- 12 Ağustos 2016
- 15
- 4
- 23
-
- Konu Sahibi Bbasak2516
Çok utanırımm. Üstüne bide yazdığım gibi canım pek kıymetli. Her çekmeye hazırlandığında "ay durun durun hazır değilim." desem kovarlar beniKuaförden başka çare yok malesef :) Çabucak alır hem onlar. Az daha büyüyünce de lazere gidersin birşey değil. Ama jilet yapma, pişmanlık resmen.
Korkuyorum ablaKuaför tatlım alışman gerekli hem onların elleri hızlı oluyor :)
Oy ablan kurban olsun sana senin minik derdini de seni de öperim :) Kuzucuğum geçiş dönemleri bunlar alışman gereken şeyler hem o kıllar koku yapar kendin bile rahatsız olursun o yüzden kuaföre alışmayı dene ya da ilk annen yapsın utanma sakın.Korkuyorum ablayanında utançta fazla. Daha ayıp geliyo kıllar tüyler. Göğüsleri bile yeni kabullenmişken
Onlar günde kaç tane görüyorlar canım. Utanılacak birşey yok. İhtiyaç bu yani. İlerde bir problemin olduğunda doktora da her yerini açacak göstereceksin. Bunu da öyle düşün, sonuçta temizlik ve sağlık için genital bölgenin bakımlı, temiz olması gerek.Çok utanırımm. Üstüne bide yazdığım gibi canım pek kıymetli. Her çekmeye hazırlandığında "ay durun durun hazır değilim." desem kovarlar beni:'(
Biri bunu yazar diyodum bendeBu yaşta seninde derdin bumu yazık kardeşime :/
Teşekkür ederim önemsediğiniz için :)Kendin yapma kendine zarar veriyorsun.
Agdaci ya git.. annem yapacağına tanımadığım biri yapsın daha iyi inan.. araştır iyi birine git.. onlar alışkın senin gibi canı kiymetlilere.. kovmazlar merak etme..
Evet oldukça rahatsız ediciOy ablan kurban olsun sana senin minik derdini de seni de öperim :) Kuzucuğum geçiş dönemleri bunlar alışman gereken şeyler hem o kıllar koku yapar kendin bile rahatsız olursun o yüzden kuaföre alışmayı dene ya da ilk annen yapsın utanma sakın.
Sen de beni yanlış anladın canım küçük daha yaşın zamanla öğrenirsin..Bu tarz şeyleri yazma buralara bazen erkekler dadaniyor kandırılmani istememBiri bunu yazar diyodum bendeablacığım insanlar neler yaşıyo okudukça üzüldüm. Farketmeden yanlış bişey yazdıysam özür dilerim rahatsız oldum da yardım almak istedim
Öyle minik hatam da var ablacım. Allahtan öyle abartılı değil azcık yayıldı. Jiletten sonra ağdaya başlarsak eski halini alır mı kisakın jilet vurma.Allah ım jiletten sonra her şey bir kabusa dönüşüyor.hele birde almaman gereken bir yeri aldın mı.alman gereken bölge genişliyor.zırt pırt çıkıyor.
Aa ben bilmiyodum. Çok teşekkür ederim. Özelden mesajlaşma var mı bilmiyorum ama özel olarak biriyle diyoloğa girmem. Dikkat ederim. Çok saolun :)Sen de beni yanlış anladın canım küçük daha yaşın zamanla öğrenirsin..Bu tarz şeyleri yazma buralara bazen erkekler dadaniyor kandırılmani istemem