Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

Geniş aile diye bi dizi vardı . Orda mürsel vardı . Onun bayan versiyonumuşsun gibi hayal ediyorum seni ..:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Elinde cetvel , uyu .:KK37: Gece sinek minek gelirse, indirirsin kafasına bir tane :KK53::KK53::KK53:

tiplemeye bak allahımmmm :KK53::KK53:
yok daha neler :KK1:
bu lafın üstüne daha da burda durmam :KK9:
cetvelle de işim olmaz :KK1:
neyse iyi geceler hatunlar ben kaçar :103:

$friday.jpg

Günaydınnnn işte beklediğim gün bu :) CUMAAAAAA :) Haftanın son günü, son iş günü patronları hafta içinde son görüşüm çok mesudum çok bahtiyarım :)
Bunun şerefine bugün uyuya kalmışım 07:30 de uyanıp tek göz ile giyinip 07:45 de servise yetiştim kıl payı :) Henüz yatağın izleri kolumda bacağımda duruyor ama genede bugün Cuma başka bir şeyin önemi yok :)
Stresten ve patronlardan uzak huzurlu bir gün diliyorum..... İyi Çalışmalar kızlarr :)

Eki Görüntüle 707575

Günaydınnnn işte beklediğim gün bu :) CUMAAAAAA :) Haftanın son günü, son iş günü patronları hafta içinde son görüşüm çok mesudum çok bahtiyarım :)
Bunun şerefine bugün uyuya kalmışım 07:30 de uyanıp tek göz ile giyinip 07:45 de servise yetiştim kıl payı :) Henüz yatağın izleri kolumda bacağımda duruyor ama genede bugün Cuma başka bir şeyin önemi yok :)
Stresten ve patronlardan uzak huzurlu bir gün diliyorum..... İyi Çalışmalar kızlarr :)

Günayyyydıııın:KK51::KK51:

Hayırlı cumalar kezbanlar :KK53:

ve günaydınlar..

X