Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

ya benim çene altımda ufak ufak.. çenemin üstünde de hiç eksilmeyn büyük ağrılı sivilceler oluyor. Sİnirim bozuluyor. Bi çkıyor iniyor diğer tarafta yine çıkıyor. Çok sınır oluyorum ya. Bu herkese oluyor mu acaba?:26:

valla bnm ağrılı değil de çenemde çok çkıyodu cipsi bırakınca geçti
bi de gül suyuyla temizliyorm çok iyi geliyor

valla bnm ağrılı değil de çenemde çok çkıyodu cipsi bırakınca geçti
bi de gül suyuyla temizliyorm çok iyi geliyor

aynen her gün gül suyuyla bnde temziliyorum yumuşacık oluyor bide haftada bir yoğutlu limonlu maske yapıyorum biraz yakıyor ama çok temiz oluyor hoşuma gidiyor

evdeyim sınava hazırlanıyorum çok az kaldı vede ama bgn çok bunaldım bi kafa dağitim dedi çok ta iyi geldiniz valla erkek arkadaşım var evet senin varmı okyl iş durumun

iyi etmişsin biz her zaman burdayız, bekleriz..
2 yıllık bitirdim, muhasebeci oldum çıktım işteyim şuan. tüm gün kk'ya çalışıyorum
bir de asker bekliyorum

Son düzenleme:
aynen her gün gül suyuyla bnde temziliyorum yumuşacık oluyor bide haftada bir yoğutlu limonlu maske yapıyorum biraz yakıyor ama çok temiz oluyor hoşuma gidiyor

evet bende gece yatarken buzdolabından buz gibi çıkarıp sürünce güzel oluyo soğuk presss
sonra da 5 dk snra krem sürüyorumm ohhhhh yumuşacık sivilcelerimi falan geçirdi valla
kaç gecedir unuttum bak ya iyi aklıma geldi bgn yapıyım :26:

kaç gündür aklın başında mıydı da aklına gelsin
unuttuğun daha neler var Allah bilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…