C Chevi Ziyaretçi 14 Mart 2010 Konu Sahibi Chevi #1 burası daha önce yasayıp ama geyık tarafı ağar çeken atmasyon uydurma amiyane tabiriyle sallama topiği... kım ne istıyorsa atsın tutsun kale boş... buyrunnnnnbuyrunnnnnnnnn
burası daha önce yasayıp ama geyık tarafı ağar çeken atmasyon uydurma amiyane tabiriyle sallama topiği... kım ne istıyorsa atsın tutsun kale boş... buyrunnnnnbuyrunnnnnnnnn
O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.873 40.715 14 Mart 2010 Konu Sahibi Chevi #2 bugün bradle angelinaya yakalandık. şansıma tüküreyim. tam da herifi kafakola almışken.
C Chevi Ziyaretçi 14 Mart 2010 Konu Sahibi Chevi #3 hehhhe bende sütçüyü beklıyorum süt banyosu için kleopatra teyzem olur:) napalım genlere tasıyoruz bız süt banyomuzu.. sütçüüüü
hehhhe bende sütçüyü beklıyorum süt banyosu için kleopatra teyzem olur:) napalım genlere tasıyoruz bız süt banyomuzu.. sütçüüüü
C Chevi Ziyaretçi 14 Mart 2010 Konu Sahibi Chevi #4 okypete .!.: bugün bradle angelinaya yakalandık. şansıma tüküreyim. tam da herifi kafakola almışken. Genişletmek için tıkla... hehhhee ben artık yanlız gezıyorum malum paparazıler rahat bırakmıyo... kk nın paparazılerı :) zemuszemus
okypete .!.: bugün bradle angelinaya yakalandık. şansıma tüküreyim. tam da herifi kafakola almışken. Genişletmek için tıkla... hehhhee ben artık yanlız gezıyorum malum paparazıler rahat bırakmıyo... kk nın paparazılerı :) zemuszemus
O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.873 40.715 14 Mart 2010 Konu Sahibi Chevi #5 Chevi .!.: hehhhee ben artık yanlız gezıyorum malum paparazıler rahat bırakmıyo... kk nın paparazılerı :) zemuszemus Genişletmek için tıkla... kk paparazilerinden kork anam. ensendeler her an... nefes alamıyorsun. üstelik bu iş için 5 krş almıyorlar. gönülllü gazeteciler onlar. :roflol:
Chevi .!.: hehhhee ben artık yanlız gezıyorum malum paparazıler rahat bırakmıyo... kk nın paparazılerı :) zemuszemus Genişletmek için tıkla... kk paparazilerinden kork anam. ensendeler her an... nefes alamıyorsun. üstelik bu iş için 5 krş almıyorlar. gönülllü gazeteciler onlar. :roflol:
C Chevi Ziyaretçi 14 Mart 2010 Konu Sahibi Chevi #6 okypete .!.: kk paparazilerinden kork anam. ensendeler her an... nefes alamıyorsun. üstelik bu iş için 5 krş almıyorlar. gönülllü gazeteciler onlar. :roflol: Genişletmek için tıkla... ama haklarını yememek lazım sıkı çalışıyolar.. eyvahedigeldismile
okypete .!.: kk paparazilerinden kork anam. ensendeler her an... nefes alamıyorsun. üstelik bu iş için 5 krş almıyorlar. gönülllü gazeteciler onlar. :roflol: Genişletmek için tıkla... ama haklarını yememek lazım sıkı çalışıyolar.. eyvahedigeldismile
O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.873 40.715 14 Mart 2010 Konu Sahibi Chevi #7 Chevi .!.: ama haklarını yememek lazım sıkı çalışıyolar.. eyvahedigeldismile Genişletmek için tıkla... oo. hemde nasıl. madalya takacam onlara. boğaz tokluğuna çalışıyorlar . hakediyorlar altın madalyayı.
Chevi .!.: ama haklarını yememek lazım sıkı çalışıyolar.. eyvahedigeldismile Genişletmek için tıkla... oo. hemde nasıl. madalya takacam onlara. boğaz tokluğuna çalışıyorlar . hakediyorlar altın madalyayı.