Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları canım oğlum mustafamın odası

çok güzel bir oda olmuş. Birşey sorucam şu dolaplarının tutma yerlerine taktığın şirin aparatları nereden aldın acaba...

canım oda cok üzel mustafacık huzurla sağlıkla büyüsün içinde inş...ya bişi sorcam bende olumun odasını eklycm ama nasıl oluyr bilmiyorum birir bana anlatsııınnn:)

sağol canım cok tesekkur ederım.ben resımlerı bu mesaj yazdıgımız sayfanın basında ataç resmi varya oradan ekledım.yanı eklentılerden ekledım.umarım ekleyebılırsın bende bakarım oğlunun odasına:)

ne güzel heyecanlar bunlar..Allahımım herkese yaşatsın..çook şeker olmuş odası mutluluk sağlıkla büyüsün insallah..

oy oyy pek tatlıymıs odasıda küçük beyin Allah saglıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin bebişinize:)

canım ne kadara yaptırdın sorabilir miyim? cok cok güzel olmus:))) oğluşun huzurla büyüsün içinde:)

sağol canım güzel dileklerın için cok tesekkur ederım...kayınpederım yaptırdı ofayı cok emın degılım ama duyduguma göre 1500 tl ye yaptırdı..gercekten işçilikte cok güzel olmuş..ustamızın tekrar ellerıne sağlık...daha güzellerını RABBİM sizede nasıp etsın inş..

belisten benzer bir takıma baktım 1700 liraydı. eger siz odanın tamamını 1500e yaptırdıysanız belki ben de özel yaptırabilirim:)
tekrar hayırlı olsun oğluşuna:nazar:

Back