Canım Kızım Nehir'imin Gelişi

onurcuk

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
307
1
296
İstanbul
eşimle 2005 temmuz ayında tanıştık.ilk görüşte aşk ve 3 yıllık birlikteliğin ardından 2008 ağustos ayında evlendik.çocuk istemiyorduk henüz askerlik vardı önümüzde hep.2010 mayıs ayında askerden geldi kocacım kararsızlıkla beraber bebeğimizin gelmesini istiyorduk artık.düzensiz olan regl lerimden dolayı test yapmadım ama içimden bir ses hamile olduğumu söylüyordu ve test yapmamnın zamanı geldi artık dedim..12 temmuzda test yaptım sonuç negatifti çok üzüldüm..bu arada sat 8 haziran.pes etmedim nedense 1 hafta sonra tekrar test yaptım silik olan ikinci çizgiyi gördüm inanamadım o zaman tatilde ailelerimizn yanındaydık oyunlarla yalanlarla ertesi gün hastaneye gittik kantesti yaptırdım sonuçta b-hcg çok düşük çıktı hemsireler doktora göstermemi istediler doktor yoktu ertesi güne kadar bekleyemedim hemen yol üstündeki bir özel hastaneye gittik.oarada vajinal muayene oldum doktor adet düzensiliğimden dolayı kist olduğunu bu değerin o yüzden yükseldiğini söyledi.bir sürü ilaç yazdı bu sayede kolay hamile kalacağımı söyledi.Allahıma şükürler olsun o kadını hiç dinlemedim.eğer dinleseydim yavrumun varlığını bilmeden düşük yapacaktım ve salak gibi adet oldum zannedecektim.ertesi gün devlet hastanesine gittim doktor gebesin ama yinede kantestini bi tekrarlayalım dedi.tekrarladık değer 3 e katlamıştı vee 20 temmuzda meleğimin benimle olduğunu öğrendik:))henüz 3 haftalıktı bebeğim.7 haftalıkken bulantılarım başladı dünyam karardı resmen.ne bişey yiyebiliyordum ne de bi yere gidebiliyordum herşey kokuyordu.4.ayda geçer dediler ama nafile doğum yapana kadar çektim..referandumda görevliydim ve eve dönerken kaza yaptım henüz 3 aylıktı meleğim ve tutundu annesine 2.kez direndi hayata
3lü tarama testi sonucum riskli çıktı amniyosentez önerdiler down sendromu riski varmışonu da istemedim sonuçta o benim bebeğimdi kimse benden alamıcaktı dolayısıyla amniyosenteze gerek yoktu..bel ağrılarımdan dolayı izne erken ayrıldım.ve bekleyiş başladı.o kadar çok istiyordumki normal doğum yapmayı fazla kilo almadım hamilelikte çok umutluydum.kızım tersdi 37.haftada döndü umudum dahada arttı fakat minik kelebeğim doğum kanalına bir türlü girmedi.hatta kafası yan duruyordu.bu durumda dğurmamın hem onun için hem benim için riskleri vardı.40.haftası dolduğunda sezaryen olmaya karar verdim.29 mart sabahı genel anestezi ile bebeğimi kucağıma aldım doğum raporunda bileğine ve boynuna kordon dolandığı yazıyordu.Rabbime şükürler olsun kızım çok sağlıklı bir şekilde doğdu.

Allah evladı olamayan herkese nasip etsin bu duyguyu..benim güçlü kızım inat etti hayata sağlıklı gelmek için.mis kokulu Nehir'im seni çok seviyorum annecim iyi ki doğdun,iyi ki doğurdum seni

canım allah analı babalı büyütsün.. hayatı boyunca o inadı devam etsin inşallah..

merhaba,

Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin. Allah büyük, iyi ki de baska hastaneye gitmissin... Yavrunla güzel bir ömür diliyorum. sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…