• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları canım oğlumun hala tamamlanmakta olan odası :))

angelfbf

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
542
46
323
42
İstanbul
$IMG_0316[1].jpg $IMG_0307[1].jpg $IMG_0313[1].jpg $IMG_0305[1].jpg

subatta oglum Emir'e kavusucaz allah izin verirse..hala tamamlamakta olduugumuz odamızı sizlerle paylaşmak istedim,fikir ve onerilerinizi beklerim..
sevgilerr :)

Eklentiler

• $IMG_0305.jpg
    $IMG_0305.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 102
  • $IMG_0312.jpg
    $IMG_0312.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 106
aminnn inş bu arada güzel olmuş odası ayyy baktıkca için içine sıgmıyordur yaaa:)

aynen :) her sabah erkenden uyanıp onun odasındaki cicilerini seviyorum..son 4 haftam kaldı ve zaman durdu resmen! :) ilk aylar beklemek daha kolaydı ,zaman yaklaştıkça zorlasıyo..
sende çocuk var mı?

allah hayırla kucağına almayı nasip etsin.ben de haftaya cumartesi yavaş yavaş alışverişe başlayacağım.sabırsızlıkla bekliyorum oğlumu.oda takımı aldığımızda da resmini çeker koyarım.:)çok heveslendim sizi görüncee

canım arkadasım hayırlı ugurlu olsun oncelıkle bebısın.
Benı hatırladın mı?eltı magduru )

uzun zamandır yoktum sıtede
en son bebısımız olmuyor yazmıssın bana

cokkk sevındım
rabbım saglıkla kucagına almak nasıp etsın.
Guzel ınsan....

Ayrıca odanızda cok sırın olmus,
allah guzel gunler gecırmek nasıp etsın,cennet kokulu oglusunla.
Cokkk kolay dogumlar dılıyorum.
Allah yardımcın olsun.ozledım senı ))

allah hayırla kucağına almayı nasip etsin.ben de haftaya cumartesi yavaş yavaş alışverişe başlayacağım.sabırsızlıkla bekliyorum oğlumu.oda takımı aldığımızda da resmini çeker koyarım.:)çok heveslendim sizi görüncee

amin canım seninkinide inşallah :) oğlusuna biran once sağlıkla kavusursun umarımm..merakla bekliyoru oğlusunun odasını
bende tamamlamadım daha koltuk perde vs eksigimiz var tamalayınca ekliycemm

canım arkadasım hayırlı ugurlu olsun oncelıkle bebısın.
Benı hatırladın mı?eltı magduru )

uzun zamandır yoktum sıtede
en son bebısımız olmuyor yazmıssın bana

cokkk sevındım
rabbım saglıkla kucagına almak nasıp etsın.
Guzel ınsan....

Ayrıca odanızda cok sırın olmus,
allah guzel gunler gecırmek nasıp etsın,cennet kokulu oglusunla.
Cokkk kolay dogumlar dılıyorum.
Allah yardımcın olsun.ozledım senı ))

canım benim tabiki hatırladım,cok ta sevindim yazmana:))
evet en son biliyosun çok uzuluyodum bebek gelmiyo diye,allah dualarımızı duydu binlerce sukur..
hemde en umidi kesitigm anda ve hiiiç beklemezken,allah isteyen herkese sağlıkla sihhatle kavusştursun bebeklerine inşallah..
sende neler oluyo,keyfin moralin nasıll?? :21::21:

Allahım ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin küçük prense:nazar:
bende 3 aylık hamileyim oğlum olacakmış gibime geliyor tabi önce hayırlısıyla sağlıklı olsunda
mobilyalarını beğendim bende oda hazırlarken belki burdan kopya çekerim:1:

Allahım ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin küçük prense:nazar:
bende 3 aylık hamileyim oğlum olacakmış gibime geliyor tabi önce hayırlısıyla sağlıklı olsunda
mobilyalarını beğendim bende oda hazırlarken belki burdan kopya çekerim:1:

canım çok tebriklerr :)) oğlusuna saglıkla sıhhatle kavus insalla..benim 3 hafta fln kaldı dua et bizim içinde ;):nazar::nazar:

:nazar::emir_bebek:masallahAllah gule gule kullanmak nasıp etsın, zamanı gelınce bızede bısey sorucam halısını cok begendım nerden aldınız acaba ben ıstdayım:):emir_bebek::nazar:

canım çok tebriklerr :)) oğlusuna saglıkla sıhhatle kavus insalla..benim 3 hafta fln kaldı dua et bizim içinde ;):nazar::nazar:

inş. hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli alırsın bebeğini kucağına dualarım sizinle:nazar:

bende dün ip aldım yelek örmeye başladım gerçi bizim doğum tam yazın ortası ama bunun kışıda var :1:
daha cinsiyetimiz de belli olmadı ama dayanamayıp aldım hem kıza hm erkeğe giden renklerden

:nazar::emir_bebek:masallahAllah gule gule kullanmak nasıp etsın, zamanı gelınce bızede bısey sorucam halısını cok begendım nerden aldınız acaba ben ıstdayım:):emir_bebek::nazar:

Amiin çok tesekkurler nurcum,inşallah bin kat güzelleri olsun size.halisini akmerkezdeki aldık tantine e chocolate'tan ,normalde pahalı bir mağaza ama ben indirimde yakaladım kaptım hemen:)

inş. hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli alırsın bebeğini kucağına dualarım sizinle:nazar:

bende dün ip aldım yelek örmeye başladım gerçi bizim doğum tam yazın ortası ama bunun kışıda var :1:
daha cinsiyetimiz de belli olmadı ama dayanamayıp aldım hem kıza hm erkeğe giden renklerden

İnsan dayanamıyor haklisin wala:) icinden nasıl geliyorsa öyle yap bosver,saglikla al bebeğini kucağına inşallah canım :49:

Allah hayırlısı ile sağ salim kucağına almayı nasip etsin ne güzel şey anne olmak....

Back