Canım Kızımın Doğum Günü Bugün :))

Anuska

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
6.212
78
358
57

Biricik kızımın, ıremim'in doğum günü bu gün. Hayatımda olduğu için çok şanslı hissediyorum kendimi.
ıyi ki varsın annesinin gülü :))

Anuşka; kızına uzun ve mutlu kocaman bir ömür diliyorum,hayatın acıları uzak dursun ondan a.s.a.s.

Allah uzun ömürler versin. Sağlıklı sıhhatli bir yaşam diliyorum. Şansı bol bahtı açık olsun inşallah.

ıyiki Doğdun ıremcim...
Ailenle,sevdiklerinle sağlıklı,mutlu,huzurlu ve başarılı uzun yıllar diliyorum...
hayatta herşey istediğiniz gibi olur inşallah...
böyle bir anneye sahip olduğunuz için sizlerde çok şanslısınız ...
mutlu yıllar canım...

ablacımm sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum kızına
hep beraber kutlayacağınız nice yaşlara

doğum günü kutlu olsun kızının
rabbim sağlıklı ve hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah
beraber nice senelere

Allah uzun ömürler versin. Sağlıklı sıhhatli bir yaşam diliyorum. Şansı bol bahtı açık olsun inşallah.

ablacımm sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum kızına
hep beraber kutlayacağınız nice yaşlara

Doğum günü kutlu olsun kızınızın daha nice mutlu yaşlara inşallah sevdikleriyle hep beraber olması dileğimle.

doğum günü kutlu olsun kızının
rabbim sağlıklı ve hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah
beraber nice senelere

Kuzucuğum adına hepinize teşekkür ederim. Babası ve ağabeyi Denizli'de; ama ne mutlu ki anneannesi, dedesi, dayısı, yengesi ve kuzenleriyle birlikte. Akşamüzeri de bir doğum günü kutlaması yapacağız evde.

dogum günü kutlu olsun rabbim hayırlı saglıklı uzun ömürler versinopuyorumnanaktan

Doğum günün kutlu olsun İrem Sağlıklı başarı dolu nice yıllar diliyorum :1hug:

ıreme ailesiyle daha nice yıllar güzellikler, sağlık, huzur, bolluk, başarı diliyor yanaklarından öpüyorum....

Seni de tebrik ediyorum Anuşkacığım

sağlıklı huzurlu güzelliklerle dolu bir ömür diliyorum kızına ablacığm..hüznün gölgesi hiç düşmesin yüzüne..

İreme ailesiyle daha nice yıllar güzellikler, sağlık, huzur, bolluk, başarı diliyor yanaklarından öpüyorum....

Seni de tebrik ediyorum Anuşkacığım

ireme niçe yıllar dilerim mutlu bi yarınları olsunnnna.s.

sanlada olsa kabul buyrunnn anuşkaa

Nice saglikli mutlu yillar diliyorum,diledigi her sey gercek olsuna.s.

sağlıklı huzurlu güzelliklerle dolu bir ömür diliyorum kızına ablacığm..hüznün gölgesi hiç düşmesin yüzüne..

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim canım arkadaşlarım.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…