• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım kocacım beni boşamadığın için teşekkür ederim

umarım bu sözleri eşinede söyledin,duymayı en çok o hakediyo bence..
bakmayın erkekeler türlü türlü şeylerimize katlanıyo bizde onların tabi.yoksa evlilik olmazdı..

yazımı eşimede okuttum,okurken sesi titredi canımın,gözleri bile doldu, benimde tabiki,okurken belki güzel keyifli bir yazıymış gibi gelebilir ama bizim için çok önemli,belkide hayatta iykide yaptık diyeceyimiz şeyler,güzel tecrübeler,hayatımıza renk kattık daha güzeli mi var,kaç kişinin evinde 11 tane tavşan dünyaya gelir,veya ömrümüzde birdaha bu heycanı yaşayabilecekmiyiz,iyikide yapmışım,gene olsa gene yaparım:utangac:
benim eşim evinde en fazla balık besliyebilecek bir tip,şimdi benimle fil bile besler,ben bu adamı sevmiyimde napiyimjeyyarjeyyarjeyyar

Evlilik;karşılıklı tahammül,saygı,sevgi demek değil mi?

Bu tür "Eşim bana nasıl katlanıyor?Kıymetini iyi bileyim." gibi düşünceler bence komplesktir.Kendi kıymetini iyi bilmemektir.
Nikah memuru sorduğunda sizi herşeyinizle kabul etmemiş miydi?

Hayvan sevgisi var diyerekten sizi boşayacak bir erkekle evlenmeniz hata olurdu zaten.

yazı eğlence amaçlı yazılmış gerçeklerdir,komik yaklaşımlarla yazılan bir yazıdan bu anlamı nasıl çıkardın merak ettim,

Son düzenleme:
bize anlattıgın gibi istiyosan herşeyi k adam seni nası boşasınn çok tatlıydı allah mutlulugunuzu daim etsin

ALLAH mutluluğunuzu bozmasın
çok tatlı bir tarzla anlatmışın eşinede bu şekilde anlatıyosan dayanamıyo tabi enişte:roflol:jeyyar
evet eşine gerçekten tşk etmelisina.s.

Bu adam seni bosamaz, bu adam seni bas taci eder beee!!! Nerde senin gibi hayati ve hayvanlari seven, civil civil hatun? Oda seninle kesin gurur duyuyordur, bundan adim gibi eminim.
Benimde böyle sapikliklarim var ama su ara olmuyor zira cok calisiyorum ( gercekten ) ama firsatini yakaladigim an ayni senin gibi alacagim Allah ne yaratmissa ( özellikle barinaklar vs. tercihimdir tabiki...)
Seviyorum ulleyyynnn ben bu keratalari !!!laelaelaelaelae

peygamber sabrı vermiş Allah senin kocana
kendimi koydum da onun yerine CADIARZU

Canim Allah Mutlulugunuzu Bozmasin Anlatim Tarzin Gerçekten çok Hoş

allah mutlu mesut etsin canimmm
artik böyle sevgileri duymaz olmustuk allahmutlulunuzu daim etsinnnnn:nazar::nazar:

Çok imrendim hayvan sevginize , eşinizin size olan saygısına..
Benim eşim , ne kadar çok istediğimi , sevdiğimi bilse bile bir kedi bile almıyor bana ne yazık ki :((

eşine sabır dilerim canım bu arada esra ablann çiftliğinimi kurcan kız her önüne geleni alıyon

şaka bi yana ne mutlu seni seven anlayan bi eşin var kymetini bil

Bu adamı mumyalayıp bence etnografya müzasine kaldıralım. Ben bunların soyu tükendi sanıyordum.

Ayakta alkışlıyorum....

Peygamber sabrı bu olsa gerek ...

Gaz odası nerede ? Ben bunaldım taleplerden

arkadaşlar sıkı durun,şimdi iki tane daha kedi evlat edinmeye hazırlanıyorum,eşimin habarı yoook:roflol:
oldu bittiye getircem artık napim:utangac:
kapının önüne koyarsa biriniz alırsınız artık beni evinize sırnaşık şey

yok arkadaşım artık bu kadarına da kocan pes eder.valla kapıda bulacan en sonunda kendini.sen gel bana.kocaman bahçe varrr..sırnaşık şey

canım nerde buldun böyle anlayışlı bir eşi..sırnaşık şey aman fazla anlatma bak bu kk nın hatunları sonra nazar ederler ..dedi dersin :nazar:

anlatım tarzına bayıldım durup durup açıp tekrardan okuyorum
en çok ta yok ya pıışıkk bi tane değil dört tane istiyorum
bayıldım gülmekten
allah mutluluğunu hiç bozmasın arkadasım
her daim böyle olun inş :nazar: :nazar: :nazar:

ay benim başımda da böle kocişim var var valla adam iyi dayanıyoo evde güvercinden de tutun muhabbet kuşuna balıklardan tutun kediciğime kadar her şey var bi tek bebişimiz yok ama oda olur walla ben katlanırmıydım bilemiyorummm

Gerçekten teşekkürü hakeden bir eşe sahipmişsin .Bence sabır sınırını daha fazla zorlama istersen :)))

mütişş yaaa:1rolleyes:
helal sabrınaaa amaaaaaaaaa
adamında bi sabrı vardır die düşünüorummmmşakkıdı​

Back
X