Kadına göre yeni gelişme olmuş sormuş siz niye bu kadar irdelediniz anlamadım yaniBenim konudan anladigim diyetisyenin ilgisi konu sahibinin hosuna gitmisti ve aramayinca sanki gururu kirililmisti ben oyle hatirliyorum. Bir defa bu olunca insan tamam der ve yoluna bakar. Konu sahibini kirip incitmek icin demiyorum ama bazi erkekler vardir selam verince benden hoslaniyor diye dusunur hepimiz karsilasmisizdir bu tiplerle. 2.defa selam vermeye korkariz ki bunun nedeni eyvah yine yapisacak deriz. Kaba bir tabir oldu belki ama boyle. Buradan bakinca konu sahibi de ayni gorunuyor ve insanin kendini bu duruma dusurmesi hic hos degil. Adam hala aramiyor ve belli ki isini yapiyor. Bu konudaki israri anlamadim ben. Sorun hala ayni ise soru ne benim kacirdigim yer neresi?
Benim konudan anladigim diyetisyenin ilgisi konu sahibinin hosuna gitmisti ve aramayinca sanki gururu kirililmisti ben oyle hatirliyorum. Bir defa bu olunca insan tamam der ve yoluna bakar. Konu sahibini kirip incitmek icin demiyorum ama bazi erkekler vardir selam verince benden hoslaniyor diye dusunur hepimiz karsilasmisizdir bu tiplerle. 2.defa selam vermeye korkariz ki bunun nedeni eyvah yine yapisacak deriz. Kaba bir tabir oldu belki ama boyle. Buradan bakinca konu sahibi de ayni gorunuyor ve insanin kendini bu duruma dusurmesi hic hos degil. Adam hala aramiyor ve belli ki isini yapiyor. Bu konudaki israri anlamadim ben. Sorun hala ayni ise soru ne benim kacirdigim yer neresi?
Kadına göre yeni gelişme olmuş sormuş siz niye bu kadar irdelediniz anlamadım yanikılı kırk yaran üyelerdensiniz heralde.herşeyde bir sebep aramanızda sebep ne?gayette gelişme olmuş işte adam tekrar aynı muhabbeti açmış kadın açmamış ki sonrada gelmemiş ama ötekine beni dahil et demiş hiçte işini yapmıyor bence saçma sapan birşeyler yapıyor.ya ilgin varsa davete icabet edersin ve net olursun yoksa sadece görüşmelerde takibini yaparsın danışanın yürüyüşüne katılmazsın yani.böyle çalışan insanlarda vardır ama konu sahibininki böyle yaşam koçu tarzı biri değil normal diyeyisyen sanırım bu durumda adamın yaptığı saçmalık konu sahibinin yanlış anlamasıda bozulmasıda normal hem davet ettirip hem reddederek ne yapmaya çalışıyor yani
Çok teşekkür ederim,hanımefendiye açıklama yapmak istedim ama nerden başlayacağımı bilemedim.Bu arada davetleri ben yapmıyorum.Her defasında kendisi soruyor ısrarla.Kendimi küçük düşürdüğümü sanmıyorum.Ben sadece danışan olarak gidip ,listemi alıyorum.Kadına göre yeni gelişme olmuş sormuş siz niye bu kadar irdelediniz anlamadım yanikılı kırk yaran üyelerdensiniz heralde.herşeyde bir sebep aramanızda sebep ne?gayette gelişme olmuş işte adam tekrar aynı muhabbeti açmış kadın açmamış ki sonrada gelmemiş ama ötekine beni dahil et demiş hiçte işini yapmıyor bence saçma sapan birşeyler yapıyor.ya ilgin varsa davete icabet edersin ve net olursun yoksa sadece görüşmelerde takibini yaparsın danışanın yürüyüşüne katılmazsın yani.böyle çalışan insanlarda vardır ama konu sahibininki böyle yaşam koçu tarzı biri değil normal diyeyisyen sanırım bu durumda adamın yaptığı saçmalık konu sahibinin yanlış anlamasıda bozulmasıda normal hem davet ettirip hem reddederek ne yapmaya çalışıyor yani
Aynen düşündüğünüz gibi düşündüm.Umarım öyle değildir.İyi geceler arkadaşlar.Daha önce açtığım konu üzerinden devam edip,süreci ve aklımdaki soruları paylaşmak istiyorum.
