Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

aman dikkat et canım kendine
üşüttün falan mı acaba yada stresten falan mı bilemedım
tekrar olursa git mutlaka bi doktora sağlık bu ihmale gelmez

sol tarafım ağrısaydı giderdim de
sağ tarafımdı o yüzden pek şey yapmadm ama bi dha olursa gtcem inşallahhh olmazzz :26:

antalya belek rixos premium
dedik havalar soğuk olabilir mayıs sonu bi antalya müsaittir :)

iyi yapmışsınz inş hava güzel olur

vazgeçmedim de canım bugün başlayacaktım ilaca ama yetişemedim bi baktım olmuşum olmadan 4 gün önce içmekj gerekiyordu neyse iyi oldu düzenimi bozmayacağım en azından napalım kısmet

daha 6 gün var ya 4. günde artık çook az gelir düğünde gelmez daha bnm 5. gün bitiyo çok çok az geliyo

vazgeçmedim de canım bugün başlayacaktım ilaca ama yetişemedim bi baktım olmuşum olmadan 4 gün önce içmekj gerekiyordu neyse iyi oldu düzenimi bozmayacağım en azından napalım kısmet

hmm neyse canım ya vardr bunda da bi hayır
evet boş yere ilaçla düzenini bozmamıs oldun düğüne kadar azalır hem baya cok sıkıntı olmaz

hmm neyse canım ya vardr bunda da bi hayır
evet boş yere ilaçla düzenini bozmamıs oldun düğüne kadar azalır hem baya cok sıkıntı olmaz

aynen canım hiç değilse şu koşturmaca biterde 1 ay rahjat olurum balayı sonrasdı hemen iş başı yapacaktım hapın etkisiyle çok şiddetli olacaktı böyle daha ii oldu

aynen canım hiç değilse şu koşturmaca biterde 1 ay rahjat olurum balayı sonrasdı hemen iş başı yapacaktım hapın etkisiyle çok şiddetli olacaktı böyle daha ii oldu

evet canım iyi olmuş o zman ilaç kullanınca cok sancılı oluyomus sanırım en iyisi hiç bulaşmamak öyle seylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…