Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

Kızlar bu arada mail adresimiz burada görünüyor mu? Bir de link atmak yasak mı? Kuralları delmeyelim.

lan ben sana çok snirleniyorum bu aralar hee
ciddi ciddi kıl ediyosun beni

kafanı gözünü uçurcam snin

Bugun çarşıda bi arabanın içinde senin boylarda senin saçlarda senin kilolarda birini gördüm.
Bi an sen sandım.

İçimden küfür ettim o derece yani bende sana gıcık oluyorum

Benim sözlüğümde gıcık oluyorumın anlamı seni seviyorum demek.

Mesela nazara seni seviyorum derim. Onun anlamıda doğal olarak gıcık oluyorum demek. Dimi la nazar

ışınlandın burdan orayaa

pöööff bulut atlasını izledm ne salak saçma bi filmdir ya 2 bçuk saatim heba oldu ...

senin yüzünden

Bir de forumu nasıl takip ediyorsunuz? Bildirim falan gelmiyor. Sürekli kontrol mü ediyorsunuz biri alıntılama yaptığında?

ışınlandın burdan orayaa

pöööff bulut atlasını izledm ne salak saçma bi filmdir ya 2 bçuk saatim heba oldu ...

senin yüzünden

Abicim zevk meselesi ya

Hem sen beni niye dinliyorsun ki ?

Senin onca izle dediğin filmi açıpta izlemişliğim yok.Benim yaptığım gibi yap,sende bakarım de ama filme bakma

Bir de forumu nasıl takip ediyorsunuz? Bildirim falan gelmiyor. Sürekli kontrol mü ediyorsunuz biri alıntılama yaptığında?

Abicim zevk meselesi ya

Hem sen beni niye dinliyorsun ki ?

Senin onca izle dediğin filmi açıpta izlemişliğim yok.Benim yaptığım gibi yap,sende bakarım de ama filme bakma

ben san film söylemedm ki olum üste çkıcam tot edicm diye niye şmdi uyduruyosn

bundan snra seni takan zaten sana benzesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…