canım oğlum

pirayegibi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
2.541
4.827
63
merhaba hanımlar
canım oğlum miniğim hasta
2 hafta sonra kesin tanı konulacak
bağışıklık sisteminde sıkıntı var
çok düşük dedi doktor
yükselmezse iğne tedavisi ona da cevap vermezse kemoterapi
hem bebeğime dua edin istedim hemde inşaallah yoktur ama aranızda bebeği böyle olanlar varsa tecrübe edinmek istedim
neler bekliyor beni?
güncel

Dün doktorumuza gittik,
besin diyeti yapıyorduk onu bıraktırdı ve işlemleri hızlandırdı
bugün sabah kan örneğini verdik bebeğimin
periferik yayma yapılacak 7-10 gün arası çıkacak sonuçlarımız
beklemek çok zor
dualarınız için sağolun
rabbim hiç birimize korktuğumuzu yaşatmasın

Son düzenleme:
çok çok geçmiş olsun, allahım acil şifalar versin.. bağışıklık sistemi için neden kemoterapi dediler ki? vitaminler falan olmuyor mu?
hem bağışıklık sistemi düşük hemde beyaz kanı yüksek
şuan beklemedeyiz
vucudunda bağışıklık sistemini düşüren şeyin o lanet hastalığın olup olmadığını anlayabilmek adına
ismini bile söylemek istemiyorum

Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.

ay yok adını bile anmayın rabbim saklasın, ben inanıyorum sadece iğnelerle toparlayacak inşallah.. belki iştahsızlık ya da yeterli kilo alamamaktan kaynaklı bir düşmedir, çabucak toparlar inşallah.

Benim oglumunda beyaz kanında düşüklük vardi, bir aylıkken takip edilmeye başlandı şuan 6 aylık normal seviyeye ulaştı, umarım sizin oglunuzda korktuğunuz şekilde birsey yaşamaz...
Şifa diliyorum..

çok çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin
Rabbim korktuğunuzu göstermesin daha beterinden de korusun

kaç yaşında kuzu nasıl şüphelendiler peki

Ah canım benim.
Çok çok geçmiş olsun.
Rabbim en yakın zamanda şifalar nasip etsin inşallah.
Dualarımdasınız...

Rabbim acil şifalar versin.
Tek doktorla kalmayın, birkaç doktora daha gösterin.

Rabbim sifa versin. İnsallah kötü bir hastalik degildir. Bagisiklik sisteminin düsüklügü kandaki bir degerle mi tespit edildi?

Dualarım sizinle.. İnşallah sular seller gibi sağlığına kavuşur. Acil şifalar diliyorum

Rabbim şifalar versin miniğimize canını yeriim onun rabbim ondaki hastalığı alıp dağa taşa versin inşallahh... Sizleri evladınızla sınamasın. Evladınızın kokusuna hasret koymasın

Allah yardımcınız olsun inşallah kolaylıkla atlatırsınız, bol bol ya Şafi ya şifa çekin içinizden inancınız varsa yani

Çok geçmiş olsun inşallah hiçbirşey çıkmaz kötüyü düşünmeyin dua edin. Geçecek insallah

Merhaba
Büyük oğlum da buna benzer bir rahatsızlık geçirdi . 7 yaşındaydı .
Bağışıklık çöktü . Trombositler inanılmaz yükseldi . Her tarafı kan keseleri şeklinde döküntüler ile doldu .
tam adı
Henoch-Schönlein purpura (HSP) - NHS
Kanamalar o kadar ciddi boyuta ulaştı ki bağırsaklar ve böbrekler ciddi tehdit altındaydı . Gerçekten çok kötü günler geçirdik
Bağırsağı keserek kısaltabilirz ama siz uygun böbrek bulmaya çalışın dediler ve babamın ki tuttu . Kortizonlardan inanılmaz derecede şişti . O güzel çocuğum ne hale geldi sana anlatamam .
ama geçti . Azimle , umutla , pozitif psikoloji ile . Çocuklar bizden daha dirençli inan buna .
Şimdi 17 yaşında çok yakışıklı ve çok başarılı bir delikanlı oldu .
Sakın direncinizi kırmayın , umutsuzluğa kapılmayın her şey insanlar için .

Aynı durum mu bilmiyorum ama bir tanıdığımizin oğlunun da Beyaz kan hücreleri çok yüksekti. bağışıklığı çok zayıftı.
Ve çok sık ateşleniyordu.pfapa hastalığı teşhisi kondu. Beyaz Kan hücrelerinde hastalıkla alakalı Yükseldigi söylendi. Tabii çok doktor Gezdi ve pek çok şeyden şüphelendiler.

Güzel düşünün evlatla imtihan çok zor çok iyi biliyorum Rabb'im acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…