• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canimda-can-MIRCAN'IM

sebnem34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
973
2
46
48
- Yurtdışı
merhaba k.k sakinleriiiii sitenin yeni uyelerinden olarak bende hikayemi paylasmak istedim. gerci iki enteresan (bana-gore) hikayem var ama simdilik ilk olani paylasmak istiyorum buyrunnnnnnnnn 2007'nin eylul ayi tahmini dogum ekim basi...21 eylul de rutin randevuma gittim genis capli muayne sonrasi 10 gun sonra gorusuruz dendi..gezgin biri olarak hazir cikmisken bide kankime ugrayim dedim..ugramam sabahlamayla sonbulacakken esimin haydi abbas vakit tamam saat oniki eve gitme vakti geldi demesiyle tuttuk uzunnn evimizin yolunu. eve geldigimizde saat birdi onu yap bunu yap derken yatmam ikiyi buldu. tam uykuya dalmistimki balon patlamasi gibi bir ses ve suyla yerimden tavana zipladim...uyku sersemligiyle acaba seymi yaptim falan oldum bi an esimi uyandirdim ve telefona sarildim. ailemden herkez uyuyor bu saatte rahatsiz etmiyim diye kankimi aradim (o sabahci kahvesidir)de:) dogumun basladigini hastaneye gitmemi soyledi..ok deyip kapadim ama ne sanci ne sizi sadece bir uykusuzluk hissi vardi bi ara esime benim cok uykum var sancimda yok acaba uyusakta sabahmi gitsek dedim oda bilmem istersen oyle yapalim sen bilirsin demesiyle nerdeyse yatip uyumaya yeltenmistikki kankim tel acti durum bilgisi icin dedim boyle boyle neeee diye ciglik atti ve sen delimisin suyun gelmis dogum baslamis ne uyumasi cocugu oldurucenmi falan filan derken birinci sanci bas gosterdi himmmmmm haydin hep beraber cocuk dogurmayaaaa naralariyla abimi aradim seni almaya geliyoz hazirlan dedim kapattim ablami aradim doguma gidiyoz abimden sonra seni almaya geliyoz huuuuu dedim ve yola koyulduk..bu arada evim hastaneye bir saat uzaklikta abimin evi 5 dk mesafe bizim eve amaa esim yolu bilmiyor gec bakalim yan tarafa simdi iki saat sana yol tarif edemem ben kullanicam arabayi deyip bastim gaza...sancilar artmaya basladikca bende gaza basiyorum neyse abime teslim ettikten sonra arabayi sancilarimla basbasa kaldim..azcik azcik her sanciyla suyumda geliyor ablamida aldiktan sonra hastanedeyiz...(bu arada esim yurtdisinda yasadigi icin o yokken e5 karayolu yenilendiginden yolun cikislarini karistiriyordu zaten geleli 4gun olmustuki adamcagiz daha yollari hastaneyi bile ogrenemeden dogumda buldu kendini :)) bir santim acilmayla sanci odasina yollandim lavman hazirlik derken gozucuyla baktigim saat sabahin dordunu gosteriyordu derken sancilar arttikca sanci bantlarini cikarip kendimi koridora atiyordum...hemsireler beni sanci odasina ben koridora kovalamaca oynuyorduk..bi ara ablamda dogumhaneye girdi yanimda dualar ufurmeler aglamalar saat bes ve ben bir saatte yedi santim acilmisim saatler gecmek bilmiyor sanci arasi uyku uyku arasi sanci koridor yurume esim ablam firar derken saat 7 drlar hastaneye gelmeye basladi..sansima gunduz beni muayne eden dr gelmezmi cok sevindim cunku cok ilgili bir drdu beni gorunce saskinlikla gulme arasi ( ben sana on gun sonra gel demedimmi) diyerek guldu bende ne yapayim dr sizi cok goresim geldi ongun sabredemedim dedim gulustuk falan...guluyorum konusuyorum ama sancim ayyuka cikmis durumda artik dayanamiyacak hale gelmisken bir ikinma bir ikinma sormayin bilirsiniz iste