- 5 Haziran 2018
- 120
- 21
- 24
-
- Konu Sahibi Ercannazli17
Konuşması zaten o kadar takmiyorum bebek olduguni biliyorum ama işaret parmağini mesela kullanmiyor istediği birşey olunca beni gotürur benim elimi kullanir bazenCocugunuz bebekce konusuyor cunku bebek. Doktorunuza guvenin. Veya guvenecek doktor bulun.
Bana ağır dramatik geldiniz. Çocuğu bir kreşe verseniz açılacak bence. Önceki yazan arkadaşa da katılıyorum. Biraz bırakın onun yerine her şeyi yapmayı da gelişsin. Tv’den bir şey öğrenemez, yaşlılardan da bir şey öğrenemez. Kreş oyun grubu kendi yaşıtları iyidir.Bu benim Erdalım 19 aylık kendisi..
Oğlum eğri boyun doğdu bilmeyenler internete baksın lütfen.. 6 ayımız ağlayarak üzülerek gecti.. jimnastik masajlar... terapiler korku ÇOK ŞÜKÜR GEÇTI.. hiç birşey göstermeden oğluma öğretmeden öylece geçti...
Sonra kilo problemi vardı üstüne titredik su istemesine bile izin vermedik birde cocuk hasreti cektik malesrf iyi Anne olamadım bu korkularla iyi Anne olmaya öğrendim hepp icim yanıyor doktora göturdum otizm degil dedi psikiatriste normal dedi hareketleri var herşeye gec değil dedi ama kendisi şuan parmak ucunda yürüyor birşeyleri zor öğreniyor tam su ver diyor mama diyor bir kac kelime geliyor sonra hepsi kayboluyor babasını ve beni bir aradayken biz cok eğleniyor malesef babası işte sabah 4 ten akşam 19:00 kadar hatta kendi evimi braktım kayinvalideme geldim cocuk insan sesi kalabalık ailede büyüsün diye tv kapattık bizdetv açıktı ben oradan ses duyar öğrenir diye müzik cocuk şarkıları açıyordum oradan etkilenmiş olabilirmi kısacasın otizm gibi davranıyor kendi kendine konuşuyor bebekce etrafında dönüyor bazen parmak ucunda ellerini bu şekilde capraz üs üste koyuyor resimdeki gibi güler eğlenir gel dersem gelir doyurur beni babaya mama ver derimm uzatır saklambac kovalamaca cok sever cok aktif yerinde durmaz doktor kreş önerdi göz teması var bazen istese cok güzel bakıyor bazen cok kısa bakıyor ismine tepkisi azalmaya başladı gibi sonrabi bakiyorum iyi erdal diyorum hemen bakar bazen 5cide bazen 4cude bakar arabalarla normal oynamaya yakında başladı tekerlek hala cevirir bu alışkanlığı birakamadi arada kafasını sağa sola sallar ergoterapistler boş değil almanyadayım cok zor geliyor bana komut anlamiyor hic öğrenmedi yavrum
Eki Görüntüle 3241524 Eki Görüntüle 3241533
Çocuğu kaç defa doktora götürmüşsünüz otizm değil gayet normal demişler, çocukta bir şey yok siz bir psikiyatriye gidin demişler. Neden gitmiyorsunuz? Bu çocuğun sağlıklı bir anneye ihtiyacı var. Sürekli oğlum otizm mi diye sorup duruyorsunuz. Doktorları dinleyin ve tedavi alın lütfen.Bu benim Erdalım 19 aylık kendisi..
Oğlum eğri boyun doğdu bilmeyenler internete baksın lütfen.. 6 ayımız ağlayarak üzülerek gecti.. jimnastik masajlar... terapiler korku ÇOK ŞÜKÜR GEÇTI.. hiç birşey göstermeden oğluma öğretmeden öylece geçti...
Sonra kilo problemi vardı üstüne titredik su istemesine bile izin vermedik birde cocuk hasreti cektik malesrf iyi Anne olamadım bu korkularla iyi Anne olmaya öğrendim hepp icim yanıyor doktora göturdum otizm degil dedi psikiatriste normal dedi hareketleri var herşeye gec değil dedi ama kendisi şuan parmak ucunda yürüyor birşeyleri zor öğreniyor tam su ver diyor mama diyor bir kac kelime geliyor sonra hepsi kayboluyor babasını ve beni bir aradayken biz cok eğleniyor malesef babası işte sabah 4 ten akşam 19:00 kadar hatta kendi evimi braktım kayinvalideme geldim cocuk insan sesi kalabalık ailede büyüsün diye tv kapattık bizdetv açıktı ben oradan ses duyar öğrenir diye müzik cocuk şarkıları açıyordum oradan etkilenmiş olabilirmi kısacasın otizm gibi davranıyor kendi kendine konuşuyor bebekce etrafında dönüyor bazen parmak ucunda ellerini bu şekilde capraz üs üste koyuyor resimdeki gibi güler eğlenir gel dersem gelir doyurur beni babaya mama ver derimm uzatır saklambac kovalamaca cok sever cok aktif yerinde durmaz doktor kreş önerdi göz teması var bazen istese cok güzel bakıyor bazen cok kısa bakıyor ismine tepkisi azalmaya başladı gibi sonrabi bakiyorum iyi erdal diyorum hemen bakar bazen 5cide bazen 4cude bakar arabalarla normal oynamaya yakında başladı tekerlek hala cevirir bu alışkanlığı birakamadi arada kafasını sağa sola sallar ergoterapistler boş değil almanyadayım cok zor geliyor bana komut anlamiyor hic öğrenmedi yavrum
Eki Görüntüle 3241524 Eki Görüntüle 3241533
Cok iyi biliyorum dikat ediyorum kendisine göstermiyorum ama ben cok üzülüyorum malesef nede yapsam sanki ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorumAnnenin kaygısı çocuğa çok yansır, sizin çocukta gördüğünüz her şey sizin kaygınızın eseri. Bi terapi mi alsanız? Anlıyorum çocuk farklı bi şey ama bu yaptıklarınızın çocuğa yararı değil zararı var.
1 haftadır kreşe gidiyor ama pek ne bileyim az insan oradakilerde cok ilgisiz cocuklara karşiBana ağır dramatik geldiniz. Çocuğu bir kreşe verseniz açılacak bence. Önceki yazan arkadaşa da katılıyorum. Biraz bırakın onun yerine her şeyi yapmayı da gelişsin. Tv’den bir şey öğrenemez, yaşlılardan da bir şey öğrenemez. Kreş oyun grubu kendi yaşıtları iyidir.
Konuşması zaten o kadar takmiyorum bebek olduguni biliyorum ama işaret parmağini mesela kullanmiyor istediği birşey olunca beni gotürur benim elimi kullanir bazen