- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
-
- Konu Sahibi LadyMarmelad
- #4.561
merhaba iyiz seni sormalı
tamam canım yazarım zaten . kına cuma günü oley oley oley :)
düğğünüde atlattık mı iyi olacak.
Kendini tanıtmak ister misin?:26:
sonra yapışırız sana bebek gelsin diye
23 yaşındayım evliyim ankarada yaşıyorum aöf den üni okuyorum çalışmıyorum..hamileydim ama tam 1 hafta önce aldırmak zorunda kaldık bebeğimizi karnımda ölmüş çünkübaşka ne desem bilemedim :S
23 yaşındayım evliyim ankarada yaşıyorum aöf den üni okuyorum çalışmıyorum..hamileydim ama tam 1 hafta önce aldırmak zorunda kaldık bebeğimizi karnımda ölmüş çünkübaşka ne desem bilemedim :S
ay ne ka güzel olurdu ama olmaz nıckkk istemeyiz öyle..
önce ev almamız lazım canım sonrasında inşallah bebek
çok üzüldüm cnm ya hayırlısı olsun bundada vardır bir hayır öyle düşün
allah sabır dirayet versin canım benm
bnde 23 yaşındaym okuyorm
şmdi çıkmam grek yine gel snra knuşruz
görüşürz kızlaaaarrrr :80:
çok sağol cnm benm..hayırlı olsun evleniyomuşsun :) ne mutlusundur ne heyecanlısındır şimdi :) bizimde 1 senemiz bitecek 9haziranda :)
evet cnm , heyecan var artık .
oo siz atlatmışsınız bne güzel bu süreçleri darısı bekarların başına
biz perşembe günü kına cumartesi günü düğün yaptık..cuma günü 7.30 da habr geldi izmirdeki halamın kanser olan öldü ölecek beklediğimiz eniştemizi kaybetmişizakşam 5.50 da eşim aradı tam evimde nevresimleri seriyoduk ki bu sefer de birden bire hastalanan eşimin üvey ananesi vefat etmiş resmen yıkıldım.düğün günü evden ayrıldığımamı yoksa amcalarımın halalarımın bi kısmının eniştemin cenazesine gittiğine mi üzüleyim bilemedim.ama kuzenim süpriz yaptı bana düğün hikayesi için elemanlarını gönderdi yanıma 3 kişi benim bütün hazırlıklarımı çektiler sabahtan akşama kadar kendimi kuzenim sayesinde prenses gibi hissetmiştim :) ama bi yanım buruk bi şekilde düğün yapmak gerçekten çok koydu.bu arada kaynımdan biri askerde diğer bebek olan kaynımda hastanede idi umarım sıkıntısız çok güzel içinize sinen harika bi düğün geçirirsiniz..
of senin çok kötü geçmiş canım ya,
inşallah yaşamam ben böyle sorun ki ben çoğu akrablarımla görüşmüyorum çağırmadım düğüne yani zaten elimde az insan var davet ettiğim onlar da olmasa naparım bilmiyorum.
biz düğünü 700 750 kişilik ayarlamıştık çoğu kişiyi çağıramamamıza ve cenazeler olmasına rağmen 1000 kişiden fazla kişi vardı :S salon doldu doldu taştı çok şükür.nerde yaşıyosunuz? düğünden sonra da aynı şehirde mi kalacaksın ?
yok cnm biz okadar kalabalık olmayız biz istanbulda yaşıoyurz burada devam..
benim tüm akrabalar memlekette o yüzden her aileden 1 kişi falan anca geliyor o yüzden benim taraf az
hmm anladım hayırlısı olsun bakalım canm.. balayına falan gidecekmisiniz?
evet pazartesi günü belekteyiz cnm 1 hfta gdiyoruz
Canlar ne yapıyosunuz???