nasil oldugunu yanimda kimse yok ben saniyorum tuvaletim geldi yerimden kalkmaya cabalarken gorevli bir teyze kapinin onunden bana ne yapiyon kizim kalkma sakin diyo bende tuvaletim geldi wc gitmem lazim diyorum buyuk mu kucukmu diye sorunca sasirdim. zaten utaniyorum her an oraciga biseyler yapicam diye ben yalvariyorum nerdeyse wc gidicem diye kadin soruyo buyukmu kucukmu diye yaa teyze wc gitmem lazim buyuk tuvaletim varrrrrrrrrr...ilk defa aglamaya basladim hemde wc gitcem diye..ama oyle kotu oldumki ortaligi batiricam diye valla o teyze olmasa wc de doguracaktim oglumu.kaydirigubbakcemile3teyze kizim utanma eyer oyle bisi varsa yapiver oraya dedi bende yokkkk nasi olur yapamam wc gitcem israrlari ama nafile yerimdende kalkamiyorumki teyze doktoru cagiriyo beni tutuyo kizim wc gidersen bebek oraya duser bu tuvalet degil bebek geliyo deyince bi ikinma dr basimda bebegin basi gozukuyor haydi bi daha ikin mikin derken 8.20 de oglumun mosmor suratini gordum cok korktum sesi solugu cikmiyor oglum hemsirenin elinde ne olur soyleyin oglum iyimi niye aglamadi niye mor..cildiricammm kotu bisey var diye aglamasini cokmu istiyorsun dedi ve bi saplak poposuna oglum o gur sesiyle odayi inletti benim yuregime su serpti..peki niye mor bu cocuk dr gumrukte omuzlarindan takili kaldi biraz o yuzden mor ama biriki dakikaya gecer dedi..cok rahatladim sira dikislere geldi dr anlatiyo soyle olcak boyle olucak yirtilma yukari dogru oldugu icin normalden daha cok aciyacagini anlatirken bende ona sorular soruyorum bi yandan dikis atiyo bi yandan cevapliyo neden bu meslegi sectiginden nerde oturduguna kadar soruyorum oda hem cevapliyo hemde saskin en sonunda dayanamayip bunlari niye soruyosun diye sordu merakimdan degil dr aciyi hissetmiyim diye dikkatimi dagitmaya calisiyorum....yoksa banane be adam senin nerde oturdugundan niye bu meslekte oldugundan:)))neyse isi bitti ve ben acayip bir usumeyle yanlizim dogumodasinda..donmak uzereyken ayni gorevli teyze bana bakmaya geldiginde oyyy sen buz gibisin sana battaniye getireyim dedi ben titremekten konusamiyordum bile ustumu orttugunde yorgun bedenim artik dayanamadi ve uyumusum ara sira seslere uyaniyorum ama gozumu acamadan gene uyuyorum oyle boyle derken gozumu bir actim hala dogumhanedeyim ve kucagimda bir bebek beni muck muck emiyo akannehir....meger hastaligim dolayisiyla vucut cok yenik dusmus kendimden gecmisim hemsire oglumu getirmis gogsumu acmis emzirmis oglumuda yanimda gogsumde birakmis gitmis..bir saat falan orda kaldiktan sonra odaya ciktik hersey bitti kurtuldum cok mutluyum oglum saglikli kucagimda allaha binlerce sukur olsun opmeler koklamalar bu benim bebegimmi saskinligi derken ikinci gun cikmaya hazirlanirken oglum sarilik senağlamaoffffff buda ayri bir hikaye dogum sonrasi 15 gun hic eve donmeden yogunbakim gunleri ama cok sukur bin sukur oglum dort yasina girdi.....o 15 gun icinde ne caresizliklere ne acilara ne uzuntulere sahit oldum cunku oyle bir oluyorsunki yogun bakimda butun anneler tekbir yurek butun bebekler tek bir bebek gibi bir baskasinin acisi senin acin senin acin birbaskasinin acisi oluyor...buradaki sayfalari okurkende ayni duygulari yasadim mutluluk herkezin uzuntu herkezin buradada neyse zaten cok uzattim ozur dilerim galiba esimin dedigi gibi boyum 16 dilim 280

