Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
geçmiş olsun canım inşallah rabbim size tez vakitte anne olmayı saglıklıca kucagınıza almayı nasip eder bende aşılama sonucu bekliyorum rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah:Saruboceq:
geçmiş olsun canım inşallah rabbim size tez vakitte anne olmayı saglıklıca kucagınıza almayı nasip eder bende aşılama sonucu bekliyorum rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah:Saruboceq:
merhaba ben yeni katıldım aranıza gerçekten çok geçmiş olsunnn sabırlı ol ve dua et allahım inş en kısa zamanda bu en güzel duyguları en yoğun şekilde yaşaman dileğiyle
Canım çok geçmiş olsun.Kendini yıpratma ve üzme.Bende yaklaşık 1 hafta önce boş gebelikten dolayı kürtaj oldum.gerçekten çok acı;ama yavaş yavaş toparlanmaya başladım.Eminim bundan sonra daha sağlıklı bebişlerin olacak canım...Şeniz
Canım çok geçmiş olsun.Kendini yıpratma ve üzme.Bende yaklaşık 1 hafta önce boş gebelikten dolayı kürtaj oldum.gerçekten çok acı;ama yavaş yavaş toparlanmaya başladım.Eminim bundan sonra daha sağlıklı bebişlerin olacak canım...Şeniz
canım sanada gecmıs olsun benımde 1 hafta oluyor kurtaj olalı evt acı bı olay ama yapcak bısey yok Allahın taktırı buymus sende kendını uzme yıpratma zaten saglıklı bı gebelık 5 haftalıkken bellı oluyor.benım bebegım 8 haftalık olmasına ragmen usgde 5+4 haftalık gozukuyodu kalp atımları dk.40 dı son grdıgım usg de rahım agzına ıyıce yerlesmıstı ve bu durumda yasama sansı cok zayıf deyıp gebelıgımı sonlandırdılar offfff bebegımı cok ozledım ama yapcak bısey yok umarım bı kac ay sonra tekrar hamıle kalıp bebeklerımızı saglıkla kucagımıza alırız bı tanem:Saruboceq:
cnm gecmis olsun bende ayni senin gibi 6 haftalikken bebegimi kaybetmistim sanki dünyam basima yikilmisti hayattan tad almaz olmustum doktorda 3 ay beklemememi söylemisti son 6 ay sonra kizima hamileydim simdi 6 aylik melegim kucagimda darisi sana ve diger bütün arkadaslara olsun insALLAH