canım oğlum

İnşallah inşallah inşallaaahhh yükselir değerleri. Çok geçmiş olsun.

Bakın benzer şeyler yaşayan arkadaşlar yazmışlar, onlar size ümit olsun. Korktuğunuz başınıza gelse bile yine ümidi kesmeyin. Çocuklar çok savaşçı oluyor. Her illetin üstesinden gelirler evelallah. Siz de güçlü olun yeter ki.

Çocuklar hiç hastalanmasın, anneler üzülmesin. Allah tüm hasta çocuklara şifa versin inşallah. Gelişmeleri yazın lütfen, iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Bağışıklığı neden çökmüştü acaba. Beslenme kaynaklı falan mıydı. Konu sahibine de çok geçmiş olsun inşallah kendi kendine toparlanır bebiş.

Allah iyiligini versin, eminim o illet hastalik degildir canim. Doktorlar kucuklugunden oturu en kotusune hazirlanin diye boyle demislerdir insallah, ama daha basit sorunlari vardir Allahin izniyle.

Cok cok gecmis olsun Allah Es-Safi ismiyle sifa versin insallah.

Allah şifa versin ..korktuguna ugratmasin insalahh
Bizim oglanda sabaha kadar atesler icindeydi coook zorr beklemek

Acil şifalar dilerim.
İçinizi ferah tutun ki en kötüyü çağırmayın.
Umarım korktuğunuz başınıza gelmez.
İğnelerle düzelir her şey.

Bağışıklığı neden çökmüştü acaba. Beslenme kaynaklı falan mıydı. Konu sahibine de çok geçmiş olsun inşallah kendi kendine toparlanır bebiş.
Hayır . İnanılmaz güzel beslenen bir çocuktu . Zaten inanır mısınız onu öyle koruyup kollayarak büyüttüm ve başıma öyle şeyler geldi ki , ikinciyi ne isterse onunla besliyorum . 8 yaşına yeni girdi . 2 kere antibiyotik kullandı sadece . Büyüğü emzirdim 2,5 sene . Mama ağzına sürmedim . Paketli gıda yedirmedim . Küçüğü 6 ay emzirdim baktım süt yok verdim mamayı . Hangisi doğru bilemem ama bende aşırı sağlıklı besleme ters tepti . Hiç bir şeyi yoktu . 1 .sınıfa gidiyordu . Okuldan bir geldi . Bütün vücudunda kanama var . İdrarda , kakada, midede. Çok kötüydü çok....

Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.

Rabbim acil sifalar versin kuzucuğa

Ah canım benim.
Çok çok geçmiş olsun.
Rabbim en yakın zamanda şifalar nasip etsin inşallah.
Dualarımdasınız...

Rabbim acil şifalar versin.
Tek doktorla kalmayın, birkaç doktora daha gösterin.

Dualarım sizinle.. İnşallah sular seller gibi sağlığına kavuşur. Acil şifalar diliyorum

Rabbim şifasını versin inşallah...

Rabbim Şafi ismiyle şifa versin

Çok geçmiş olsun inşallah hiçbirşey çıkmaz kötüyü düşünmeyin dua edin. Geçecek insallah

Cok gecmis olsun .Allah acil sifalar versin.

Allah şifa versin inşallah tez zamanda.

Acil şifalar dilerim.
İçinizi ferah tutun ki en kötüyü çağırmayın.
Umarım korktuğunuz başınıza gelmez.
İğnelerle düzelir her şey.

Canim rabbim tüm kötülüklerden korusun hiç-bir seyi olmaz inşallah igneyle toparlanır.
Allah razı olsun hanımlar
bu dünyada en çok anne olmayı sevdim en çokta o yıprattı beni
sadece dua edip normal yaşantımıza devam ediyoruz
mutlu olmak zorundayım çünkü anne sütü alıyor
mutlu olmak zorundayım sonuç ne olursa olsun
rabbim bu dünya da ki hiç kimseyi evlat acısı ile sınamasın

ay yok adını bile anmayın rabbim saklasın, ben inanıyorum sadece iğnelerle toparlayacak inşallah.. belki iştahsızlık ya da yeterli kilo alamamaktan kaynaklı bir düşmedir, çabucak toparlar inşallah.

Benim oglumunda beyaz kanında düşüklük vardi, bir aylıkken takip edilmeye başlandı şuan 6 aylık normal seviyeye ulaştı, umarım sizin oglunuzda korktuğunuz şekilde birsey yaşamaz...
Şifa diliyorum..

çok çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin
Rabbim korktuğunuzu göstermesin daha beterinden de korusun

kaç yaşında kuzu nasıl şüphelendiler peki
bebeğim bir yaşında henüz
sadece alerji den şüphelenip götürdük
kan tahlilinde çıktı
enfeksiyon hastalıklarıda bunu tetiklermiş
son zamanlarda kulak enfeksiyonu geçirmişti ben buna bağlıyorum ki inşaallahta öyledir

Geçmiş olsun
Rabbim bir daha sınamasın inşaallah
umutsuz değilim kötü birşey olmayacağına o kadar inanıyorum ki
ama anneyim ben bazen öyle bir ürperti geliyor ki yüreğime
rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi

Allah razı olsun çok teşekkür ederim

valla bağışıklık sistemi ile yeme arasında bir ilişki olsaydı bebeğim şuan bu durumda olmazdı
gıda mühendisleri ile yaptığım haftalık beslenme tablosu var
her şeyden her türlü sebze, meyve, et, balık vs yedirirdim sonuç bu

bende o kadar hassastım ki
şu kan tahlilleri bir güzel çıksın
artık ne bulursam vereceğim

Bence öyledir. Başımıza geldiği için biliyorum. Boğaz enfeksiyonunda Beyaz kan hücreleri yüksek çıkıyordu.

inşallah inşallah
genelde enfeksiyon sonraları da böyle olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…