6 ay önce diyetisyene gittim,sonra ara verdim.6 ay sonra tekrar aynı diyetisyeneme gitme kararı verdim.Diyetisyenim beni çok sıcak ve güleryüzle karşılamasının yanında bana bir bayanın hoşuna gidecek sözlerle iltifatlar etmişti.özel hayatımı sordu,kendisinin de hayatnda kimse olmadığını filan söyledi.Yürüyüşlere birlikte çıkma teklifinde bulundu..Kendisine mutlaka habwr vermemi filan söyledi..Sosyal medyadan beni ekledi.Fotolarıma filan bakmış ,bana fotolarım hakkında yorumlar yaptı..Sık sık mesaj attı.Tiyatroya filan gitmiştim.Ordan bir şeyler söyledi flan..Ben de bunu işgisi var olarak anladım.Bir de bir şeyler sorduğumda arayabilir miyim deyip direk arıyordu.
Bu arada fazla kilom yok,çünkü reklam mı yapmak istiyoe acaba diye düşünmüştüm ama reklama değer bir fazlalığım yok.
Üç dört gün sonra aradım,yürüyüşe çıkar mıyız diye.Hevesle evet dedi,ama hava soğuk kahve içelim mi dedi direk.Beni aracıyla almak istedi.Bu konuda ısrarcı oldu bir kaç defa.Aracım olduğu için kabul etmedim.Nazikçe kendim gelebileceğimi söyledim.
Sonra oturduk,yedik içtik filan.Sonrasında ayrıldık.Ne aradı ne sordu.Ben de tamam,yanlış anladım galiba .Bu durum gayet normal dedim.
Seanslarımız haftalık olduğu için her hafta görüşüyoruz.Gelmeden direk arar..Tekrar yürüyüşten konu açıldı.Beni de çağır lütfen filan dedi..Ben de daha önce yaşadığıö durumdan ötürü çağırmadım.
Diyetle ilgili bir şey sorduğumda direk cevap veriyor.Sonra akşama doğru sizi arayacağım filan diyor..
Twkrar seansa gittim.Beni ararken çekindiğini,belli bir vakitten sonra aramasının sakıncası olup olmadığını sordu..Ben de sorun değil dedimBu arada aramasına gerek yok.Haftalık görüşüyoruz zaten,online değil yani.Konuyu yine spora yürüyüşe getirdi..Akşam çıkıcam ,buyrun gelin dedim..
Heyecan yaptı,tabiki dedi.Ani oldu ,beklemiyordum dedi.Bir işim vardı,ona göre dönüş yapıcam dedi.
Akşama doğru yetişemeyeceğini,bir sonraki plana dahil olmak istediğini söyledi.Ben de siz istediğiniz zaman arayın,çıkarız.Ben çıkıyorum zaten dedim.Teşekkür ettik ,kapattık.Sonra aramadı tekrar,iki gün oldu.
Beni rahatsız eden konu şu;Arkadaşça yaklaşabilir.Kanı ısınmış olabilir..Bu gayet normal ama arkadaşça da olsa böyle davranması beni geriyor .
Hoşlanmış olabilir,ama kafası karışıktır..Bu durum da beni rahatsız eder.
Ya da diywtlere devam etmem için,kendisini başarılı hissetmek için duygusal olarak bağlanmamı istiyoe olabilir.Bundan emin olursam anında diyetisyeni değiştireceğim.
Anlayacağınız canımı sıkıyor bu durum.Sizce durum nedir?
