- 12 Aralık 2011
- 933
- 2.567
- 333
- Konu Sahibi hayatin_anlami
22 aralik 2012 seni bizden ayiran tarih kara bir cumartesi günü.biz sicak yataklarimizda uyurken sen sabahin ilk isiklarinda azrail a.s`a dogru yolaldin.acin bizi mahvetti kardesim,evlerimiz tarumar oldu.hep uzaktaydin,gurbetteydin,seni zaten cok göremiyorduk zamanla gurbete alismistik kardesim ama inan bana ölüm acisina alismak cok zor geliyor.
gavur memleketinde 8 yil ömür gecirmek ve bu süre zarfinda aileni görmeye gidememek seni asabi biri haline getirmisti.peki bize ne oluyordu?
sen sinirlendikce biz daha cok sinirlendik,sen küstükce biz senden iyice koptuk seni anlayamadik.
ne olur beni affet kardesim.sana mesafe olarak en yakininda ben vardim,ama ben sana ablalik yapamadim,kendi dertlerime,hayat mücadeleme daldim.
seni cok seviyorum diyemedim sana.seni cok seviyorum kardesim,seni cok özlüyorum,evin en büyük cocugu oldugum icin mi,yoksa sana mesafe olarak en yakinda ben oldugum icin mi bilemiyorum kendimi cok suclu ve sorumlu hissediyorum.
sen kizdiginda ben genis olabilseydim,sen beni ziyaret etmediginde ben sana gelseydim,
ahhhh ahhhh
`keske`ler hic bitmiyor.
resimlerine bakamiyorum.gözlerimi kapatiyorum.senin arabandayim.arka koltukta oturuyorum ve seninle o kazayi ben her gün defalarca yasiyorum.
gavur memleketi iste.kaza oldugu zaman yilbasi tatili araya girmisti ve sen tam 4 gün o soguk hastane morgunda gurbet ellerde tek basina uzandin.ne annen vardi yaninda ,ne de bacilarin
6 kiz kardesin bir tek erkek kardesiydin
esin ve oglun yanindaydi ama...
5.gün carsamba günü seni topraga verdigimiz gün..
ya rabbi.. sen kullarina kaldiramayacaklari yükü vermezsin,sen sabrimizi arttir ya rabbi
o ne zor bir gündü.
seni kara topragin altina gömüp,orada yapayalniz birakmak ne kadar zordu.
seni cok seviyorum kardesim.kurbanin olayim canim benim.ne olur beni affet
insaallah mekanin cennet olsun
yüce mevlam cennette bulusmayi nasip etsin
allah en güzel vekildir insaallah hesap gününde rab´bim seni utandirmasin,yüzü ak olanlardan eylesin
amin..
gavur memleketinde 8 yil ömür gecirmek ve bu süre zarfinda aileni görmeye gidememek seni asabi biri haline getirmisti.peki bize ne oluyordu?
sen sinirlendikce biz daha cok sinirlendik,sen küstükce biz senden iyice koptuk seni anlayamadik.
ne olur beni affet kardesim.sana mesafe olarak en yakininda ben vardim,ama ben sana ablalik yapamadim,kendi dertlerime,hayat mücadeleme daldim.
seni cok seviyorum diyemedim sana.seni cok seviyorum kardesim,seni cok özlüyorum,evin en büyük cocugu oldugum icin mi,yoksa sana mesafe olarak en yakinda ben oldugum icin mi bilemiyorum kendimi cok suclu ve sorumlu hissediyorum.
sen kizdiginda ben genis olabilseydim,sen beni ziyaret etmediginde ben sana gelseydim,
ahhhh ahhhh
`keske`ler hic bitmiyor.
resimlerine bakamiyorum.gözlerimi kapatiyorum.senin arabandayim.arka koltukta oturuyorum ve seninle o kazayi ben her gün defalarca yasiyorum.
gavur memleketi iste.kaza oldugu zaman yilbasi tatili araya girmisti ve sen tam 4 gün o soguk hastane morgunda gurbet ellerde tek basina uzandin.ne annen vardi yaninda ,ne de bacilarin
6 kiz kardesin bir tek erkek kardesiydin
esin ve oglun yanindaydi ama...
5.gün carsamba günü seni topraga verdigimiz gün..
ya rabbi.. sen kullarina kaldiramayacaklari yükü vermezsin,sen sabrimizi arttir ya rabbi
o ne zor bir gündü.
seni kara topragin altina gömüp,orada yapayalniz birakmak ne kadar zordu.
seni cok seviyorum kardesim.kurbanin olayim canim benim.ne olur beni affet
insaallah mekanin cennet olsun
yüce mevlam cennette bulusmayi nasip etsin
allah en güzel vekildir insaallah hesap gününde rab´bim seni utandirmasin,yüzü ak olanlardan eylesin
amin..