- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
-
- Konu Sahibi LadyMarmelad
- #3.381
Bana kalsa hemen alırız meyvesini de
Evlenmek şart
Hem batısı hem doğusu :)
Bana kalsa hemen alırız meyvesini de
Evlenmek şart
yaş kemalee ermeden şart gerçekten
Yat kız hala laf yetiştiriyorsun yarın kalan soruları cevaplarsın
O da var tabi o zaman bi an önce harakete geçin biz yandık yeni nesil yanmasın
Çeneden diyeceğim şakaama kanım ısındı canım ondandır
Samsundayız canım biz anzerle
Hoşbulduk canım iyiyim aynı tas aynı hamam bende
Senin mevzuyu anlamadım tam ondan yorum yapamadım bende
aynen bnm daha gram uykum yok
karabük siz neresinden ?
yaniii yaniiii odun olmayan erkek yoktur
nerden belli kız
Nesli kurtarmam için 9 ayda bir çocuk yapmam lazım
hadi ya görüşmüşsünzdür de siz şmdi
bnmde knım ısındı ya hemencik
Biz ayrılmıştık ya canım bir hafta önce barıştık 4-5 aydır arıyordu zaten baya uğraştı yani.. ama iş bulduğundan dolayı iletişimde kopukluklar var birazda o salladı sanırım işi baya yorucu o saatten sonra konuşsam verimli olmayacak diye düşünmüş.. Ama benimle bunları paylaşmaması canımı sıktı kendi kendine düşünüyor karar veriyor..[/COLOR
Samsun canım orada mı yaşıyorsun aslen mi oralısın..
İşte benimki erecek ya genç iken evleneyim
Ne çene varmış arkadaş saatlerdir konuşuyoruz
Biz ayrılmıştık ya canım bir hafta önce barıştık 4-5 aydır arıyordu zaten baya uğraştı yani.. ama iş bulduğundan dolayı iletişimde kopukluklar var birazda o salladı sanırım işi baya yorucu o saatten sonra konuşsam verimli olmayacak diye düşünmüş.. Ama benimle bunları paylaşmaması canımı sıktı kendi kendine düşünüyor karar veriyor..[/COLOR
Samsun canım orada mı yaşıyorsun aslen mi oralısın..
niye kaç ki
hiçte uykum yok uykumu açtın
aslen buralıyım canım
İşsiz güçsüz insanız naparsın yarın uyuruz öğlene kadar
merhabalaar dahil olabilirmiyim acaba :)
iyi geceler arkadşlar. son bi kaç sayfayı okudumda genelde evlilikten ve geç kalmadan bahsetmişsiniz sanırım. ben 2 yıllık evliyim ama 2 yılda toplasak 1 yıl anca birlikte yaşamışıszdı. eşimin iş gereği sık seyahatı, benim iş hayatım derken hala evli gibi değiliz. bu yüzdende bebek olayını halledemedik. valla bu topiğin adı gibi geyik evliliğine döndük resmen
bence evlenirken hiç ayrılmayacağınız bir hayatınız olacaksa değerlendirin. herkese gönlüne göre versin rabbim
Anaaaa barıştınız mı siz yeni duyuyorum daha kız
merhabalaar dahil olabilirmiyim acaba :)
iyi geceler arkadşlar. son bi kaç sayfayı okudumda genelde evlilikten ve geç kalmadan bahsetmişsiniz sanırım. ben 2 yıllık evliyim ama 2 yılda toplasak 1 yıl anca birlikte yaşamışıszdı. eşimin iş gereği sık seyahatı, benim iş hayatım derken hala evli gibi değiliz. bu yüzdende bebek olayını halledemedik. valla bu topiğin adı gibi geyik evliliğine döndük resmen
bence evlenirken hiç ayrılmayacağınız bir hayatınız olacaksa değerlendirin. herkese gönlüne göre versin rabbim