İnanın ben teklif yapmıyorum,kendisi davet ettiriyor.Artık ayıp olmasın diyerek söylüyorum.Kafanızın karışması normal bence yaşam koçu mu bu sizle yürüyüş falan yapmak istiyor ama teklif edince gelmiyor ararım diyor aramıyor falansiz bence beklentiye girmeyin sadece profesyonel şekilde diyete devam edip görüşmeye gidin artık teklif falan yapmayım kendisi dese bile o yaparsa isterseniz gidersiniz.ben çom sağlıklı bulmadım bu durumu kilo vermediyseniz bırakın dicektim ama vermişsiniz devam edin.
Herkesin yorumu birbirine açık ben yorumuna katılmadığımı ve konu sahibi sanki çok abes bir konu açmış gibi bir algı oluşturduğu için bende yorumun açıkcası hoşuma gitmedi yazdım yani madem umrunda değildi cevap yazmayabilirdinCunku yazdigim konuyu anlamak isterim bunun sizin icin ne gibi bir sakincasi var? Gulucuk emojileri falan komiklik mi yapmaya calisiyorsunuz anlamadim ama komik de degilsiniz. Ben sizin yorumunuzla hic ilgilenmiyorum mesela kendi dusuncenizdir cunku. Siz benim yorumumla neden bu kadar ilgilendiniz gece gece cok da umrumda degil.
Yaptığı hiç etik değil bence siz artık nezaketen bile teklif etmeyin eğer böyle huzursuz olmaya devam edersenizde başka birini bulun diyetisyen mi yok?sizi bağlamak için bu tarz şeyler yapması saçmalık.niyetini bilmem ama ben rahatsız olmanızı haklı buldum yani sadece diyetinize yardımcı olmak içinsede net olsun başka türlüde net olsun belirsizlik insanı sıkar.İnanın ben teklif yapmıyorum,kendisi davet ettiriyor.Artık ayıp olmasın diyerek söylüyorum.
O ışığı görse ilk buluşmada görürdü.Belki de amacı farklı. sizden o ışığı görmeye çalışıyor. Göremeyince de uzaklaşıyor.
İşte bazı erkekler o ışığı gormese de içlerinden bir acaba hissini geçiriyor. Belki tavlarim diyorO ışığı görse ilk buluşmada görürdü.
Adam flörtöz biri sizden hoşlanmıyor hoşlansa mesaj atar tekrar buluşmak ister sadece seanslarda böyle konuşmaz. Flörtöz ve sizi etkilemek sizin ondan hoşlanmanızı istiyor olabilirİyi geceler arkadaşlar.Daha önce açtığım konu üzerinden devam edip,süreci ve aklımdaki soruları paylaşmak istiyorum.
6 ay önce diyetisyene gittim,sonra ara verdim.6 ay sonra tekrar aynı diyetisyeneme gitme kararı verdim.Diyetisyenim beni çok sıcak ve güleryüzle karşılamasının yanında bana bir bayanın hoşuna gidecek sözlerle iltifatlar etmişti.özel hayatımı sordu,kendisinin de hayatnda kimse olmadığını filan söyledi.Yürüyüşlere birlikte çıkma teklifinde bulundu..Kendisine mutlaka habwr vermemi filan söyledi..Sosyal medyadan beni ekledi.Fotolarıma filan bakmış ,bana fotolarım hakkında yorumlar yaptı..Sık sık mesaj attı.Tiyatroya filan gitmiştim.Ordan bir şeyler söyledi flan..Ben de bunu işgisi var olarak anladım.Bir de bir şeyler sorduğumda arayabilir miyim deyip direk arıyordu.
Bu arada fazla kilom yok,çünkü reklam mı yapmak istiyoe acaba diye düşünmüştüm ama reklama değer bir fazlalığım yok.
