Canım sıkkın Kızlar

Selam canim
Her yeni sey insanda stres kaynagi olur ama gittigin yer gelismis bir yer.Bu durumda tasinma vs. seylerle seninle birebir gercekten ilgilenecek kisilerin devreye girerek ozellikle bedenen yapilacak seyleri onlarin goguslemesi lazim.Esinin ailesi senin ailenin seferber olmasi lazim.Bunlar yeterli degilse calisiyormussun parana gucun yetecek.Cok iyi tasima sirketleri var.Evini tasyip ayni sekilde yerlestiren vs.Ben tayinleri severim ama kotu yer olmayacak ki kayseri cok guzel bir yer.Dusunsene ne guzel yeni birr hayat baslayacak pesinede bebegin gelecek.Tasinmalarda evlerde yenilenir atilacaklar atilir evler boyali degilse yeniden boyatilir ve tekrar tertemiz bir yasam baslar bence boyle dusun.Bence hersey daha guzel olacak

Haklısın ama bunu benim eşime de bir anlatan olsaÇok üzgünüm çoook
hayırlısı bakalım tayinin durdurmak veya iptal için uğraşacağız

Ayşenur canım ortada birşey yokken pat diye bir başka şehire nasıl verirler seni bu adamlar ya. Eğer soruşturma tayini ise mahkemeye ver diyeceğim ama şu durumda bu psikolojini çok bozar. "Tebdil-i mekanda ferahlık vardır" derler. Her işte bir hayır vardır. Belki yeni şehir daha uğurlu gelir sana ve ailene. Umarım eşin de memurdur ve eş durumdan kolaylıkla tayini çıkar bir an önce.

Aslında tayin pat diye çıkmadı,
ben rotasyona tabiyim,
süremiz dolunca bu tayini bekliyordum ama bu yıl değil,
çünkü kurumda bu yıl tayinler yok denildi ve Haziran gibi çıkması gerekirdi,
süre uzayınca bende yok zannettim,
3 aydır evden dışarı çıkmıyorum,
bu durumda taşınmak
bunu düşünmek bile sinir bozucu şuanlaelaelaelaelae

arkadasım ben bi kayserili olarak evet kayseri güzel ve yasanacak yer o havayı erciyesten gelen tertemiz suy içince belki ben gelirim aklına alışıpta baska yere gitmek biraz zor olabilir bende aynısı oldu gelin olarak istanbula geldim ama cok gecmedi alıstım yani diyecegim sevdiklerin eşin üstelik bebegin daha ne olabilirki allah hepsini vermiş bide iyi tarafından bak olurmu canım ama unutma allah insanın omzunu kaldıra bilecegi kadar yük verir vesen bunu hakkıyla yapacaksın ve allahın iznile bebişinde olunca benim için öpeceksin oldumu lütfen üzme kendini şuanki durumun keyfini çıkar buarada ne işle meşgulsun dualarım seninle sıkma canını herşey olacagına varır

Kayserinin güzel olduğundan herkes bahsediyor ama
ben doğumdan sonra olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum,
pazartesi dr la randevum var,
dr beni tatil için 3 saatlik yola göndermezken daha uzun bir yere gönderir mi bilmiyorum,

Mevlam neyler neylerse güzel eyler hayırlısı bakalıma.s.

Ayşenurcum lütfen canını sıkma canım sen bu bebek için herşeyi göze almadınmı onun için bu güne kadar ne acılar çektin.Sence o çektiğin acıların yanında bunun bir önemi kalıyormu hayır bence kalmıyordur .İşin zorluklarını düşünme sadece ve sadece bebeğine odaklan esas olan o onun dışında herşey vız gelir allah dert vermezsin
ailen arkadaşların taşınma konusundada sana yardımcı olurlar gidip sana sadece içine oturmak kalsın.Bak orası senin için ne güzel süprizlerle doludur canım.Hadi bırak kara kara düşünmeyi bi yerinden başalanırsa bitirilir işler.Bu dertleride sakın olaki bebeğine sıkıntı verecek şekilde üzüntü yapma hadi bakalım toparlan ve bebeğine odaklan canım

Hepinize teşekkür ederim ilginiz ve desteğiniz için
Şuan gitmeyi düşünmüyorum,
Tayini iptal ettiremezsek,
doğumdan sonraya gitmeye çalışacağım,
Hayırlısı bakalım a.s.

canım ya yazdıklarını yeni okudum..hayırlısı olsun ama bence tayin Allahın emri değil ya,hiç mi değişme imkanı yok...yada doğuma kadar rapor izin falan alsan...ay ne bileyim işte..tayininin çıkmasından ziyade senin üzülmene üzüldüm,tayin iyidir aslında,yeni yerler insanlar,yenilenmedir ama hazır değilsen sıkıntı tabi...sen şimdi boşver bence,bende hamile kalınca bu sene işe almadılar,geçen senelerde hamileler yüzünden çok sıkıntı çekmişler,yeni kural koymuşlar..başta çok üzüldüm ama bebeğim herşeyden değerli,evi geçindirmeyi bi süre kocacım düşüncek ne yapalım...hayırlısı olsun ya..sen hiççççççççç üzme kendini,bebişin büyüsün tatlı tatlı...a.s.a.s..

canım ya yazdıklarını yeni okudum..hayırlısı olsun ama bence tayin Allahın emri değil ya,hiç mi değişme imkanı yok...yada doğuma kadar rapor izin falan alsan...ay ne bileyim işte..tayininin çıkmasından ziyade senin üzülmene üzüldüm,tayin iyidir aslında,yeni yerler insanlar,yenilenmedir ama hazır değilsen sıkıntı tabi...sen şimdi boşver bence,bende hamile kalınca bu sene işe almadılar,geçen senelerde hamileler yüzünden çok sıkıntı çekmişler,yeni kural koymuşlar..başta çok üzüldüm ama bebeğim herşeyden değerli,evi geçindirmeyi bi süre kocacım düşüncek ne yapalım...hayırlısı olsun ya..sen hiççççççççç üzme kendini,bebişin büyüsün tatlı tatlı...a.s.a.s..

Canım teşekk.,
dediğin gibi yeni bir çevre iyi olurdu,ama
ben 3 aydır evden çıkmazken, tayin olup uzak bir yere gitmek telaşı
oldukça moralimi bozdu,
bakalım uğraşacağız olmazsa dediğin gibi,
rapor almam gerekecek,
ama bilirsin rapordan hiç hoşlanmazlar ,
bende sevmem ama mecburuz,
daha önceki üstün çalışma gayretlerime baksalar,
boş yere almadığımı anlarlar,
birde ben tüp bebek yaptırdığımızı kimseye söylemedim,
bilen yok anlıyacağın, bunun için anlayışsızlar:tomato: