Canım çok sıkkın ve kafamı dagıtacak vaktin nasıl gececegini anlayacak bir aktivitem yok hiç..Hafta ici is, hafta sonu evde geciyor hep.. Dusunmek istemedigim seyler var..Kendime bir ugraş bulmak istiyorum ama yok..Istanbulda avrupa yakasinda uygun fiyata bildiginiz, onerebileceginiz kurs var mı?
Canım çok sıkkın ve kafamı dagıtacak vaktin nasıl gececegini anlayacak bir aktivitem yok hiç..Hafta ici is, hafta sonu evde geciyor hep.. Dusunmek istemedigim seyler var..Kendime bir ugraş bulmak istiyorum ama yok..Istanbulda avrupa yakasinda uygun fiyata bildiginiz, onerebileceginiz kurs var mı?
Belediyelerin ücretsiz veya çok cüzi paralara kursları var.Bulunduğunuz belediyelerin kültür merkezlerine bakabilirsiniz. Bir arkadaşım o kurslar sayesinde gelinlik dikmeyi öğrendi. Şimdi küçük bir yer açıp para kazanmayi planlıyor.
Evet, keman ogrenmek istedim hep ama yok bulamiyorum kurs...Belediyelerin olanlar dolu oluyor ya da hafta sonu olmuyor.. Uygun fiyatli da kurs bulamiyorum. Var mi sizin bildiginiz?
Sanırım 20 yaşındasınız. El sanatları, ahşap boyama vb. 50 yaş üstü aktivitesi olabilir bence size uygun göremedim.
Şu anda sizin kendinize, kişiliğinize koyacağınız her artı ileri yaşantınızı güzelleştirecek.
Dil kursu bence çok güzel olur, konuşma kulüplerine katılmak orada tanıştığın insanlarla aktiviteler yapmak ufkunu genişletecektir diye düşünüyorum.