canım yavrumu ilk göz agrımı kaybettimm:((((

winx perisi

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2008
2.668
48
37
hamile olduğumu ilk ögrendıgımde dunyalar benım olmustu sevıncten aglamıstım ve Allaha ne kadar sukrettım onu bıle bılmıyorum hertafarım tıtrıyordu.basıma geleceklerden habersız bı sekılde herkese hamıle oldugumu soledım.doktor kontrollerının gelmesını dort gozle beklıyordum ama ne yazıkkıgecen hafta carsamba gunu melegımı kaybettım kahverengı lekem geldı hastaneye acıle gıttım ve kanamam basladı gece acıl kurtaja alındım ve bebegım benı bıraktı.

''bebegım sen annecıgını bıraksanda annen senı hıc unutmayacak melegım,8 hafta boyunca bana yasattıgın annelık hıssı ıcın sana tsk ederım suan benı cennetten annecıgıne bakıyorsun bılıyorum senınle orda bulusacagız bı tanem senı cok sevıyorum.'':1no2::a015::gitme:

çok geçmiş olsun canım dilerim en kısa zamanda bu acıyı unutturacak bi bebiş veriri rabbim

çok geçmiş olsun ama lütfen çok hırpalama kendini. herkes için kendi acısı, kendi sıkıntısı sanki dünyada tek gibi. ama öyle değil. benzer sorun her kadının başına gelebilir. her hamile kadın için bu risk var. o yuzden son derece normal bir olay olarak karşıla bunu. hayat boyle acılarla karşılaştırıyor insanı. ama her sorunda kendimizi bırakırsak olmaz. direnmeli güçlü olmalıyız. üstelik daha yolun başındasın. en kısa zamanda toparlan lütfen. çünkü sen ne kadar çabuk iyi olursan ve kendine gelirsen, daha sonraki hamileliklerin için o kadar erken denemeye başlayabilirsin. zaten ilk kayıp olduğu için doktorlar ileri tetkik etmeyecektir. bu nedenle çözümün büyük kısmı sana düşüyor. bir an önce yaşamına geri dön. pozitif düşün. olanları geride bırak. çok duygusal bakmamaya çalış çünkü dediğim gibi yaşadığın durum her gebe kadın için olası bir durum. öncelikle kendin ardından seni sevenler için ne kadar erken toparlanırsan o kadar az iz bırakacak bu olay sende.
en kısa zamanda iyi oldugunu duymak isterim
sevgiler

CANIM BENIM COK TESK EDERIM EVT SANKI SADECE BEN YAISYOMUSUM GBI GELIYOR HERKES DOGUMA GIRIYORDU BEN KURTAJA AMA YAPCAK BISEY YOK NE YAZIKKI TOPARLANMAYA BASLADIM YAVAS YAVAS SENIN YAZDIKLARIN BIRAZDA BENI KENDIME GETIRDI INSALLAH TEKRARLAMAZ BIDAHAKI HAMILELEGIMDE.3AY DOKTORLAR YASAKLADI GEBELIGI AMA BEN 3 AY BITSIN TEKRAR HAMILE KALMAK ISTIYORUM ESKISINDEN COK DAHA FAZLA ISTIYORUM HEMDE:Saruboceq:

canım dıger topıklerde hamıle oldugunu okumustum sımdı bu yazıyı gorunce üzüldüm,cok gecmıs olsun,herseyde vardır bı hayır yıpratma kendını

Canım çok geçmiş olsun,

Ben de 7+5'te bebeğimin kalp atışları durduğu için geçen hafta salı kürtaj oldum. Yaşadıklarını çok iyi anlıyorum ve aynı acıyı yaşıyorum. Ancak yapacak birşey yok. Bir şekilde ayağa kalkıp, eskisinden daha da fazla bir inanç ve kuvvetle bebeklerimizin bize geri dönmesini bekleyeceğiz. Vardır bunda da bir hayır demekten başka çare yok açıkçası. Keşke elimizde olan birşey olsaydı, keşke birşeyler verebilseydim benden de bebeğimin kalmasına yardım edebilseydim. Ama yok işte, bir an önce yaralarımızı sarmalıyız. Doktorum ikiz gebelikten şüphelenmişti ben de ürkmüştüm bu kadar sorumluluğu nasıl alırım diye? Şimdi ikiz olsun inşallah diye dua ediyorum, hala umut etmek için bir sebebimiz var. En azından hamile kalabildiğimizi biliyoruz ki bu çok ama çok önemli birşey. Allah yardımcın olsun canım.

