Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

hoşbulduk yavrummmmm geçmişe bakıyodum
ne uyumuşum ya
hep bi garip rüyalar gördüm :KK14::KK14::KK14:

MARGAAAAAAAAAAAAAAA MUCXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
kulaklarım çınlaya çınlaya bi hal oldu ne konuşmuşsun arkamdan beeeeee pis garı :KK60:

lunnammmmmm,kırmızııııımmm,renitsaaaammmmm hoşgeldniz tşk edermmmm
öyle topic açalım dedik :KK9:

kartal ablammmm naber nasılsın ?

başka unuttuğum var mı aceb:26:

pembişi unutmuşum okuldan dönünce gel kıızzz :)

döverim seni :KK47:

birilerinin hazımsızlığı mı varmış ne :KK60:
ayyyy ne güldümmmm ne güldüm
kendi beyin fukarası mal karı :KK60:

siz ordan biz burdan hadi bakalım hodri meydan insan müsvetteleri :KK34::KK34::KK34::KK34:

Son düzenleme:
Maymukum , arkadaşlarında bir tane hem kör olup , hem sağır olan bi cadı var la :KK53:

Çıkarsana onu arkadaşlığından :KK53:

Ağzı var dili yok , söyleyeceklerini içine atmış kız . Yakında o kızın içindekiler dinamit gibi patlar :KK53: bum bummmmmmm :KK53:

Maymukum , arkadaşlarında bir tane hem kör olup , hem sağır olan bi cadı var la :KK53:

Çıkarsana onu arkadaşlığından :KK53:

Ağzı var dili yok , söyleyeceklerini içine atmış kız . Yakında o kızın içindekiler dinamit gibi patlar :KK53: bum bummmmmmm :KK53:

sorma margam insan yerine koyduklarımız da öyle çıkmıyo o kdar muhabbet olmasına rağmen olayı bilmeden konuşuyo

buyursun herkese kapımız açık söylesin bakalım içindekileri bak noluyo o zmn :KK53::KK53::KK53:

YERSEEEE TABİİİ

sorma margam insan yerine koyduklarımız da öyle çıkmıyo o kdar muhabbet olmasına rağmen olayı bilmeden konuşuyo

buyursun herkese kapımız açık söylesin bakalım içindekileri bak noluyo o zmn :KK53::KK53::KK53:

YERSEEEE TABİİİ

Bu devirde arkadaşlarını iyi seçicen bacım . O arkadaş listene de dikkat edeceksin .

Caspercılık oynamanın lüzumu yok ..:KK53:

Bu devirde arkadaşlarını iyi seçicen bacım . O arkadaş listene de dikkat edeceksin .

Caspercılık oynamanın lüzumu yok ..:KK53:

aynennnn öyleeeeeeeeee

birazdaannn şuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuttttttttttttttttttttt ve

GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

biz birbizimize yeteriz yavruuummmm
insan kılıklarına girmişleri farkedemiyoruz malesef :KK53::KK53:

X