Son düzenleme:
hahaha:roflol:delikafadulden koptum canım...
delimisin kıss sen doğumu gelmiş yatim sabah gideriz diyo..
çok güldüm ya...bide milleti topluyonuz evden...
valla ilk defa böyle doğum öyküsü okuyom...:roflol:
neyse sağ salim bebişini almışsın kucağına...
büyütmüşsün ne güzel..
Allahım bebişine uzun ömürler versin...
yavrunu sana bağışlasın...

ayyy yüzümü güldürerek okuttunuz ne güzel ne tatlı bir dille anlatmışsınız hikayenizi oğlunuza uzun ömürler versin allah

hahaha:roflol:delikafadulden koptum canım...
delimisin kıss sen doğumu gelmiş yatim sabah gideriz diyo..
çok güldüm ya...bide milleti topluyonuz evden...
valla ilk defa böyle doğum öyküsü okuyom...:roflol:
neyse sağ salim bebişini almışsın kucağına...
büyütmüşsün ne güzel..
Allahım bebişine uzun ömürler versin...
yavrunu sana bağışlasın...

amin-canim-hepimizin-bebegine-allah-uzun-omurler-versin.anne-olmayi-herseyden-cok-isteyen-kardeslerimizede-rabbim-en-kisa-zamanda-hayirli-evlatlar-nasip-etsin..oncelikle-bu-samimi-yorumun-icin-cok-tsk-ederim-canima.s.....ya-napim-cok-yorgundumve-uykum-vardi...acemilik-iste-sancida-olmayinca-ne-biliyim-yahuuu...cumburcemaat-dogum-yaptik-iste-fenami:))..cok-sukur-buyuttuk-allahin-izniyle-ama-bebekmi-kalsaydi-neboshayallersmile-daha-simdiden-korkmaya-basladim-buyuyunce-naparim-bilmiyorum..

cnm bnm bu nasıl bi hikayeydi yaa valla nasıl güldüm tahmin bile edemzsn..
darısı başıma 10 gün kaldı :D:D:D:D
bnde snn gibi yrn gitmiim :D:D:D:D:

cnm bnm bu nasıl bi hikayeydi yaa valla nasıl güldüm tahmin bile edemzsn..
darısı başıma 10 gün kaldı :D:D:D:D
bnde snn gibi yrn gitmiim :D:D:D:D:

ayyyy-cok-sevindimmmm-bir-avazda-kurtulursun-ins.kolay-bir-dogumun-olur...kizmi-erkekmi-geliyor-merak-ettim...bebegini-saglikla-kucagina-alman-dileklerimle..hee-bu-arada-soyle-bebegine-gece-gece-yollara-dusupte-seni-uykusuz-birakmasin:1:

canımm maşaallah oğlun kocaman olmuş.ama hikayene hayran kaldım wc muhabbeti falan alemsin.kaydirigubbakcemile3 ben nasıl olacağım ki doğumda çok merak ediyorum.inşaallah kolay bir doğum olurda bende burda ballandıra ballandıra anlatırım :Saruboceq:

canımm maşaallah oğlun kocaman olmuş.ama hikayene hayran kaldım wc muhabbeti falan alemsin.kaydirigubbakcemile3 ben nasıl olacağım ki doğumda çok merak ediyorum.inşaallah kolay bir doğum olurda bende burda ballandıra ballandıra anlatırım :Saruboceq:

soyyyleeee-en-kolayindan-bir-avazda-saglikla-mutlulukla-bereketiyle-cocugunu -kucagina-almayi-nasip-etsin-rabbim...sonrada-gelirsin-buraya-ballarin-dokule-dokule-yagli-balli-anlatirsin-bizede-bizde-mutlulugunla-mutlu-oluruz-ins..ilk-dogumunmu-kac-ayin-kaldi-anlatsana-biraz..bide-su-wc-durumu-cok-enteresan-bisi-yaaa.:dance:

