- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
özlediğini sanmıyorumBüyük ihtimalle abisini özlemiştir
usulen geliyor , görevini yerine getirip gidecek abla olarak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özlediğini sanmıyorumBüyük ihtimalle abisini özlemiştir
Sonucu yaz olur mu?ayyy valla yaşadıklarımız benzermiş biliyor musun :) ama sen yine şanslısın benim eşimin tüm ailesiyle aynı şehirdeyim ve hafatada en az 3 4 gün yüzlerini görmek zorunda kalıyorum. bizimde uzun zaman çocuğumuz olmadı ben tek başıma çabaladım araştırdım doktorlar buldum. durumları da o kadar iyiKi her türlğ tedaviyi yaptırabilirler.erkek annesi/ablası nedense çocukları olunca karısına daha çok bağlanır korkusuyla mıdır nedir istemiyorlar çocuk. ama eşimi çocuk yapmaktan vazgeçiirmek için neler neler yaptılar. tüm akrabalarıyla bi oldular eşime çocuk yapma dediler. çocuğumuzun eşimden kaynaklı bi sıkıntıdan sonra olmadığını öğrendiğimde Allahım ne kadar büyksün demiştim. rabbim kimsenin ahını yerde bırakmaz. herşeyin bir mükafatı vardır merak etme sen. sonunda tüp bebek yaptırdık cumartesi bebişimin olup olmadığını öğrencem Allahın izniyle dualarınızı beklerim..
Aynen mesela bir düğüne gidelim. Bütün kızları sorar bana. Bu kim evli mi çalışıyor mu ne kadar maaşı var.? Bir kez anne dedim, bekar oğlun yok niye soruyosun, pişman mısın beni aldığına? Utandı kızardı bozardı. Sonra devam etti :)) En çok da iş yerimdeki kadınları sorar. Şu hamile mi bu hamile mi diye :))))Hadi ya
Senin de işin zor desene
Çok sıkıcı yaAynen mesela bir düğüne gidelim. Bütün kızları sorar bana. Bu kim evli mi çalışıyor mu ne kadar maaşı var.? Bir kez anne dedim, bekar oğlun yok niye soruyosun, pişman mısın beni aldığına? Utandı kızardı bozardı. Sonra devam etti :)) En çok da iş yerimdeki kadınları sorar. Şu hamile mi bu hamile mi diye :))))
::::::)))))) böyle anlatınca çok komik ya ama birebir yaşamak insanı gıcık edebilir haklısınız.. Ben sizin yerinizde olsam bir arkadaşın dediği gibi absürd cvplar veririm yani söylerken kendinizin bile güleceği yaniBen kendim merakli bir insan değilim
İnsanların hatta hiç tanımadıgi insanların hayatını merak etmesi beni sinir ediyor
Sordugu soruların hiçbirinin cevabini bilemiyorım ve dediğiniz gibi aramızda hiç samimiyet olmadıgı halde varmıs gibi davranması
Kendinde bu kadar soruyu hak görmesi merakli olması canımı sıkıyor
Tahammül edemiyorum
Benim tasındıgım evde alt komsumun nereli
Oldugunu evi kaca aldıklarını, cocuklarının kac yasında oldugunu ne yapacaksin
Komsuyu ben daha görmemişim
Bir arkadasım var mesela
Kızı benim facemde görmüş
Bana diyor ki görümcem
Xx ikinci coucugu düşünüyor mu
Bilmem sen x i nerden tanıyorsun
E sayfanda gördüm sanirim bir cocugu var
Bilmem aklıma gelip de hiç sormadım düşünüyor mu diye
X çalısıyor değil mi cocuguna kim baktı
Annesi bakmıstı
Kaynanası yok mu
Var
E o neden bakmadı , uzakta mi yasıyor
Bilmiyorum
X calısıyordu dimi
Evet
Nerde
Bir okulun ik sinda
Okul özel mi devlet mi
Devlet
Hangi semtte acaba
Bilmiyorum
Kocası ne iş yapıyordu
Bankacı
Hep mi bankacıydı
Bilmiyorum
Evleri çok güzel kendilerinin mi
Evet
Evlendiklerinden beri o evdeler mi
Evet
Kredi ile mi aldılar borcsuz mu acaba
Bilmiyorum
İnan bana bak hiç tanımadıgı kişi ile ilgili bir soru nereye geliyor ve bu daha uzar gider
En az 50 soru daha türetir bunun devamında
Sıkıcı değil mi :)
evet evet ardı arkası kesilmiyor::::::)))))) böyle anlatınca çok komik ya ama birebir yaşamak insanı gıcık edebilir haklısınız.. Ben sizin yerinizde olsam bir arkadaşın dediği gibi absürd cvplar veririm yani söylerken kendinizin bile güleceği yani
ciddiye alıp cvp vermeyin tamam kimi insan meraklı olabilir ama kendisi aşmış komik saçma cevaplar verin siz de ama şimdi düşününce onun da ardı arkası kesilmez en iyisi hiççç konuşmamak
ciddi misin
bizimkiler de aynı durumdalar işte
çok canım sıkılıyor
herseyı en ınce ayrıntısına kadar soran ınsanlar
konu bizim olmayan cocugumuz olunca sessiz kalıyorlar
ben de yazın zor süreçler geçirdim
el olsa içimi actım onlara bir arar sorarlardı
ama bunu bile yapmadılar
insallah güzel haberlr alırsın
yolunda gider hersey
en cok korktugum ne biliyor musun
bu cocugu istemeyen insanlar
çocuk olduktan snr en cok isteyen onlarmıs gbi davranacaklar
Ciddi misin kandırdı dedi demekBenin kv büyük yavrumda karin seni kandirmistir öyle hamil kalmistir dediydi. Plansiz oldu kuzum ama iyi ki de oldu. Oglun gayet bilinciydeydi yaptiginin dedim en son ordan sonr duruldu.
