Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları canım oğlum mustafamın odası

mustafam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
42
0
86
Sakarya
merhaba arkadaslar sonunda bızımde odamız hazır işte:)sızınle paylaşmak istedım.oğlum doğdu ve suanda 37 günlük:)zaman gercekten cabuk gecıyor.herkesın göruslerını beklıyorum.

Eklentiler

• $IMG_0177.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 230
  • $IMG_0181.jpg
    100,8 KB · Görüntüleme: 234
oğluşunun odası çok güzel olmuş canım, allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,uzun ömürler versin, oda takımını kaça aldın ? çok beğendim. benimde yakında bir oğlum olacak allah herkesin yavrusnu kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

Çok güzel olmuş canım a.s. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin a.s.

çok güzelmiş yaaa...Allah uzun ömürler versin bebişine( bu arada benim oğluşum olursa onun adıda muhtemelen Mustafa olucek)
inşaallahhh benim gibi çok isteyenlerede Rabbim nasibederde bende hazırlarım birgün:çok üzgünüm:

çok şirin çok cici olmuş canım a.s

güzel güzel büyütmek sağlıcakla büyütmek nasip olur umarım, bu arada benim oğlumun adıda mustafa :icecream:

çok şeker olmuş güle güle büyüsün içinde

cok tesekkur ederız sağolun.inş daha güzellerini RABBıM sizede nasip eder.o oğlumun ne cok adaşı var:)mobilyayı yaptırdım ben hazır almadım.model verdim, üzerinde istediğimiz değişikliklerle ustamız yaptı sağolsun.

canım oda cok üzel mustafacık huzurla sağlıkla büyüsün içinde inş...ya bişi sorcam bende olumun odasını eklycm ama nasıl oluyr bilmiyorum birir bana anlatsııınnn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…