2009-ekim-21-de-kanadaya-geldim..yer-bilmem-yol-bilmem-cat-pat-konustugum-ingilizcemle-nasi-dogum-yapicam-bana-bisi-derlerse-nasi-cvp-vericem-hangi-hastane-herseyden-once-buyuk-ogluma-kim-bakacak-ben-hastanedeyken-busefer-haydinnnn-doguma-diyecek-kimsemde-yok-tek-basima-mahsun-yabanci-lal-bir-dogum:(felan-filan-derken-esim-eve-yakin-olan-hastaneye-dosya-actirmak-amacli-bi-gidelim-dedi...sancim-yok-biseyim-yok-bosver-acil-doguma-gideriz-dosya-acik-olmassa-almicaklarmi-doguma-yani-bu-memlekette...burada-gunes-kart-dedikleri-bi-kart-var-saglik-karnesi-bi-nevi-esim-gelir-gelmez-benim-resmi-islerimi-yapmisti-doguma-yetissin-diye-yoksa-cok-pahali-oluyomus-burda-dogum-dis-isleri-karti-ilk-defa-kullanicamya-onun-denemesi...yoksa-nasi-kalkariz-o-kadar-dogum-parasinin-altindan-tamda-burada-sifirdan-baslarken-herseye..neyse-konu-ya-donimm..dosya-acmaya-geldik-yalandan-sancim-var-estek-kostek-(ama-bi-rol-kesiyorumki-artist-gibin:))beni-aldilar-muayeneye-taktilar-o-zimbirtilari-basladik-SIKICI-beklemeye-yarim-saat-esim-ve-oglumda-oralarda-cirit-atiyolar...esimin-fransizca-tercumanligi-sayesinde-alttan-usten-muayenemiz-bitiyor...sancim-yok-bir-santim-acilmisim-dr-onemli-bisey-yok-ama-bu-gece-burda-kalsin-yarin-eve-gondeririz-demezmi-haydaaaaa-kaliyormuyum-hastanede-yokyawww-dururmuyum-ben-eve-gitcem-oglumu-birakmam-o-bensiz-durmaz-hem-sancimda-yok-memettttt-diye-diye-eve-gitmeye-karar-verdik-elbiselerimi-giyiniyorum-ahhhhhhh-oda-nee-karnimdan-ne-ooo-biyeremi-gidiyorsunuz-sancisi..yerimde-oylece-kaldim-yaklasik-iki-saat-kaldim-orda-bisi-olmadi-tam-gitcem-sancim-basladi..neyse-kalayim-bakalimmm-dedik-basladik-beklemeye-saat8de-geldim-hastaneye-saat-11de-esim-oglum-gitti-kaldim-birbucuk-ortada...sancilar-arttikca-artiyo-ara-durup-daha-siddetli-geri-geliyo-ben-cok-guzel-bir-odada-los-isiklar-altinda-slow-muzik-esliginde-pasa-pasa-sancimi-cekerken-aklim-fikrim-ilkgoz-agrim-canim-oglusumda-odada-bir-o-yana-bir-bu-yana-volta-atarken-wc-benim-tekelimde-oldugundan-orayida-SIK-SIK-ziyaret-ediyor-hatta-oturup-kaliyordum-bu-arada-burada-lavman-yapmiyolarmi-banami-yapmadilar-bilmiyorum-isimi-kendi-dogal-yollarla-hallettim...bide-odaya-ilk-girdigimde-bana-bir-igne-vurdular-damara-kelebek-felan-taktilarki-dogumda-hazir-olsun-diye-henuz-serum-yok...niyse-damardan-bana-igne-vurunca-dedim-suni -sancimi-hayir-agri-kesici-ala-alaaaa-nasi-yani-trde-agri-kesicide-neymis-aksine-sunisini-veripte-inletiyolar-kadinlari...zavalli-ablam-oglen-onikide-girdigi-dogumhaneden-gece-birde-cikmistida-zavallinin-suni-sancidan-bayilmis-hali-hala-gozlerimde...burdada-aciyi-en-aza-indiriyolar-sevindim-tabii-cunku-buseferki-ikinden-daha-fazla-sancili-ama-sukur-abarti-yok..
