- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi LadyMarmelad
bnde sensiz ve de
tabi ki onsuz ahada aynen bu moda giriyorum
iyi taktikmiş
snin monalisada çok trende uymuş tatlış
ayy çok güldüm bu akşam
Küçükken bende çok yapardım bunu
Kes lan sesini ! Ya ben ! Ya o ! O diyeceksende diğer kişi zamirlerinide say benim için ! Bi kerede olsa parmaklarından ''sen'' çıktığını duyayım
En Büyük Seeeennn
Şampiyooon seeeeeeennnnnnn
alkışlayın ulan o'benler
küçükken ben daha cok ilaçlama yapa arabaların arkasında koşar oyle nefessız kalmayı ercih ederdim poset skıyor belli bir süreden sonra koşmak daha heyecanlı oluyo mahaleliyleee dumanın arkasından
snin monalisada çok trende uymuş tatlış
ayy çok güldüm bu akşam
küçükken ben daha cok ilaçlama yapa arabaların arkasında koşar oyle nefessız kalmayı ercih ederdim poset skıyor belli bir süreden sonra koşmak daha heyecanlı oluyo mahaleliyleee dumanın arkasından
ayyy ne sarıyodu yaaaa dmiii
çocukluğuma döndüm valla
yaşın kaç senin tatlış ?
kaç yıllık evlisin .?
ayyy ne sarıyodu yaaaa dmiii
çocukluğuma döndüm valla
yaşın kaç senin tatlış ?
kaç yıllık evlisin .?
Benim yaşımı niye sormuyon la öküz bende 36 yaşındayım
cnm ben 27 yasındym bi bucuksenelk evlimmm yaroısmacı arkadaslara basarılar dılerm ayyy hep bunu sölemek ıstemıstım
cnm ben 27 yasındym bi bucuksenelk evlimmm yaroısmacı arkadaslara basarılar dılerm ayyy hep bunu sölemek ıstemıstım
bnde 50
ruhen olarak öyle hissediyorum sen yine 36 hissediyosun iyiymiş
İhtiyarsınız oğlum , nazarla ikiniz ihtiyarsınız işte ihtiyar sıtayyylaaaaaaaaaaaaaa
biliyom cnm biliyom sımdidede bızım kocişin gazının arkasından kosuyom sene oldu 2013 hala gaz gaz koş koş koş Eki Görüntüle 707341 Eki Görüntüle 707341
sen ablasın o zaman topiğin ablası yoktu o sen oluver
hahaha iyiyimiş
La maymuk bizde kurbağaya basak mı la
napacaaağğğğnnnnnnnnn hayattttt