Canım sıkılıyor yalnızım diyorsanız buyrun sohbetimize katılın :)

sa_re

Günlerimiz hasret oldu..
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
595
543
Merhaba kızlar benim gibi canım sıkılıyor yalnızım diyorsanız buyrun sohbet edelim.Derdimizi sevincimizi mutluluğumuzu paylaşalım :) anlatarak birşey kaybetmeyiz en azından dertleşebileceğimiz birileri olur...

Son düzenleme:
:) merhaba sa_re ..güzel konu açmışsın... tam bana göre... arkadaşlar ben yeni üyeyim... evlendim diyarbakıra geldim.. bu yüzden çok yalnızım yaaa :KK43: sohbet edebilecek arkadaşlar bekliyorum...

:) merhaba sa_re ..güzel konu açmışsın... tam bana göre... arkadaşlar ben yeni üyeyim... evlendim diyarbakıra geldim.. bu yüzden çok yalnızım yaaa :KK43: sohbet edebilecek arkadaşlar bekliyorum...

aramıza hoşgeldin Hayırlı olsun bu arada evliliğin :)

Ama neden beni yalnız bırakıyorsunuz kimse neden birşey yazmıyor.Lütfen arkadaşlar çok sıkkınım ya :KK43:

benımde cok canım sıkkın hayattan nedense keyıf alamıyorumm işim var evlıyım hem işim için hem evlenmek için cok emek verdım sımdı ıkısınede sahıbım ama mutlu degılım sankı :KK25:

evet bu konuyu okumuştum onceden ama ustunden kaç ay gecmış neden hala atlatamadın bence fazla takılmışın boş ver salla gıtsın senden daha degerlı olan mı var oyle dusun bence

Topiğin hayırlı olsun tatlım

evet bu konuyu okumuştum onceden ama ustunden kaç ay gecmış neden hala atlatamadın bence fazla takılmışın boş ver salla gıtsın senden daha degerlı olan mı var oyle dusun bence

tam 5 yıl oldu ama unutamıyorum haziranda düğünü var :KK43:

Hayırlı Cumalar kardeşler neden kimse birşey yazmıyor yalnız bıraktınız beni aşkolsun :KK43:

X