- 12 Ağustos 2016
- 15
- 4
- 23
-
- Konu Sahibi Bbasak2516
Çok hoşuma gitti hikayeniz :)Yıllar önce annem beni kuaföre götürdü. Öncesinde halam zorla ağda yapmaya kalkmıştı. O kadar çok bağırdım ki komşuları gelmişti. Sonra annem kuaföre götürdü. O yıllarda sir yok. Koca tencerede ağda pişirip amerikan bezle çekiyorlar. 15 dk iş sanırım 1 saat beni ikna etmekle geçti. Bağıra bağıra ağladığını her çekişlerinde çığlık attığımı hatırlıyorum. O yıllar cd pahalı annem dedi Yonca Evcimik'in kasedini alacağım. Sesimi epey kısmıştım. Beni yıllar öncesine götürdün :) Aslında kuaföre gitmek haram. Ancak bu kiloyla maalesef kendim alamıyorum..
Sen de beni yanlış anladın canım küçük daha yaşın zamanla öğrenirsin..Bu tarz şeyleri yazma buralara bazen erkekler dadaniyor kandırılmani istemem
bu yaşta başka ne dert bekliyordunkiBu yaşta seninde derdin bumu yazık kardeşime :/
Ya ben anlamiyorum bir üye kil hakkinda tüylenme hakkinda konu acinca bir sürü üye konu aciyor. Biri aldatmayla konu acinca pesinden 5 kisi daha aciyor öyle konu ben anlamiyorum ya...
Daha 15 yasindasin bence annene aldirt madem kuaförden utaniyorsun. Ya da kendin al sonunu düsün ilerde daha killi olursun. Ben hep kendim alirim ya epilasyon aletiylen ya agdaylan yada yollarim artik evde ne varsa
akıllarına yeni geliyor demekYa ben anlamiyorum bir üye kil hakkinda tüylenme hakkinda konu acinca bir sürü üye konu aciyor. Biri aldatmayla konu acinca pesinden 5 kisi daha aciyor öyle konu ben anlamiyorum ya...
Daha 15 yasindasin bence annene aldirt madem kuaförden utaniyorsun. Ya da kendin al sonunu düsün ilerde daha killi olursun. Ben hep kendim alirim ya epilasyon aletiylen ya agdaylan yada yollarim artik evde ne varsa
Amin ablacım. Herkesin üzüntüleri bunlardan ibaret olsunTek derdin bu olsun be ablam
Biri bunu yazar diyodum bendeablacığım insanlar neler yaşıyo okudukça üzüldüm. Farketmeden yanlış bişey yazdıysam özür dilerim rahatsız oldum da yardım almak istedim
Ay çok teşekkür ederimO da ne demek tabii ki sor istedigini
Cnm bence yasin çok küçük şimdilik tüy Dökücü krem kullan
18 yaşından sonra olmadı kuafore gidersin
Ay çok teşekkür ederim. Sizce tüy dökücü krem zararlı mı? Öyle şeyler duymuştum da korktum biraz jiletten farkı yokmuş hormonlara zarar veriyomuş filan
O zamaannn çok teşekkür ederimmm :) sanırım tüy dökücü kullanıcam. Bu konuyu silmeli miyim şimdi napmalıyım ablaCnm tüy Dökücü kremin kanıtlanmış bir zararı yokmuş. Tüy Dökücü ile tüyler zayıf cansız ve geç cikar
Jiletle yapıldığında tüyler hızlı ve çok sert gelir
Bence 3 yil idare eder seni