• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım oğluma kavuştum

gxuxleda16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
285
1
96
Bursa
Benim hikayem 4 şubat çarşamba doktor kontrolüne gittimizde başladı.Doktor plesantanın kireçlendiğini söyledi ve cumartesi ye kadar hergün kontrole gelmemi istedi erkende alabiliriz suyun azalmış dedi. Ben de bi korku başladı doktorumuz cumadam hasteneye yatışımızı yapalım bebiş beklerse cumartesi sabah alırız dedi.Cuma akşamı mütiş bi heyecanla eşim kızım ve ben hastane yolunu tuttuk. Odamıza yerleştik.Yaptığım tek yanlış gece saat 11 de cafetrayadan yemek söyleyip yemek oldu :) eşim kızım ve ben bir güzel oturduk yemek yedik (eşim 12 den sonra yeme dedi doktor ye bişi olmaz aşkım dedi) bende karnımı tıka basa doyurdum doğumdan sonra çıkarması zor oluyo tabibiraz. Sabah oldu oda birden dolmaya başladı bütün aile en az 15 kişi vardı beklemeye başladık kapıda sedyeyle yeşil önlüklü biri belirdi hadi prenses gidiyoruz dedi. O ana kadar heyecandan ölecektim hiç heyecan falan kalmadı sadece hatırladığım aşkım nerde o da gelicek benimle dedim.Tamam nerde senin aşkın dedi o sırada eşim hemen geldi.Asansöre sadece eşimi aldılar ve ameliyathaneye geldik ilk önce beni içeri aldılar hazırladılar ameliyata başlamadan eşimde yanımda belirdi.Arkadaşlar kesinlikle epidural sezaryan tavsiye ediyorum o kadar kolayki ne belimden iğne olduğumu anladım nede kesildiğimi :) herşeyi görmek çok güzel ve genel anesteziden daha doğal,çok güzel bi duygu korkulacak hiç bişi yok ameliyata gülerek girdim gülerek çıktım.Bebişimin sesini duydum temizleyip yanıma getirdiler yavrumu öptüm aradan 10-15 dk sonra odama gülerek girdim.Allah herkese kolay doğum nasip etsin insanoğlunu aşamacağı zorluk yok arkadaşlar Bu maceramızda burda sona erdi.

tebrik ederim hayırlısı olsuunnn canımm
allah anneli babalı büyütsünnn
bebişine kocamann maşallah :nazar:

Back