilirmi sen zararlı çıkıcan dedi hakkattende öyle daha inat etmiyorum
Alıcağımı alıp sonra küsüyorum

bnce sen boğa değilsin he
boğalar aşırı kıskanççç ve inatçı oluyolar

yükselenin ikizler falan mı

kendine 5 gün verdin demek:) ben 3. gündeyim bende 5 gün yapim bu bekleme süresini bakalım 5 uğur getirsin bize inş:)

Bırakın kızlar şunları ya totolarını kadırmayın hiç
Ben eşimi hiç aramam o arar bir ara arıyodum baktım aramıyo triplere giriyo şimdi aramıyorum.
Gece çok geç olunca 3 filan ozaman arıyorum öldümü yaşıyomu diye sürekli kaza yapıyoda hastanelerden topluyorum no panikk

tövbe tövbeee ne kazası kız sürekli
acemi şoför mü

:))) ayyy çok komiksinn:)))) çok güldüm ALLAH da seni güldürsün yaa:))))
arama yok egolarını besleme yokkk....bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…