Canımı sıkıyor bu durum

Kafanızın karışması normal bence yaşam koçu mu bu sizle yürüyüş falan yapmak istiyor ama teklif edince gelmiyor ararım diyor aramıyor falansiz bence beklentiye girmeyin sadece profesyonel şekilde diyete devam edip görüşmeye gidin artık teklif falan yapmayım kendisi dese bile o yaparsa isterseniz gidersiniz.ben çom sağlıklı bulmadım bu durumu kilo vermediyseniz bırakın dicektim ama vermişsiniz devam edin.

Kadına göre yeni gelişme olmuş sormuş siz niye bu kadar irdelediniz anlamadım yanikılı kırk yaran üyelerdensiniz heralde.herşeyde bir sebep aramanızda sebep ne?gayette gelişme olmuş işte adam tekrar aynı muhabbeti açmış kadın açmamış ki sonrada gelmemiş ama ötekine beni dahil et demiş hiçte işini yapmıyor bence saçma sapan birşeyler yapıyor.ya ilgin varsa davete icabet edersin ve net olursun yoksa sadece görüşmelerde takibini yaparsın danışanın yürüyüşüne katılmazsın yani.böyle çalışan insanlarda vardır ama konu sahibininki böyle yaşam koçu tarzı biri değil normal diyeyisyen sanırım bu durumda adamın yaptığı saçmalık konu sahibinin yanlış anlamasıda bozulmasıda normal hem davet ettirip hem reddederek ne yapmaya çalışıyor yani

Kaçırdığınız bir yer yok.

Cunku yazdigim konuyu anlamak isterim bunun sizin icin ne gibi bir sakincasi var? Gulucuk emojileri falan komiklik mi yapmaya calisiyorsunuz anlamadim ama komik de degilsiniz. Ben sizin yorumunuzla hic ilgilenmiyorum mesela kendi dusuncenizdir cunku. Siz benim yorumumla neden bu kadar ilgilendiniz gece gece cok da umrumda degil.

Çok teşekkür ederim,hanımefendiye açıklama yapmak istedim ama nerden başlayacağımı bilemedim.Bu arada davetleri ben yapmıyorum.Her defasında kendisi soruyor ısrarla.Kendimi küçük düşürdüğümü sanmıyorum.Ben sadece danışan olarak gidip ,listemi alıyorum.

Aynen düşündüğünüz gibi düşündüm.Umarım öyle değildir.

İnanın ben teklif yapmıyorum,kendisi davet ettiriyor.Artık ayıp olmasın diyerek söylüyorum.

Herkesin yorumu birbirine açık ben yorumuna katılmadığımı ve konu sahibi sanki çok abes bir konu açmış gibi bir algı oluşturduğu için bende yorumun açıkcası hoşuma gitmedi yazdım yani madem umrunda değildi cevap yazmayabilirdinUmrunda olmamasıda önemli değil tanımam etmem sonuçta kimseyi.ben yorum yapmak istedim yaptım sen istemiyorsan yapma ne diyim ki şimdi konuyu anlamak için yazdıysanda ben yanlış anladım heralde iyi niyetini

İnanın ben teklif yapmıyorum,kendisi davet ettiriyor.Artık ayıp olmasın diyerek söylüyorum.
Yaptığı hiç etik değil bence siz artık nezaketen bile teklif etmeyin eğer böyle huzursuz olmaya devam edersenizde başka birini bulun diyetisyen mi yok?sizi bağlamak için bu tarz şeyler yapması saçmalık.niyetini bilmem ama ben rahatsız olmanızı haklı buldum yani sadece diyetinize yardımcı olmak içinsede net olsun başka türlüde net olsun belirsizlik insanı sıkar.

Belki de amacı farklı. sizden o ışığı görmeye çalışıyor. Göremeyince de uzaklaşıyor.

Eğer sınıf arkadaşınız falan değilse sizi haftada bir kez gören ve mesleki bilgisinden yararlandığınız bir adamın bu tarz davetleri (pardon davet ettirmeleri) arkadaşlığa yorabileceğim cinsten değil. Her danışanıyla yürüyüşe çıksa ot gibi kalır bu adam zaten. Ama madem ki sizinle tanışma, flört her neyse böyle bir amacı var daha açık belli edebilirdi. Açık açık diyemiyor diyelim, en azından davetleri o yapabilirdi. Niyetini belli etmeden sizinle vakit geçirmeye çalışması çok tehlikeli, istediği kadar masum görünsün. Yarın öbür gün konusu geçse, ama ben size eşlik etmek/motive etmek istedim, ağzımdan öyle bir cümle çıkmadı zaten, hem siz beni davet ediyordunuz şevkiniz devamlı olsun diye katılıyordum sizi arkadaşım olarak görüyorum deyip duygularınızla oynamak için böyle renk belli etmez davranıyor. Size yem atıp beni davet et diyor, böylece iyi niyetlilik derecenizi de ölçmüş, peşinden koşmanızı sağlıyor herhalde. Hiçbir şekilde davet etmeyin, niyeti halis olan hani davet edecektiniz demek yerine kendi arardı. Yukarıda bir üyenin dediği gibi niyeti çok farklı bile olabilir. Bilemezsiniz.

Ben olsam diyetisyenle duygusal bağ kurmazdım. Sonra üzülüp depresyona girip kilo alma ihtimali var, paralar boşa gidecek

Çok saçma
Sizi diyetisyen olarak kendine bağlamak niye istesin?
Az danışanı var da piyasa yapmaya mı çalışıyor?
Öyle bile olsa danışanlarıyla yürüyüşe bile çıkan diyetisyen olarak şanı yayılacak
O benim hiç aklıma yatmadı

Bi de nasıl diyetisyendir yürüyüşe diye buluşup kahve içmeye götürüyor?
Mesleki açıdan bakarsak asıl onun motive etmesi gerekmez mi?

Ki bence mesleki olarak yaklaşmıyor size kesinlikle
Ama duygusal olarak da yaklaşmıyor
Bi geliyor bi gidiyor
Yem atıyormuş gibi

Ben şahsen böyle gel gitli bi ortam içinde o kişiden hizmet almazdım
Başka diyetisyene giderdim
Rahatsız edici çünkü
Ama siz bu acaba ilgisi mi var acaba ilgisi yok mu merakından hoşlanıyorsunuz gibi anladım

Adam flörtöz biri sizden hoşlanmıyor hoşlansa mesaj atar tekrar buluşmak ister sadece seanslarda böyle konuşmaz. Flörtöz ve sizi etkilemek sizin ondan hoşlanmanızı istiyor olabilir

Kararsız,ciddi bir ilişkisi biteli bir kaç ay önce olmuş.Be istedğini bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…