Canımı sıkıyor bu durum

Daha once de konunuz vardi boyle sanirim ilerlemis olaylar . Bence diyetisyeni degistirim duygusallik motivasyonu da bozar

Merhaba arkadaşlar.Konumu bilen bilir.Burdan devam ediyorum.Malum şahıs aradı bayram sonrası.Hal hatır,tatil vs derken sohbet ettik.Sonra görüşelim tatil dönüşü dedi.Ok dedim.Ama bir türlü aramaya fırsatım olmadı.Bu hafta içi arayayım dedim.Hatta yoğunuktan bu haftaki seansı da erteledim.Sonra beni takipten çıktığını henüz fark ettim. Haftaya da seansım var.Hiç bir şey olmamış gibi diyetlere devam mı edeyim yoksa triplere mi gireyim bilemedim.

Adam sizi sadece danışan olarak görüyormuş.

Bu diyetisyene gitmeye devam etmek istiyorsanız gidin , istemiyorsanız gitmeyin.

Tamam da takibi çekmesi saçma değil mi?

Sosyal medyasını düzenliyordur. "Takibi bırakıp , takipçilerimden de çıkar" diyebilir. Sizi hala takipçi olarak bıraktıysa daha saçma. Bu durumda takipçi sayısını yüksek tutmak için önce tüm danışanlarını eklediğini düşünürüm ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…