Canım pek kıymetli

Çok hoşuma gitti hikayeniz :)

Ya ben anlamiyorum bir üye kil hakkinda tüylenme hakkinda konu acinca bir sürü üye konu aciyor. Biri aldatmayla konu acinca pesinden 5 kisi daha aciyor öyle konu ben anlamiyorum ya...

Daha 15 yasindasin bence annene aldirt madem kuaförden utaniyorsun. Ya da kendin al sonunu düsün ilerde daha killi olursun. Ben hep kendim alirim ya epilasyon aletiylen ya agdaylan yada yollarim artik evde ne varsa

Sen de beni yanlış anladın canım küçük daha yaşın zamanla öğrenirsin..Bu tarz şeyleri yazma buralara bazen erkekler dadaniyor kandırılmani istemem

evet öyle.dün benim başıma geldi.gece gece hemde.sinir oldum.ablacığım yasakbiliyorum.erkeğim.bir soru sorabilir miyim dedi.iyi sor dedim.nasıl bir soru olduğu belli.şikayet ettim.umarım ulaşmıştır.little123 gibi bir şeydi.

ben şu yaşıma kadar jiletle alıyordum ama dur demeye karar verdim kuaföre gidcem valla başka çözüm yok gibi

akıllarına yeni geliyor demek

Bu kadar sert olmanıza gerek yoktu. Başlarda da biraz çekinmiştim zaten. Fikirleriniz için saolun. Ben sadece sorumu sordum. Kimin hangi konuyla ilgileniceğine karar veren kişi değilim. Yine de teşekkür ederim. Hoşçakalın.

Biri bunu yazar diyodum bende ablacığım insanlar neler yaşıyo okudukça üzüldüm. Farketmeden yanlış bişey yazdıysam özür dilerim rahatsız oldum da yardım almak istedim

O da ne demek tabii ki sor istedigini
Cnm bence yasin çok küçük şimdilik tüy Dökücü krem kullan
18 yaşından sonra olmadı kuafore gidersin

O da ne demek tabii ki sor istedigini
Cnm bence yasin çok küçük şimdilik tüy Dökücü krem kullan
18 yaşından sonra olmadı kuafore gidersin
Ay çok teşekkür ederim. Sizce tüy dökücü krem zararlı mı? Öyle şeyler duymuştum da korktum biraz jiletten farkı yokmuş hormonlara zarar veriyomuş filan

Ben hic gitmedim gitmemde kuafore bende aciya hic dayanikli degilim.
Ama kuaforlerin bazilarinda sprey var. Hafif uyustuyor galiba. Fazla aci hissetmiyormusun.
Bir kuafor anlatmisti.

Ayrica genital bolgede agdayi onermiyor doktorlar. Cok hassas bir bolge ve agda ile aldiginda gozenekler aciliyor ve enfeksiyon veya hernagi bir hastlaik kolaylikla kapabiliyor ve batik cok oluyormus. Tv de dr anlatiyordu.
Aslinda jilet bile onermiyordu doktor. Makasla kisaltin diyordu.
Bizim turkler doktora giderken iyoce temizleniyorlar. Utandiklarindam yada temiz olmak durumunda hissettiklerinden. Avrupaya gittigimde ordakilerde temiz duş alip falan geliyorlar ama jilet yada agda yapmadan. Makasla kisaltiyorlar demisti.
Bende icimden hadi len ordan. Ne cikaracaginizi sasirdiniz. Oyle pis pis olurmu hic.
Ama agda konusunda hakli gibi geldi mantikli.

Ay çok teşekkür ederim. Sizce tüy dökücü krem zararlı mı? Öyle şeyler duymuştum da korktum biraz jiletten farkı yokmuş hormonlara zarar veriyomuş filan

Cnm tüy Dökücü kremin kanıtlanmış bir zararı yokmuş. Tüy Dökücü ile tüyler zayıf cansız ve geç cikar
Jiletle yapıldığında tüyler hızlı ve çok sert gelir

Bence 3 yil idare eder seni

O zamaannn çok teşekkür ederimmm :) sanırım tüy dökücü kullanıcam. Bu konuyu silmeli miyim şimdi napmalıyım abla

Erkekler bu konuda utanmak zorunda değil ama, kahrolsun ataerkillik.. Ben kollarımdaki tüyleri almıyorum sarı ve seyrek oldukları için mesela. Eşimin ailesindeki kadınlar e ağda yapsana niye almıyosun kadın dediğin tüysüz olur diye baskı yapıyolardı dedim size ne??? Bikini bölgemde de tüyler sarı, fazla yok orayı da almıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…