Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

Çok yoruldum of.

Leydim , ayakkabıları değiştirmek istiyorsan adresimi yazacağım kargoyu yollayabilirsin..

Kasadaki kızla konuştum , durumu anlattım . Tamam buradan değiştirebiliriz dedi ..

Baktım ayakkabı reyonunu , senin aldıklarından var ..

Annene mi vereceksin yoksa değiştirecek misin ?

Ben varım naber ?

Canım sıkkın be gelinim , en yakın arkadaşımın canı çok sıkkın ..

Birde çok yoruldum , alışverişten geldim ..

Sen nasılsın ?

hayrıdır cnım canın nıye sıkkın arkadasına noldu kı :26: cok önemli bi sorun degildr inş :KK14:
ben iyi sayılırım ya ama anneler gününde anneme ve kayınvalideme ne alcam karar veremıyorum :KK31::KK31::KK31:

De factoya git bacım , acayip indirim var.

Yazlık klasik şeyler aldım :KK53:

hmm ya burda de facto yokkı :KK53::KK53::KK53:
bi yerde ürünlerini satıyolar da orda da anneye göre pek bişey yoktr heralde az cesit getiriyolar :KK1:
netten bi ev esyası alım dedım de ona da karar veremedım şarjlı süpürge alsam nasıl olur sizce :KK31:

bi yerde ürünlerini satıyolar da orda da anneye göre pek bişey yoktr heralde az cesit getiriyolar :KK1:
netten bi ev esyası alım dedım de ona da karar veremedım şarjlı süpürge alsam nasıl olur sizce :KK31:

rhat olur bnce ye hemen 2 dkda ekmek dökülen yerleri falan alıverirsin

Yok be , fincan takımı al

Yada kaşık bıçak çatal seti al

Yada kahvaltı takımı al

İnternette de online siparişi yapabilirsin. Şu gördüğün leydi maymuk , internet üzerinden alış veriş yaptı de factodan ..

Hemencecik geldi .:KK53::KK53::KK53:

Yok be , fincan takımı al

Yada kaşık bıçak çatal seti al

Yada kahvaltı takımı al

İnternette de online siparişi yapabilirsin. Şu gördüğün leydi maymuk , internet üzerinden alış veriş yaptı de factodan ..

Hemencecik geldi .:KK53::KK53::KK53:

hadi ya begenedın mı :KK1:
ya cay seti faln düşündüm de kırılır bişey olur kargoda rezıl olurum kaynanaya :KK52:
of bilemedım ben onu :KK19:

X