nerdeyse-wcden-hic-cikamiyorum-(malum-o-his-iste)muzik-beni-sinir-etmeye-basladi-gerildikce-geril-sebnem-yirtil-tirtil-sebnem-diye-diye-zaman-geciriyoruz-saat-onikiyi-bes-gece-ben-ayakta-basimi-ellerimin-ustune-ellerimide-yataga-dayamis-ayaklarim-ikiyana-acik-sekilde-sancimi-cekerkene-gene-o-patlama-sesi-pattttttttttttttttttttttt.....saril-saril-sular-akiyo...zile-bastim-hemsireyi-cagirdim-daaaaaa-nasi-anlaticam-suyun-geldigini..ben-yerimde-oylece-duruyorum...hemsire-geldi-yatagin-obur-tarafinda-assagiyi-gormuyo-parmagima-takacagi-aletin-basinda-nabzima-tansiyonuma-bakicak....yaww-nasi-dicem-nasi-etcem-derken-suyun-ing-biliyorum-ama-geldi-demek-o-an-aklima-gelmiyo-kadin-cok-sakin-isini-yapiyo-ben-ikinmayla-birlikte-en-sonunda-dedimki-ellerimi-karnimdan-assagi-iterek-water-plofffffff-bommmmmm....kadin-o-anda-anladi-gozleri-faltasi-gibi-acildi-diger-hemsireleride-cagirdi-oyyyy-bir-telas-bir-kosusturmaca-beni-hemen-yataga-yatirdilar-igneler-serumlar-esimi-aradilar-gelsin-diye-bu-arada-bebek-geldi-geliyor-bana-diyoki-hemsire-no-push-no-push-(ikinma)sanki-benim-elimde-pushmam-bende-yes-push-yes-push-diyorum-kadina..oyle-oyle-pushlasiyoruz-ebeyle-hemsireyle-neyse-bebek-kapiya-geldi-artik-konusmalardan-kafasinin-gorundugunu-bide-uzunnn-pushlardan-anladigim-kadariyla-dogurmama-karar-veren-ebe-basladi-bana-push-demeye-bi=push-iki-push-derken-geldi-bizim-ikinci-veliaht-prens....06.kasim.2009saat-12:17...yigit-efemi-daha-benden-koparmadan-azini-burnunu-temizleyip-verdiler-makasi-elime-kordonu -uzattilar-bana-kes..ay-nasi-kescem-neyse-yigitlige-leke-surmeden-elim-titreye-titreye-kestim-kordonu...efeyi-kucagima-alir-almaz-nedesem-beyenirsiniz?????OOOOO-MY-BABY-WELCOME-TO-MY-LIFEEEEE....(oooo-bebegim-hayatima-hos-geldin)turkcesi....HAHAHAHHAHAHAHHA-yumurtaya-can-veren-allahim-benidemde-bir-pushla-ingilizcemi-sokturdu..ya-cok-sukur....:))))kapidan-dr-gorunduuuu...atkisini-montunu-hizli-hizli-cikarirken-bebegi-gorunce-sakinledi-kadin..bebek-dogmus-bari-bende-esi-cikarayim-dedi-basladi-ise-banada-anlatiyo-eve-tam-gitmis-daha-montunu-bile-cikarmadan-tel-gelmis-hemen-geri-cikmis-evinden...yazikkk-dedim-bilseydim-pushmaz-beklerdim...dr-isi-bitti-giderken-karada-esim-gorundu-elinde-bavul..eeee-oglum-nerdee-mircanim-nerdeee-evde-yanlizmi-biraktin-oglumu-cigliklarim-dogum-cigligindan-baskin:))esimi-duymuyorum-bile-meger-arkadasi-gelmis-birlikte-makarna-pisiriyomuski-tel-gelmis-oglana-yemegini-yedirmis-cikmis-benim-yanima..ohhh-rahatladim..esim-diyoki-niye-sen-uygun-bir-zamanda-dogum-yapmazsinki-birinde-uykusuz-kaldim-birinde-ac-kaldim-nedir-senden-cektigim:)))))mybaby-onumuzdeki-ay-bir-yasina-girecek...allah-hayirli-uzun-omurler-versin-cumlemizin-bebegine....ehhh-darisi-hamislerin-basina