Ciddi misin kandırdı dedi demek
VAy be
Şok oldum
Sen de kocanı kandirmssin oğlun doğmuş demek deseydin
Tabikide actim, acarimda.benn çok sinsiyim evet
Bana sinsi diyene bakın
Görümcesi kocası eltisi kaynanası ile ilgili elli tane konu açmışsın
Sen çok saf masumsun
Yapacak işim mi yokTabikide actim, acarimda.
Ama senin kadar gorumcemin her kelimesini aklimda tutmak gibi bi ozellgim yok hele hele kucumseme hic yok hepsi ev hanimi benden yaslilar aramizda 20 yas olmasina ragmen hepsiyle yasittimmis gibi muhabbet ederim.
Yuzunu asip oturursan kadin tabikide sorulari siralar belki suratinda bi duzelme olur diye dusunurdur kadin.
Yapacak baska biseyin olmadigindan gorumcenin kelimelerini aklinda turmak aliskanlik olmus kendine biraz ugras bul.
Sohbet acmak icin soru soruyorsunYapacak işim mi yok
İşsiz olan görümcem
15 senedir calısan benim
Yüzmeye gidiyorum
Sokak hayvanlarını besliyorum
Yaslılar yardım derneğindeyim
Ve evime yetişiyorum
Bence sen sırf muhalefet için yorum yapıyorsun
Görümcem o kadar etkili ki soruları aklımda kalmıs bunu akıl edebilşyor musun
1000 sorunun içinde 20 soru kalsın aklımda dimi
Ve surat astıgımı nerden cıkardın
Eşim için agırlayacagım dedim zAten
Surat astıgımi
Nerden buldunn da yazdın!!!!
Bulmadim, acik acik yazmiyosunda zaten kucumseyen kelimelerinden belli.Yapacak işim mi yok
İşsiz olan görümcem
15 senedir calısan benim
Yüzmeye gidiyorum
Sokak hayvanlarını besliyorum
Yaslılar yardım derneğindeyim
Ve evime yetişiyorum
Bence sen sırf muhalefet için yorum yapıyorsun
Görümcem o kadar etkili ki soruları aklımda kalmıs bunu akıl edebilşyor musun
1000 sorunun içinde 20 soru kalsın aklımda dimi
Ve surat astıgımı nerden cıkardın
Eşim için agırlayacagım dedim zAten
Surat astıgımi
Nerden buldunn da yazdın!!!!
Ya bi defol gitBulmadim, acik acik yazmiyosunda zaten kucumseyen kelimelerinden belli.
Uyuz oldum yaSohbet acmak icin soru soruyorsun
Ama apartman kapicisinin cocuklarinin kaca gittigini soruyorsun dusunsene
Insan daha yaratici olur bari
Seni de küçümsüyorum evetBulmadim, acik acik yazmiyosunda zaten kucumseyen kelimelerinden belli.
O kadar diyorum sana bosver diye. Herkes herkesi cok iyi taniyor sen merak etme. Sinirini bozduguna degmezUyuz oldum ya
Ben bu sitede ufacık olumsuz yorum yapınca
3 gün ceZa alıyorum
Hatun sırf bulasık olmak için yorum yapıyor elini kolunu sallaya sallaya geziyor ve hala burada!!!!
Evet yarın aksam bu sorulara maruz kalacagımCok sevdigim bir gorumcem var ve gelecekte gorumce adayiyim yani cok objektif bakiyorum, senin gorumcenden bana fenalik geldi okudukca.. merakli melahat gibi o ne ya.. ben olsam gelecek sefere o bu sorulari sorarken bir kagit kalem cikarir tek tek yazarim, ne yapiyorsun derse bu kadar sacma salak soruyu aklimda tutamiyorum not alayim ben sana tek tek anlatirim sonra derdim :) bu nedir yahu azap gibi.
Yoo erkek kardesim bile yok.Ya bi defol git
Senin de gelinin var seni iyi benzetmiş belli