Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

Kızım onun gecelikten kastı paçalı beyaz don :KK53:

yok kurdela geceliğidir onunkiler :KK60:

kuzu biliyorsun cenaze şudur budur onlarla uğraştık şimdide taziyeye gelen oluyor boş kalamıyorum kaldıkça cee'e deyip kaçarım :KK1:
sen doğum gününü flan kutlayacaktın ne çok şey kaçırdım desene be :KK1:

hıııııııı çok şey kaçırdın :KK52:
kutladım knuşuyoruz şmdilk o kdr daha fzla detay vermicem toplum içinde :KK53::KK53::KK53:

modası gecer kızım öylee :KK53::KK53:
ben yazın alcam koycam evime şıkır şıkır :KK12::KK12:

tencerenin tavanın mı modası geçer :KK60:
allah seni yaa güldürdün beni :KK53::KK53::KK53::KK53:

kutladım knuşuyoruz şmdilk o kdr daha fzla detay vermicem toplum içinde :KK53::KK53::KK53:

hayırlısı be gülüümm :KK1:
ben yarın evlensem 1 tane çeyizim yok , son zamanlarda almayı planlıyordum ama olmadı :KK1:

tabi kızım bak mesela önceden seramık tencereler varmıydı eskıden alsam demode olacaktı :KK9::KK9::KK9:
hem acelesi yok bi günlük iş onlar hele benım tatilim bi baslasın da esya bırakmıcam magazalarda :KK16:

tabi kızım bak mesela önceden seramık tencereler varmıydı eskıden alsam demode olacaktı :KK9::KK9::KK9:
hem acelesi yok bi günlük iş onlar hele benım tatilim bi baslasın da esya bırakmıcam magazalarda :KK16:

para bakımından onca şeyin içinde onlarda yük olmasn diye ben alırım şmdiden kalvaltılıklarımı falan :KK53::KK53:
hevese geldim ne alakaysa :KK53::KK53::KK53::KK53:

para bakımından onca şeyin içinde onlarda yük olmasn diye ben alırım şmdiden kalvaltılıklarımı falan :KK53::KK53:
hevese geldim ne alakaysa :KK53::KK53::KK53::KK53:

o bakımdan alınabilir tabi ama benım şartlarım el vermıyo bebegim yoksa benm de içim gidiyo :KK19:
ama parasını biriktiriyorum herseyın en güzelini alcam inşallah tatile gidince :KK52::KK52::KK52:

X