allah uzun ömürler versin çocuklarınaa ....
eğlenceli ve keyifli hikayelerin çok hoşuma gitti....

ahhh ahhh ne guzel bır dogum hıkayesı bırde benımkını okumanı tafsıye ederım canım ''ASLINDA SEZERYANDİ''adlı dogum hıkayesı.allah uzun ömürler versın bebışlerımızeişte kımı sanslı kolay dogum yapıyor kımıde sanssız benım gıbı canilerın elınde doguruyorrr::çok üzgünüm:

:roflol:sebnem34 gülmekten koptum resmen.
çok tatlı anlatmışsın. benimde az zamanım kaldı inşallah kolaylıkla doğum yaparım.
2 bebişinide sağlıklı uzun ömürler.
analı babalı büyürler inşallah.

Allah ailene ve bebeklerine uzun ömürler versin ama senin gibi bir anneye sahipken uzun yaşayacakları kesin :)) öyle şirin anlatmışsın ki yanaklarını sıkasım geldi valla.. Hepimiz senin gibi hafife alsak dert sandığımız şeyleri hep senin bizi güldürdüğün gibi güldürür güleriz valla yolun hep açık olsun...

:roflol:sebnem34 gülmekten koptum resmen.
çok tatlı anlatmışsın. benimde az zamanım kaldı inşallah kolaylıkla doğum yaparım.
2 bebişinide sağlıklı uzun ömürler.
analı babalı büyürler inşallah.

Allah-yuzunuzden-gulmeyi-eksik-etmesin-insaallah..bazen-hatirladikca-bende-gulmuyor-degilim-halimekaydirigubbakcemile3
bizim-sokta-boyle-oluyo-heralde-dedik-esimle-yoksa-cidden-bu-kadar-rahat-degiliz..
canim-dilerim-rabbimden-(oglun-diyesim-geldi-icimden)-bebegini-kolay-bir-dogumla-saglikla-alirsin-kucagina..
simdilik-korkutucu-gelsede-dunyanin-en-guzel-duygusu-anne-olmak..
ne-asik-olmak-ne-bir-adami-sevmek-hic-birseye-benzemiyor-anne-olmak.tabii-bana-gore..
rabbim-anne-olmak-icin-yanip-kavrulanlarada-nasip-eder-insaallah...:Saruboceq:

Allah ailene ve bebeklerine uzun ömürler versin ama senin gibi bir anneye sahipken uzun yaşayacakları kesin :)) öyle şirin anlatmışsın ki yanaklarını sıkasım geldi valla.. Hepimiz senin gibi hafife alsak dert sandığımız şeyleri hep senin bizi güldürdüğün gibi güldürür güleriz valla yolun hep açık olsun...

Allah-hepimizin-en-sevdiklerine-uzun-omurler-versin-sultanim..
guzel-bakip-guzel-goren-sensin-neden-dert-dediklerinede-guzel-bakmiyasinki...
kim-demis-kime-demis-ne-yapmis-beni-beyenmemis-pasakliymisim-temizmisim-kendimi-olduresiye-temizlikmis-bla-bla-blaaaaa-
:teytey:desinler,desinler-seker-yesinlerrrrr,bu-kiz-bu-oglana-asik-desinlerrrr:teytey:bu-turkuyu-cok-severim....

ayyyy-cok-sevindimmmm-bir-avazda-kurtulursun-ins.kolay-bir-dogumun-olur...kizmi-erkekmi-geliyor-merak-ettim...bebegini-saglikla-kucagina-alman-dileklerimle..hee-bu-arada-soyle-bebegine-gece-gece-yollara-dusupte-seni-uykusuz-birakmasin:1:

amin cnm..
oğlum olucak ARAS'ımm..
şurada 3 günüm fln kaldı ama bnde şuan sancı var bu gece bile gelebilir şimdi doktordan geldm 2 cnmlik açık varmış ama ewde beklicem dedm :D
öle çokta sancı yok açıkçası bi vuruo gidio hyrlısıı:)

amin cnm..
oğlum olucak ARAS'ımm..
şurada 3 günüm fln kaldı ama bnde şuan sancı var bu gece bile gelebilir şimdi doktordan geldm 2 cnmlik açık varmış ama ewde beklicem dedm :D
öle çokta sancı yok açıkçası bi vuruo gidio hyrlısıı:)

ayyy-nekadar-guzel-bir-isim...ismiyle-buyusun-ins..sen-bugun-dogurursun-gibime-geliyo-canim-benim-dikkat-et-kendine....allah-kurtarsin

Back