Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

Hayır olsun balım. Evine geldin mi hala İstanbul'da mısın

İstanbuldayım canım.Evde kimse yok şuan . Kvdegil iş yerine gidiyorlar . Bende evde tek başıma duruyorum işte.
Bazen bende geçiyorum onların yanına .
Dün mesela işlerimi hallettim , hazırlanıp çıktım dışarı. Dolana dolana gittim

Ne zaman dönerim bilmiyorum , ben dönmek istiyorum . Benimki olmayınca bu ev üstüme üstüme geliyor . Kötü anlamda değil . Hani ne bileyim .Nereye bakarsam o aklıma geliyor .Buda beni kötü etkiliyor tabi .Bu yüzden evime geçmek istiyorum ama herifim kal diyor bilemedim.

Hafta sonuna kalmaz geçeriim ,belki yarın belki yarından da yakın ..

Rahatça kalıp yabancılık çekmediğine göre kv kple aran iyi. Ne güzel allah bozmasın tatlım hep böyle iyi gider inş.
Günaydın kızlarr.

Hayırlı Cumalar.

Nazarım şükür kavuşturana Naber yavru

Rahatça kalıp yabancılık çekmediğine göre kv kple aran iyi. Ne güzel allah bozmasın tatlım hep böyle iyi gider inş.

Nazarım şükür kavuşturana Naber yavru

Dün ara ara girdim, senle denk gelemedik :26:
İyi diyelim iyi olsun canım, sen nasılsın bakalım?

Dün ara ara girdim, senle denk gelemedik :26:
İyi diyelim iyi olsun canım, sen nasılsın bakalım?

Bende pek giremiyorum güzelim ama bugün işim yok burdayım. Bende iyiym aylık klasik karın ağrımı çekiyorum o kadar. Onun dışında bişey yok. Ama senin pek keyfin yok gibi. İyi dediğimizde iyi olmasın içimizden gelsin öyle iyi olsun ne oldu tatlım kötü bişey yoktur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…