Üç dört gün sonra aradım,yürüyüşe çıkar mıyız diye.Hevesle evet dedi,ama hava soğuk kahve içelim mi dedi direk.Beni aracıyla almak istedi.Bu konuda ısrarcı oldu bir kaç defa.Aracım olduğu için kabul etmedim.Nazikçe kendim gelebileceğimi söyledim.
Sonra oturduk,yedik içtik filan.Sonrasında ayrıldık.Ne aradı ne sordu.Ben de tamam,yanlış anladım galiba .Bu durum gayet normal dedim.
Seanslarımız haftalık olduğu için her hafta görüşüyoruz.Gelmeden direk arar..Tekrar yürüyüşten konu açıldı.Beni de çağır lütfen filan dedi..Ben de daha önce yaşadığıö durumdan ötürü çağırmadım.
Diyetle ilgili bir şey sorduğumda direk cevap veriyor.Sonra akşama doğru sizi arayacağım filan diyor..
Twkrar seansa gittim.Beni ararken çekindiğini,belli bir vakitten sonra aramasının sakıncası olup olmadığını sordu..Ben de sorun değil dedimBu arada aramasına gerek yok.Haftalık görüşüyoruz zaten,online değil yani.Konuyu yine spora yürüyüşe getirdi..Akşam çıkıcam ,buyrun gelin dedim..
Heyecan yaptı,tabiki dedi.Ani oldu ,beklemiyordum dedi.Bir işim vardı,ona göre dönüş yapıcam dedi.
Akşama doğru yetişemeyeceğini,bir sonraki plana dahil olmak istediğini söyledi.Ben de siz istediğiniz zaman arayın,çıkarız.Ben çıkıyorum zaten dedim.Teşekkür ettik ,kapattık.Sonra aramadı tekrar,iki gün oldu.
Beni rahatsız eden konu şu;Arkadaşça yaklaşabilir.Kanı ısınmış olabilir..Bu gayet normal ama arkadaşça da olsa böyle davranması beni geriyor .
Hoşlanmış olabilir,ama kafası karışıktır..Bu durum da beni rahatsız eder.
Ya da diywtlere devam etmem için,kendisini başarılı hissetmek için duygusal olarak bağlanmamı istiyoe olabilir.Bundan emin olursam anında diyetisyeni değiştireceğim.
Anlayacağınız canımı sıkıyor bu durum.Sizce durum nedir?
Bilemedim,eğer öyleyse hafife almış olur beni..Adam flörtöz biri sizden hoşlanmıyor hoşlansa mesaj atar tekrar buluşmak ister sadece seanslarda böyle konuşmaz. Flörtöz ve sizi etkilemek sizin ondan hoşlanmanızı istiyor olabilir
Kararsız,ciddi bir ilişkisi biteli bir kaç ay önce olmuş.Be istedğini bilmiyor.Çok saçma
Sizi diyetisyen olarak kendine bağlamak niye istesin?
Az danışanı var da piyasa yapmaya mı çalışıyor?
Öyle bile olsa danışanlarıyla yürüyüşe bile çıkan diyetisyen olarak şanı yayılacak
O benim hiç aklıma yatmadı
Bi de nasıl diyetisyendir yürüyüşe diye buluşup kahve içmeye götürüyor?
Mesleki açıdan bakarsak asıl onun motive etmesi gerekmez mi?
Ki bence mesleki olarak yaklaşmıyor size kesinlikle
Ama duygusal olarak da yaklaşmıyor
Bi geliyor bi gidiyor
Yem atıyormuş gibi
Ben şahsen böyle gel gitli bi ortam içinde o kişiden hizmet almazdım
Başka diyetisyene giderdim
Rahatsız edici çünkü
Ama siz bu acaba ilgisi mi var acaba ilgisi yok mu merakından hoşlanıyorsunuz gibi anladım
E ama siz ne istediğinizi bilebilirsinizKararsız,ciddi bir ilişkisi biteli bir kaç ay önce olmuş.Be istedğini bilmiyor.
Tabiki evet.E ama siz ne istediğinizi bilebilirsiniz