Canım sevgiliim benim

PasakliMinikTanrica

her şey güzel olacak...
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
12.618
10
408
39
Eşime kredi kartını kullanmayalım diyordum aylardır çünkü artık borçlarımızı ödeyemez hale gelmiştik
Çok şükür dün akşam bütün kredi kartlarını kırdı attı
Ödemelerini direk bankaya gidip yapıcak
ınşallah iki üç aya hiç bi kredi kartına borcumuz kalmayacak
O kadar bunalmıştık ki, bir kaç ay evde oturmaya razıyım yeterki şu kartlardan ve borçlardan kurtulalım demiştim, kurtulduk...
ilk başta biraz zor gelecek ama sonra çok iyi gelecek biliyorum
Teşekkür ederim kocacım, beni dinleyip kredi kartlarından bi çırpıda kurtulduğun için...
Seni her zamanki gibi bugünde çok seviyorumm... :asigim:

Son düzenleme:
pasaklım süper bi iş yapmişsiniz tebrikler vereliniortak
ben de lanet olası kkartı olayından kurtuldum aylar evvel:umursamaz:
ve artık çok daha rahatım
ha ne değişti artık harcamıyon mu diyicen
yoo valla eşekler gibi harciyorum ama olsun kartin agirliği yok en azından üstümde :kedi::lepi:

tebrikler... en kısa zamanda ödersin inşallah ...
ben de iptal ettirmiştim... şimdi maaş kartıyla birlikte limiti 300tl olan bir kart geldi... o duruyor... arada lazım olur diye ... taksitle almam gerekirse birşeyleri diye...

kurbikkk iyi bişi yapmışıs de mii kalanlarda biticek inşallah hayırlısıyla mafoldumben

küçük böcüküm sende iyi yapmışsın en güzeli en temizi valla biz biraz zorlanıyorus şimdi ama bütün borçlar bitince rahatlıcas biliyorum :lepi:

Doğru dürüst kullanıldığı sürece kredi kartına karşı değilim.
Bazen hayat kurtarıcı olabiliyor.
Baştan ipleri sıkı tutmak gerek, yoksa ipin ucu kaçıyor işte..

Pasaklım bir an önce ödeyip, kurtulmanız dileğiyle..opuyorumnanaktan

seni yerim bennnn iyi ettinizz bendede 3tne vardı eşim saten hiç hayatta kullanmış deil evlendiğimizden 1hafta sora hemen gidip iptal ettirdim sadece üniverste kartım var onun limitide 200tl o kaldı onlada ufak tefek şeyler alıyoss. eşimin sloganıdır param varsa alırım yoksa almam :)öpüyorumseni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…