- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
- Konu Sahibi LadyMarmelad
- #3.941
merhabalar o zaman çalışmam gerekiyor ve gördüğünüz gibi forumda dolaşıp duruyorum çalışmamak için elimden geleni ardıma koymuorum
merhaba hoşgeldn
neye çalışman grekiyor ki :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar o zaman çalışmam gerekiyor ve gördüğünüz gibi forumda dolaşıp duruyorum çalışmamak için elimden geleni ardıma koymuorum
ne calısıyosun canm sınava mı hazırlanıyosun
evet finallerime az kaldı kaç gündür motivasyon 0 stres tavan :18::18:
kızlar hukuk çalışıorum bu sene benm için çok önemli mezun olup olmamam bu finallere bağlı.tatlı stres deil canım bnm inan inş gidersin ünw e de send e yaşarsın fakat ünw kazanmak hiç bişe mühim olan bitirebilmek
kızlar hukuk çalışıorum bu sene benm için çok önemli mezun olup olmamam bu finallere bağlı.tatlı stres deil canım bnm inan inş gidersin ünw e de send e yaşarsın fakat ünw kazanmak hiç bişe mühim olan bitirebilmek
tabi yaşamadığım için bilemem mutlaka onunda zorlukları vardır.. inş çok iyi geçer finallerin
hmm kolay gelsin canım
bitirirsin inş ya cok stres yapma
teşekkür ederim cnm benm
hmm kolay gelsin canım
bitirirsin inş ya cok stres yapma
sana da hayırlı olsun düğün varmış darısı başıma
sagol canım evet 4 aydan az kaldı artık
evet darısı bütün sevenlerin basına
pembişim kaçıyorum bennnn tvye kitleniyim
tamam kuzum bende yatarım zaten az sonra malum bana gec oldu saat
görüşürz canm