- 15 Temmuz 2016
- 4.004
- 6.297
- 108
- Konu Sahibi pirayegibi
-
Henoch schönlein purpurasi ya daBahsettiğiniz hastalık von willebrand mi ?veya tip?
Anladım. Benim kizimda da von willebrand çıktı. Ondan sordum. Teşekkür ederimHenoch schönlein purpurasi ya da
Henoch schönlein vaskuliti diye geçiyor ismi. Başka bir dilde sizin söylediğiniz isim olabilir mi bilmiyorum. Bu hastalığı bulan kişinin ismiyle geçiyor yani.
Geçmiş olsun. İlk kez duydum. Nadir vakalar bunlar tabi.Anladım. Benim kizimda da von willebrand çıktı. Ondan sordum. Teşekkür ederim
Çok sağolun..Geçmiş olsun. İlk kez duydum. Nadir vakalar bunlar tabi.
Cok gecmis olsun. Bunun aynisini biz de kardesimde yasadik. Degerler azck yukselse hemen losemi olabilir diye korkutuyolar insanlari kimseye yasatmasin allah.Simdi 12 yasinda olan kizkardesim daha bezli bebekken acile atesi var diye gitmistik. Kan aldilar veyaz kan hucreleri yukselmis doktor bize losemi olabilir dedi biz sok gecirdik. Megerse enfeksiyonu varmis o yuzden yukselmis. Aklina kotu sey getirme arkadasim rabbim evlat acisi gostermesin hepimize
Merhaba piraye.sağol canım Allah razı olsun
biz birşeyden şüphelenmedik
yalnızca çok kaşınan bir bebek
o yüzden immünoloji ve alerji doktoruna götürelim dedik
orada kan tahlili verince görüldü
fiziksel olarak gelişiminde hiç bir sorun yok
merhaba hanımlar
canım oğlum miniğim hasta
2 hafta sonra kesin tanı konulacak
bağışıklık sisteminde sıkıntı var
çok düşük dedi doktor
yükselmezse iğne tedavisi ona da cevap vermezse kemoterapi
hem bebeğime dua edin istedim hemde inşaallah yoktur ama aranızda bebeği böyle olanlar varsa tecrübe edinmek istedim
neler bekliyor beni?
merhaba hanımlar
öncelikle buradan yorum yapan özelden mesaj yazan dua eden tüm arkadaşlardan Allah razı olsun
Oğlumun periferik yayma sonuçları çıktı
Elhamdülillah korktuğumuz gibi bir sonuç çıkmadı lösemi gibi...
'süt çocuğunda hipogamaglobulinemi' denilen bir durummuş
şuan anlık rutin kontrol yapılacak yükselmesi beklenecek değerinin
yükselmediği gözlemlenirse ilaç tedavisi başlanacak ama bizim yükseleceğine inancımız tam
o yüzden ilerisini düşünmüyoruz bile
evlat çok zor bir imtihanmış
rabbim hiç kimseyi sınamasın
herkese sağlık sıhhat versin
tekrardan hepinize teşekkür ederim
inşaallah canım benimİnşallah canım benim inşallah daha iyi sonuçlar gelir.
Çok şükür şimdilik iyi haberler almışsınız.
Allahım oğluşuna da tüm hastalara da şifa versin inşallah.
çok teşekkür ederimÇok sevindim geçmiş olsun
amin Allah razı olsunGelmiş geçmiş olsun inşallah merak etmiştim sizi.
Evlat insanın gözbebeği...Allahım sınavı evladıyla olanlara acil şifalar ve sabırlar versin.
merhaba hanımlar
öncelikle buradan yorum yapan özelden mesaj yazan dua eden tüm arkadaşlardan Allah razı olsun
Oğlumun periferik yayma sonuçları çıktı
Elhamdülillah korktuğumuz gibi bir sonuç çıkmadı lösemi gibi...
'süt çocuğunda hipogamaglobulinemi' denilen bir durummuş
şuan anlık rutin kontrol yapılacak yükselmesi beklenecek değerinin
yükselmediği gözlemlenirse ilaç tedavisi başlanacak ama bizim yükseleceğine inancımız tam
o yüzden ilerisini düşünmüyoruz bile
evlat çok zor bir imtihanmış
rabbim hiç kimseyi sınamasın
herkese sağlık sıhhat versin
tekrardan hepinize teşekkür ederim
Gecmis olsun. Kiziniz kac yasinda? Bizde de öyle bir durum vardi selim neutropeni dediler. Lenfositleri yüksek mi?Oncelikle cok gecmis olsun
Size birsey sormak istiyorum benimde kizimin notrofil degerleri dusuk cikti hematolojiye gonderdiler. Yarin tekrar kontrolu var.
Sizin oglunuzun notrofil degeri kacti ? Hem sayi hemde yuzde olarak dusuk cikti bizim. Sizin nasildi sayi olarak belirtebilir misiniz ? Bende cok korkuyorum yedigim yemegin bile tadi yok Allahim butun cocuklarimizi hastaliktan korusun insallah
Gecmis olsun. Kiziniz kac yasinda? Bizde de öyle bir durum vardi selim neutropeni dediler. Lenfositleri yüksek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?