Canım, geçmiş olsun.
çok üzücü ve cok zor bi durum ama inan geçiyor.

ben de ilk bebeğimi 9. haftada düşükle kaybettim.
kürtaj oldum :bbo:
yıkıldım,
günlerce ağladım..

ama şimdi 8 aylık kızım kollarımda cok şükür
Rabbim sana da yaşatsın inş en kısa zamanda...

kızlar hepınıze cok tesekkur ederım benı okadar ıı anlamıssınızkı bende bebegımı 9 haftalıkken kaybettım keske mudahale edebılsek bbeklerımıze yasaması ıcın ama ne yazıkkı bızım elımızden bısey gelmıyor bıran once kendımı toparlayıp tekrar hamıle kalmak ıstıyorum hemde eskısınden daha ısteklıyım bunun ıcın cabam

inşallah hepımız bıgun anne olacagız ve saglıkla bebeklerımızı kucagımıza alacagız ınsallah

hepınıze cok tsk ederım okuyup yazı yazdıgınız ıcın kıslar

canım çok geçmiş olsun rabbimin bir bildigi vardır şükredecegiz bende 6 aylık bebegimi kaybettim beterin beteri var şükür halimize elden gelen bir şey yok rabbim bize meleklerimizin yanından kardeşlerinide gönderecek inşallah..

Çok üzüldüm Allah sabır versin. ınşallah yeniden anneliği yaşarsın sağlıkla :Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun.bende bundan 2 ay önce aynı şeyleri yaşadım.sanki dünya başıma yıkılmıştı.günlerce ağladım.neden benim başıma geldi diye bunalıma bile girdim.ama sonradan o kadar çok kişiden çeşitli şeyler dinledimki beterin beteri varmış dedim ve halime şükretmeye başladım.ve artık bir dahaki ay yeniden çalışmalara başlıcaz.çünkü bende senin gibi bir an önce tekrar aynı duyguları yaşamak istiyorum.Allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla annelik duygusunu yaşatsın ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

kısalr hepınıze cok tsk ederım ınsallah dusuk yapan ve bu duyguyu tekrar yasamak ısteyen herkes zamanı dolunca tekrar hamıs kalır daha benım azda olsa kanamam bıle devam edıyor cok yenı.hastanede kurtaja bıle hungur hungur aglayarak grdım uyandıgımda bebegım benımle deıldı hıcbı ıse yaramıyorum dıye gecenın bır yarısı bas bas bagırmaya baslamısım gorumcem soledı.benımde surem dolar dolmaz denemelere baslıcam herseyın hayırlısı.benım odada yatan bı hasta sunı dogumla bebegını dusurdu beynı dısarda oldugu ıcın gercekten beterı beterı var yanı ben allahtan acı cekmeden dusuk yaptım gaz sancısı gbı sancım olmustu sadece okadar hıssetmedım bıle nasıl dusuk yaptıgımı.allahıma sukurler olsun bızım ıcın hayırlısı buymus

Canım çok geçmiş olsun Üzülme Lütfen,Demekki sağlıklı gelişmicekti..
İnşallah 3 ay sonra tekrar gebe kalıp sağlıkla meleğini kucağına alırsın

canım artık daha fazla yıpratma kendini ne konuştuk biz senle , kendimizi toplucaz ve daha saglıklı bir gebelik için elimizden geleni yapcaz , artık bunu şansa bırakmıcaz canım önce gidip testlerimizi olcaz sonra hamile kalcaz, bak bana dün doktor aspirin kullansaydın kanı sulandırdıgı için bebegin kalbi durmazdı dedi ama araştırmacı doktorlara gitmedigim sadece ssk ya gittigim için bilemedim , onlarıda suçlamıyorum günde yüzlerce hasta geliyor hengi biriylen uzun uzun ilgilenecekler sistem hatası var bu işte onların şahsi çabalarıyla yapabilecekleri birşey değil. öncelikle kendini toparlamaya çalış biliyorum çok zor bu benzer şeyleri yaşıoyruz seninle ama elimizden gelen birşeyde yok malesef , Allahım bize en kısa zamanda saglıklı hayırlı bir gebelik yaşatsın , saglıklı bir şekilde bebeklerimizi kucagımıza alırız inşallah Allahtan dilegim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…